Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

HunterH

Buna ziua link mania

Recommended Posts

Sunt jucat vechi pe server am jucat si pe 97d scriu de pe contu mare de pe forum @

O problema mica am....as vrea sa ma reapuc de joc,vad ca pagina de conturi este inchisa daca e la fel ca pe 97d probabil e pentru d/c inchisa nu stiu nu am intrat demult in game@

As dori sa aflu o data cand o sa se deschida pagina de conturi sau macar un anunt ceva,pentru ami creea cont @

Multumesc pentru intelegere!

vor plati ei pentru escrocheria asta in primul rand in numarul de persoane care vor fi pe server ,ma intreb oare ce ar face daca au suparat un grup de hackeri care isi mai pierdeau timpul pe linkmania :)) nu cred ca vor intelege vreodata ca oricat ar tine pagina aia inchisa tot se va gasi cineva care sa isi bata joc cum vrea el de server

ma intreb oare ce ar face daca au suparat un grup de hackeri care isi mai pierdeau timpul pe linkmania :))

Ramai la intrebare in continuare . Tu chiar crezi ca "hackeri" isi pierd timpul jucand mu ? :)) . Poate tu ti-l pierzi ca nai ce face.

@ON ai rabdare si tu .... a trecut 1 luna si ceva si nu s-a auzit nimic . De aici iti dai seama ce team profesionist exista .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...