faNNNtaSy Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Numele meu în joc: faNNNtaSy Numele EXACT celui pe care îl reclam: LoVeStaR Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): L-am omorat in pariuri si a inceput sa ne injure Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Alexinho,Andreea Martori: Yahuu,DaRiUs14 # Dupa ce a vazut ca iam facut post mi-a dat pm fara sa il bag in seama cu asta : Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoVeStaR Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Mno,imi cer scuze fata de voi care erati la fata locului si v-am jignit,dar aveam nervi si primii care mi-au iesit in cale mi-am varsat nervii pe ei #Imi pare rau ca am reactionat asa la adresa voastra si imi accept pedeapsa oricare ar fi ea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faNNNtaSy Posted October 2, 2011 Author Share Posted October 2, 2011 Nu ma intereseaza ca iti ceri scuze alta data controleaza-te + peste 10 minute dupa ce ai vazut ca ti-am facut post ai inceput sa am injuri pe /w fara sa fii bagat in seama ! Link to comment Share on other sites More sharing options...