Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest milaDeVoi

sell gs +13, wings +13, staff +13

Recommended Posts

Posted

Dle bastia, imi permit o intrebare. Daca te lasi, pe ce anume vinzi toate cele de pe contul tau?

Pe ochi frumosi :)

Succes in continuare.

P.S.: Daca vrei un sfat, nu vinde(vb vine a vinde) nimic. Da doar delete la joc :)

Posted

Eu am nevoie de gs boots dsr +9 , ce vrei pe ei?

jwl sau gloves gs lk

@kitte, nu vand itemele, nici nu am decis inca daca ma las, am fost nervos ca am luat ss cand doar eu si costy stim care a fost realtatea, bravo lui ca a stiut sa faca poze non stop, eu nu am obisnuinta de a face asta.

lasa oferta +nick, am ss dar pot intra de pe celelalte caractere

forza bastia, jucam la boulogne in seara asta, batem 1-0 gol khazri!!!

Posted

merci frumos pentru cuvintele tale, numai de bine iti pot ura de aici, din Corsica!

Ba esti nebun ? esti in corsica? :-" , in toamna asta o sa trec si eu pe acolo am prieteni buni in corsica :D prima data o sa vina ei la mine in italia , la sf lunii apoi o sa merg eu definitiv acolo , cred ca peste 2 , 3 luni :D

Posted

merci frumos pentru cuvintele tale, numai de bine iti pot ura de aici, din Corsica!

Ba esti nebun ? esti in corsica? :-" , in toamna asta o sa trec si eu pe acolo am prieteni buni in corsica :D prima data o sa vina ei la mine in italia , la sf lunii apoi o sa merg eu definitiv acolo , cred ca peste 2 , 3 luni :D

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422907

da, ne intalnim la o bere pietra (de castane, asta e celebra aici) fac eu cinste, unde vii? sper ca balagne, unde sunt eu (zona calvi - ilo rousee)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...