Cabanos Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Numele meu în joc: Cabanos Numele EXACT celui pe care îl reclam: Judge Screenshot-uri: 1 2 3 4 5 6. Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Eram laga baza DNB,iese judge ma calca cu masina trag in el si se duce inapoi in baza.Dupa iese iar Trag in el Si da /q. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD Martori: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge4 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 de cand nu am voie sa dau quit in spawnu meu??? a venit si alexinho si tia zis sa pleci din spawn Si totusi tu teragi in mine in spawn si tot tu faci post? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cabanos Posted October 13, 2011 Author Share Posted October 13, 2011 deci nu raspunde nimeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge4 Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 nu mai sunt de mult in dnb si pozele sunt facute pe 2 si inca odata de cand nu am voie sa dau /q in spawnu me???? si dc trageai in spawnu meu? in mine?? si app tu iti reclami colegi de gang? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Imi cer scuze ca ma bag ! Cabanos poate judge a dat din gresala in tine , tu dece tragi in el ??? Si apropo nu suntem aliati ? # Inca odata scuze ca m`am bagat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...