Flippy Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Ma retrag din acest club multumesc de sansa acordata dar nu prea mai am timp asa mult de cluburi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamyng Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Lista cu Membri -GamYng-Leader -Katalyn-co-leader 1m0t4nu1-Membru! 2.Lolzor-Membru 3.REdz-Membru 4.nEmEsIsw0w-Membru! 5.Valentin.-Membru 6.teils1-Membru 7.endLess. Sambata ora 12:00 facem un meeting.Daca nu sunt on nici eu nici co-leaderu nu se tine. App Asteptam aplicatiile voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Dexter Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Maine 16/05/2012 vom organiza un meeting Ne vom strange in BaySide Din cauza ca la sedinte nu vin decat 3-4 membri am facut o lista de invitatii: -Vicentzo -Bl@ck -StPierre -Puni_Laur -sTyler -MrDexter -Al1n -RedForce -Just.Me Mersi frumos pentru invitatie dar sunt nevoit sa o refuz , nu am timp si pentru acest club . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felix410 Posted May 25, 2012 Share Posted May 25, 2012 Nick: Cobaine Level(minim3): 6 Factiune: Civil Sunteti pasionati de masini tunate,drifturi si curse? Evident :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamyng Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Acceptat Imi pare rau ca nu am venit la sedinta....Voi posta eu sau co-liderul cand se reia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamyng Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Lista cu Membri -GamYng-Leader Se cauta co-lider. 1m0t4nu1-Membru! 2.Lolzor-Membru 3.REdz-Membru 4.nEmEsIsw0w-Membru! 5.Valentin.-Membru 6.teils1-Membru 7.endLess.-Membru 8.Cobaine-Membru Se pare ca co-liderul a renuntat la functie.Cine isi doreste sa ma ajute cu clubul,sa isi faca prieteni noi,sa se distreze.Sa imi de-a PM pe forum. Dupa ce stabilesc cine va fi noul Co-lider ma voi ocupa mai mult de club in sensu ca:Sedinte organizate,Distractie etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkatraz Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Nick:Alkatraz Level(minim3):5 Factiune: SMURD Sunteti pasionati de masini tunate,drifturi si curse? Evident Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted June 10, 2012 Share Posted June 10, 2012 Clubul va fi scos la licitatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Club inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...