EnvY Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 In viata de zi cu zi traim dupa o lege (regulament) , daca nu-l respecti intri la puscarie, daca omori pe cineva risti sa faci N ani de inchisoarea (intre N si X ani). In jocul acesta, avem regulament ptr a nu-si face toata lumea de cap, dar vad ca toti isi permit sa iau decizii dupa cum au ei chef nu dupa regulament, ma refer la moderatori. Dragi moderatori, vi s-a dat acel post ca sa dati dupa capul vostru de la N la X zile in functie de regulament si de gravitatea problemei, dar voi nu faceti asta, cand aveti chef ocoliti regulamentul/legea care este scrisa aici, ce o sa fie cu serverul asta daca continuati asa?!Daca voi nu respectati regulamentul serverului cum vreti sa-l respectam noi?!Am tot observat activitatea voastra si sunt N topicuri in care sunt date verdicte gresite sau ocolit verdictul sau chiar topicul, in primul rand am facut acest topic ptr ca azi cand am vazut ca Lancelot nu a dat nefondata la HH s-a umplut paharul, cum s-ar spune.Imi cer scuze daca am jignit un moderator care chiar isi face treaba, nu vreau sa generalizez, o spun ptr cei care se simt nu ptr cei care chiar respecta acest regulament. Dati-mi acum ss pe forum ca spun adevarul, macar eu am curajul sa scriu ce ne deranjeaza, nu ca altii sa stau sa ma uit cum isi bat joc unii moderatori si sa nu ma plang de frica ca dati ss. LANCELOT ASTEPTAM SA DAI SS PTR NEFONDATA, PTR CA ASA SCRIE IN REGULAMENT si s-a specificat foarte clar, ca de la ora 00:01 ORICINE posteaza si nu o face ca in regulament (ptr pk) va lua nefondata. RUSINICA ! RUSINICA ! :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...
undercover Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 multi ar trebui sa aiba soarta lu Avram :cool2: sa vina DNA-ul !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 daca erai u in locul lui nu cred ca mai faceai topicul asta, ba din contra chiar ii multumeai ca nu ti-a dat nefondata. nu mai judecati lumea dupa numele guildei, ca x e HH ca y este honey si z este royal. a fost primul care a facut plangere dupa noul regulament , + ca in acele printuri este si o mica dovada a faptului ca era on si nu folosea fk tools, daca lua pk pe la 3 dim si facea plangere pe la 4 fara acel print sa dovedeasca ca a fost on sunt sigur ca primea nefondata. vad ca toti vorbiti de faptul ca nu sa dat nefondata, dar despre nesimtirea lui juny ca a facut pk pe un spot nu vorbeste nimeni, de ce oare ? :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest necorupt! Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 daca erai u in locul lui nu cred ca mai faceai topicul asta, ba din contra chiar ii multumeai ca nu ti-a dat nefondata. nu mai judecati lumea dupa numele guildei, ca x e HH ca y este honey si z este royal. a fost primul care a facut plangere dupa noul regulament , + ca in acele printuri este si o mica dovada a faptului ca era on si nu folosea fk tools, daca lua pk pe la 3 dim si facea plangere pe la 4 fara acel print sa dovedeasca ca a fost on sunt sigur ca primea nefondata. vad ca toti vorbiti de faptul ca nu sa dat nefondata, dar despre nesimtirea lui juny ca a facut pk pe un spot nu vorbeste nimeni, de ce oare ? :-? ma omule ce nu intelegi ca HH sunt toata buba , de ce generalizez? fiindca sa zicem ca facea numai 1 om din hh o boacana nu era mare caz dar sunt mai multi din hh care fac boacane , in cazul meu Kirrur , care a venit in kanturu 3 dupa ce a fost preluat si a dat pk la 5 oameni ca sa fure spotu , si a luat numai 5 zile ss . cum vi se pare ? sa furi un spot si sa iei 5 zile ss ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted October 1, 2011 Author Share Posted October 1, 2011 daca erai u in locul lui nu cred ca mai faceai topicul asta, ba din contra chiar ii multumeai ca nu ti-a dat nefondata. nu mai judecati lumea dupa numele guildei, ca x e HH ca y este honey si z este royal. a fost primul care a facut plangere dupa noul regulament , + ca in acele printuri este si o mica dovada a faptului ca era on si nu folosea fk tools, daca lua pk pe la 3 dim si facea plangere pe la 4 fara acel print sa dovedeasca ca a fost on sunt sigur ca primea nefondata. vad ca toti vorbiti de faptul ca nu sa dat nefondata, dar despre nesimtirea lui juny ca a facut pk pe un spot nu vorbeste nimeni, de ce oare ? :-? Aici gresesti ptr ca nu ma cunosti, sunt un perfectionist convins, ori fac lucrurile ca la carte ori nu le mai fac, am avut si eu functia de moderator timp de 2ani pe alt server populat (nu dau nume sa nu fac reclama) si crede-ma ca toate verdictele le-am dat in functie de regulament. Si da, daca eu as fi in locul lui probabil ca as fi intrat si as fi spus ca accept ssul, e acelasi lucru cu a gasi un portofel si a-l returna inapoi sau nu.Eu sunt genul care returneaza ce nu este al meu.Sa fi moderator este o functie foarte frumoasa daca iti place, eu de mic am vrut sa fiu avocat si aceasta functie este oarecum similara si ma relaxa, iar cand vad pe unii care isi bat joc de ea, ma ia durerea de cap.Imi pare rau, dar nu pot fi deacord cu ceva ce scrie clar in regulament si nu se aplica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 daca erai u in locul lui nu cred ca mai faceai topicul asta, ba din contra chiar ii multumeai ca nu ti-a dat nefondata. nu mai judecati lumea dupa numele guildei, ca x e HH ca y este honey si z este royal. a fost primul care a facut plangere dupa noul regulament , + ca in acele printuri este si o mica dovada a faptului ca era on si nu folosea fk tools, daca lua pk pe la 3 dim si facea plangere pe la 4 fara acel print sa dovedeasca ca a fost on sunt sigur ca primea nefondata. vad ca toti vorbiti de faptul ca nu sa dat nefondata, dar despre nesimtirea lui juny ca a facut pk pe un spot nu vorbeste nimeni, de ce oare ? :-? Stia de schimbarea regulamentului dc a facut print in safe. Si eu sunt de parerea ca Lancelot trebuia sa-i dea nefondata,cu atat mai mult ca-i cu el in aly. app:si dc a schimbat cv la tools sa faca print dupa 1 min? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konvict Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 daca erai u in locul lui nu cred ca mai faceai topicul asta, ba din contra chiar ii multumeai ca nu ti-a dat nefondata. nu mai judecati lumea dupa numele guildei, ca x e HH ca y este honey si z este royal. a fost primul care a facut plangere dupa noul regulament , + ca in acele printuri este si o mica dovada a faptului ca era on si nu folosea fk tools, daca lua pk pe la 3 dim si facea plangere pe la 4 fara acel print sa dovedeasca ca a fost on sunt sigur ca primea nefondata. vad ca toti vorbiti de faptul ca nu sa dat nefondata, dar despre nesimtirea lui juny ca a facut pk pe un spot nu vorbeste nimeni, de ce oare ? :-? ma omule ce nu intelegi ca HH sunt toata buba , de ce generalizez? fiindca sa zicem ca facea numai 1 om din hh o boacana nu era mare caz dar sunt mai multi din hh care fac boacane , in cazul meu Kirrur , care a venit in kanturu 3 dupa ce a fost preluat si a dat pk la 5 oameni ca sa fure spotu , si a luat numai 5 zile ss . cum vi se pare ? sa furi un spot si sa iei 5 zile ss ..... pai acelasi lucru la facut si juny, doar ca el a scapat de suspend, acum trebuie sa acuzam toata alianta royal? daca kirrur ti-a dat pk sa suporte consecintele el, nu toata alianta din care face parte. daca erai u in locul lui nu cred ca mai faceai topicul asta, ba din contra chiar ii multumeai ca nu ti-a dat nefondata. nu mai judecati lumea dupa numele guildei, ca x e HH ca y este honey si z este royal. a fost primul care a facut plangere dupa noul regulament , + ca in acele printuri este si o mica dovada a faptului ca era on si nu folosea fk tools, daca lua pk pe la 3 dim si facea plangere pe la 4 fara acel print sa dovedeasca ca a fost on sunt sigur ca primea nefondata. vad ca toti vorbiti de faptul ca nu sa dat nefondata, dar despre nesimtirea lui juny ca a facut pk pe un spot nu vorbeste nimeni, de ce oare ? :-? Aici gresesti ptr ca nu ma cunosti, sunt un perfectionist convins, ori fac lucrurile ca la carte ori nu le mai fac, am avut si eu functia de moderator timp de 2ani pe alt server populat (nu dau nume sa nu fac reclama) si crede-ma ca toate verdictele le-am dat in functie de regulament. Si da, daca eu as fi in locul lui probabil ca as fi intrat si as fi spus ca accept ssul, e acelasi lucru cu a gasi un portofel si a-l returna inapoi sau nu.Eu sunt genul care returneaza ce nu este al meu.Sa fi moderator este o functie foarte frumoasa daca iti place, eu de mic am vrut sa fiu avocat si aceasta functie este oarecum similara si ma relaxa, iar cand vad pe unii care isi bat joc de ea, ma ia durerea de cap.Imi pare rau, dar nu pot fi deacord cu ceva ce scrie clar in regulament si nu se aplica. daca te uiti atent si el a spus ca isi asuma responsabilitatea, si in + nefandata se da doar daca moderatorul considare ca atare, nu se cere, nefndata x sau y. NU vreau sa intru in polemici, initial vroiam sa dau mesaj privat la ija cu pozele, insa nu functioneaza sistemul de mesaje pe forum, asa ca mi-am asumat responsabilitatea sa iau nefondata atunci cand am postat. Stiu ca trebuia sa fac print in baza cu numele tau, insa m-am desteptat prea tarziu ca e deja 1 octombrie, lucru pe care te-ai bazat si tu cand ai venit sa faci pk pe spot. Am postat bazandu-ma pe faptul ca regulamentul ar trebui respectat in spiritul sau si nicidecum in litera sa. E ultimul meu post in aceasta plangere, iti doresc sa ai o dimineatza cat mai perfecta :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Din moment ce e prima zi a noii reguli nu stiu de ce faceti atata tam tam Uitati faptul ca multi dintre voi ati fost iertati de suspenduri pe forum in cazul topicurilor in care stergeti pozele si retrageti..sau n si n de alte situatii.. Orice regula poate fi imbunatatita.Poate cuvantul ORICARE ala de care va agatati voi cu disperare este prea dur. E vorba sa judeci si-n functie de situatie Iar situatia arata clar ca omul era on.Si ca pk ul pe spot a fost pk Link to comment Share on other sites More sharing options...