MatzZzu Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Nick: MatzZzu Level: 11 Numele care il reclam: Slm Dovezi: in aceasta poza am facut la ce mia spus si aici cum ma omorat O scurta descriere: se vede in ss cum injura: mia spus dak il ajut cu cv si eu iam zis ca da ma dus cu masina undeva pe un camp si imi zice ca iti dau respawm adik sa ma omoare cu deagle ca il avea in mana eu stiu ca un hitman dak are contract te omoara unde te prinde nu te duce pe camp:-j Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wampy Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410695 - Intra aici,si respecta cerintele date.Astfel,plangerea ta,nu se ia in considerare. # no warn pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spark Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Citeste regulamentul formularii unei plangeri corecte, urmareste punctul ce priveste titlul care trebuie adopat. Inchis, Link to comment Share on other sites More sharing options...