zxcv123 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 da. si eu stiu ca am luat ss-urile alea pe reputatia facuta de poney si alti Haters :) este ? :blink: Honey te-a pus sa bagi script pe Prutus? sau sa folosesti range bug de bk pe s1? sau sa bagi agil peste cap? sa nu mai zic de gt ca tu i-ai invatat (vezi [cRs] ) + multe altele , ai fost mereu cu 2 perechi de oo fata de restul si acuma dai vina pe altii? funny :) in concluzie , se pare ca prostia doare mai e un bug pe care il folosesti sa iei spoturi , poate o sa te si prinda careva sa iti dea 99 pe caracterul respectiv (prietenii stiu de ce)
-GUNIT- Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 da. si eu stiu ca am luat ss-urile alea pe reputatia facuta de poney si alti Haters :) singur ti`ai facut reputatia pe care o ai, nimeni nu te`a pus sa folosesti toate magariile nu am folosit cate se zice ca am folosit :) + cand am folosit ce am folosit nu era interzis ( gt, script, bk bug pe S1 )
Guest poiuyt Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 da. si eu stiu ca am luat ss-urile alea pe reputatia facuta de poney si alti Haters :) singur ti`ai facut reputatia pe care o ai, nimeni nu te`a pus sa folosesti toate magariile nu am folosit cate se zice ca am folosit :) + cand am folosit ce am folosit nu era interzis ( gt, script, bk bug pe S1 ) clar , a fost vreodata voie cu hackuri si exploatare buguri? fii serios ma
-GUNIT- Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 si de unde vrei sa stiu eu cand e bug si cand nu e ?