fade Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 poate vrei dantura noua, Cashis... ce zice lulu zice bine, asa ca ciocu mic crezi ca daca ai iesit din HH sa scapi de tag-ul HH sa nu mai fi banat scapi? parerea mea e ca ai luat ban-uri pe baza reputatiei pe care ti-ai creat-o, nu ca erai in HH ai un stil inconfundabil, boom salut
Konvict Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 poate vrei dantura noua, Cashis... ce zice lulu zice bine, asa ca ciocu mic crezi ca daca ai iesit din HH sa scapi de tag-ul HH sa nu mai fi banat scapi? parerea mea e ca ai luat ban-uri pe baza reputatiei pe care ti-ai creat-o, nu ca erai in HH ai un stil inconfundabil, boom salut :))
=Cashis= Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ii e rusine sa posteze dp useru lui :-j neata
scarlate Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 poate vrei dantura noua, Cashis... ce zice lulu zice bine, asa ca ciocu mic crezi ca daca ai iesit din HH sa scapi de tag-ul HH sa nu mai fi banat scapi? parerea mea e ca ai luat ban-uri pe baza reputatiei pe care ti-ai creat-o, nu ca erai in HH ai un stil inconfundabil, boom salut nu sunt boom, bogzila ii e rusine sa posteze dp useru lui :-j neata 'te-n ma-ta de cioflingar... tot tu gresesti facandu-l retardat, tot tu te dai primadona lulu e prea gigea de om ca sa-l faca un pisat ca tine retardat, ba autistule
fade Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 sorry, in cazu' asta. semanati. ia-o ca pe un compliment :P
Guest w1se Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ce sa zic .. spor la treaba si fair play
scarlate Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 sorry, in cazu' asta. semanati. ia-o ca pe un compliment :P in nici un caz n-am luat-o ca pe o jignire
=Cashis= Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 poate vrei dantura noua, Cashis... ce zice lulu zice bine, asa ca ciocu mic crezi ca daca ai iesit din HH sa scapi de tag-ul HH sa nu mai fi banat scapi? parerea mea e ca ai luat ban-uri pe baza reputatiei pe care ti-ai creat-o, nu ca erai in HH ai un stil inconfundabil, boom salut nu sunt boom, bogzila ii e rusine sa posteze dp useru lui :-j neata 'te-n ma-ta de cioflingar... tot tu gresesti facandu-l retardat, tot tu te dai primadona lulu e prea gigea de om ca sa-l faca un pisat ca tine retardat, ba autistule un admin sa ii dea un ss lu ratatu asta? :)
Lancelot Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 poate vrei dantura noua, Cashis... ce zice lulu zice bine, asa ca ciocu mic crezi ca daca ai iesit din HH sa scapi de tag-ul HH sa nu mai fi banat scapi? parerea mea e ca ai luat ban-uri pe baza reputatiei pe care ti-ai creat-o, nu ca erai in HH poate vrei dantura noua, Cashis... ce zice lulu zice bine, asa ca ciocu mic crezi ca daca ai iesit din HH sa scapi de tag-ul HH sa nu mai fi banat scapi? parerea mea e ca ai luat ban-uri pe baza reputatiei pe care ti-ai creat-o, nu ca erai in HH cine a iesit din hh ma ratatule? si ce banuri am luat eu ? 1ban inseamna mai multe banuri la tine ? si invata sa te exprimi corect...idiotule ...marsh de aici si in legatura cu dantura...vezi maicata cum se descurca cu proteza aia noua Pauza amandoi pe forum PS Siempre invictus e tot o voba plagiata pe jumatate :))