Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

-GUNIT-

Invictus alliance

Recommended Posts

Posted

cand totul se va termina vb serios cu ss meu vreau sa intru in hh daca vam urat asta e

cu cine am tinut mau postat am ss din cauza lor au devenit impliciti dusmanii mei

sunt lolyal hh

URASC DIN SULFET HUSTLE ROYAL

Posted

cand totul se va termina vb serios cu ss meu vreau sa intru in hh daca vam urat asta e

cu cine am tinut mau postat am ss din cauza lor au devenit impliciti dusmanii mei

sunt lolyal hh

mai sunt si de treaba pe acolo dar frati Alxx sunt 2 lesinati

Posted

sunt lolyal hh

Scuze ca ma bag pe aici pe la voi, dar nu m-am putut abtine =))

Eagles ce faci tata vezi ca nu mai ai incotro si te dai bine pe langa hh dupa ce le dadeai pk?=)))))

Posted

le dadeam pk credeam ca hustle imi sunt prietenii dupa ce ma postat cei din alianta ta cum dracu sa mai tin cu voi

prieteni in jocu asta nu sunt foarte rar pe 97D erau alte vremuri stateai la caterinka nu erau asa multi copii si lesinati ca frati Alxx sau gen Apocalyps care abia au facut buletinu si is smecheri intelegi Eagles

Posted

Noi suntem un grup de prieteni(ce`l putin partyul meu). Dar totul o sa se rupa cand nu o sa mai jucam MU :))

Eagls...niciodata!!!

Ady...nu`s rai aia doi.Doar ca stau rau cu nervii :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...