Alkaline* Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Alegeti: http://illusion.abacf.net/wp-content/uploads/2009/08/www_poze-haioase_ro__1199493300_983434.jpg SAU :kar: :kar: :kar: :kar: :kar: :kar: :kar: :kar: :sef:
Eagles Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 cand totul se va termina vb serios cu ss meu vreau sa intru in hh daca vam urat asta e cu cine am tinut mau postat am ss din cauza lor au devenit impliciti dusmanii mei sunt lolyal hh URASC DIN SULFET HUSTLE ROYAL
AdrlaN Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 cand totul se va termina vb serios cu ss meu vreau sa intru in hh daca vam urat asta e cu cine am tinut mau postat am ss din cauza lor au devenit impliciti dusmanii mei sunt lolyal hh URASC DIN SULFET HUSTLE ROYAL mai sunt si de treaba pe acolo dar frati Alxx sunt 2 lesinati
Knightly Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 cand totul se va termina vb serios cu ss meu vreau sa intru in hh daca vam urat asta e cu cine am tinut mau postat am ss din cauza lor au devenit impliciti dusmanii mei sunt lolyal hh URASC DIN SULFET HUSTLE ROYAL Scuze ca ma bag pe aici pe la voi, dar nu m-am putut abtine =)) Eagles ce faci tata vezi ca nu mai ai incotro si te dai bine pe langa hh dupa ce le dadeai pk?=)))))
Eagles Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 le dadeam pk credeam ca hustle imi sunt prietenii dupa ce ma postat cei din alianta ta cum dracu sa mai tin cu voi
AdrlaN Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 le dadeam pk credeam ca hustle imi sunt prietenii dupa ce ma postat cei din alianta ta cum dracu sa mai tin cu voi prieteni in jocu asta nu sunt foarte rar pe 97D erau alte vremuri stateai la caterinka nu erau asa multi copii si lesinati ca frati Alxx sau gen Apocalyps care abia au facut buletinu si is smecheri intelegi Eagles
Eagles Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 cei care tin cu hustle royal veti patii ca mine va dau ss :) mai bine hh ei nu dau suspend la simpatizanti
BaroSica Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Noi suntem un grup de prieteni(ce`l putin partyul meu). Dar totul o sa se rupa cand nu o sa mai jucam MU :)) Eagls...niciodata!!! Ady...nu`s rai aia doi.Doar ca stau rau cu nervii :))
Bibicu12345 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 cei care tin cu hustle royal veti patii ca mine va dau ss :) mai bine hh ei nu dau suspend la simpatizanti ne sugi pe toti din royal =)))
Alkaline* Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 G nu iti place fetita plinuta? uite o poza :photo: :happy1 :photo:
chaserz Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 daca tot n`o vrea nimeni,o iau eu pe aia desenata :whistle:
Konvict Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 daca tot n`o vrea nimeni,o iau eu pe aia desenata :whistle: aia grasa nu iti mai place :))
Alkaline* Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 daca tot n`o vrea nimeni,o iau eu pe aia desenata :whistle: aia grasa nu iti mai place :)) :tiphat: ^_^ hai ma ca e sexy:))
Alkaline* Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 :beer: :beer: :beer: Hai Dinamo, daca nu ii bate pe Cfr nu mai bag la pariuri in viata mea :sef: :hail: