-GUNIT- Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 http://invictus.forumer.ro/ Forumul Aliantei. Regulile topicului: Fara posturi menite sa faca cearta. Daca sunteti rugati sa nu mai postati aici, conformati`va. Spamul este permis.
Guest Kaitlin Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 clar , spam :hello: :hello: :hello: :hello:
^^JACK_DANIELS^^ Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Vreau sa vad unde apare ca as fi avut speed?Dovada in loguri, ca si cum as fi avut speed pe characterul Mudjahid cand eu joc pe 3conturi: Mudja, DubLeCriMe. Si cu astia nu am luat ss, a aparut deodata pe charul Mudjahid ca am speed???? =)) =)) =)) Speed: Mudjahid tiby Andrey2000 Toti 3 din ally HH. Dar decat 3charuri au iesit la scan? (sunt surprins) Eu inca imi mentin nevinovatia!!! astai alianta HH =)) Vreau sa vad unde apare ca as fi avut speed?Dovada in loguri, ca si cum as fi avut speed pe characterul Mudjahid cand eu joc pe 3conturi: Mudja, DubLeCriMe. Si cu astia nu am luat ss, a aparut deodata pe charul Mudjahid ca am speed???? =)) =)) =))
Guest CeausescuPresedinte Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 spot cu guilda si alianta :tiphat:
Boddom Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 spot cu guilda si alianta :tiphat: multumim liquid
Guest CeausescuPresedinte Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 spot si voua :)) :violent: spor*