Jump to content
Perpripiu

Votati primarul Sesiunea Octombrie

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : WarHell

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 7

Primarul pe care il votati : raknet

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E de treaba , e serios si cred ca se descurca

Posted

Nick-ul (in joc) : Rohan

Factiunea din care faceti parte : Triade

Level (minim lvl 3) : 5

Primarul pe care il votati : Derrek

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Ai zis sa votez corect? Corect votez. Mi se pare cel mai capabil pentru aceasta functie, il cunosc ca si persoana si stiu de ce este in stare, mult succes.

PS. # WarHell - citeste primul post, pe tot.

Posted

Nick-ul (in joc) : Semos

Factiunea din care faceti parte : UST

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : e ff capabil ,activ si sunt sigur ca o sa se descurce. :tiphat:

Posted

Nick-ul (in joc) :Ar00N

Factiunea din care faceti parte :UST

Level (minim lvl 3) :12

Primarul pe care il votati :Snoop

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player foarte vechi , este foarte capabil si merita foarte mult aceasta functie.Este serios si il cunosc de multa vreme.

Posted

Nick-ul (in joc) : KenVelo

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 8

Primarul pe care il votati : raKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player experimentat cu vechime in comunitate, activ si este cel mai potrivit pentru aceasta functie dintre cei de pe lista.

Posted

Nick-ul (in joc) : Skin

Factiunea din care faceti parte : Civil

Primarul pe care il votati : Snoop

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, capabil si dupa parerea mea merita cel mai mult aceasta functie dintre cei de pe lista.

Posted

Nick-ul (in joc) : Dominic

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 12

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Dupa parerea mea este cel mai competent din toata lista , este serios,activ ,capabil si chiar merita aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : CloHard

Level (minim lvl 3) : 12 parca...

Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : ,Player vechi in comunitate,cu simtul umorului,care , cred eu ca ar fi foarte capabil pentru aceasta functie .

Posted

Nick-ul (in joc) : LoVeStaR

Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys

Level (minim lvl 3) : 10

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, are experienta, si-a facut treaba pe oriunde a fost. Este un om de treaba, serios si cu capul pe umeri. Cred ca va face o treaba buna ca primar!

Posted

Nick-ul (in joc) : EricK

Level (minim lvl 3) : 20

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de mult timp, i-am fost si lider, stiu ce ii poate capul. Consider ca este singurul din lista de mai sus ce se va descurca si va face o treaba buna.

Guest EmiliaN90
Posted

Nick-ul (in joc) : Emilian

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player foarte bun, activ, vechi si stie sa vorbeasca cu playerii noi. Este un baiat de treaba si merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : Cypsa

Factiunea din care faceti parte : DNB

Level (minim lvl 3) : 15

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cel mai potrivit de pe lista asta , cel mai experimentat si poate cel mai potrivit pentru o functie de game-master.

Posted

Nick-ul (in joc) : MrDexter

Factiunea din care faceti parte : Da Nang Boys

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Din punctul meu de vedere este unul dintre cei mai capabili sa detina aceasta functie, are o vechime destul de mare in aceasta comunitate, este de treaba, are simtul umorului si cred ca va face o treaba minunata.

Posted

Nick-ul (in joc) : LemonadeE

Factiunea din care faceti parte : -

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cred Ca Snoop Si-ar Face Treaba ..Ca Primar Si Este Unul Dintre Cei Mai De Treaba Playeri De Pe Server.

Posted

Nick`ul ( in joc ) : kiszeN

Level ( minim Level 3 ) : 7

Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos.

Motivul pentru care il votati ( minim 20 de cuvinte ) : Pentru ca e la a nustiu a cata incercare si merita o sansa !

Posted

Nick-ul (in joc) :zUrl0

Factiunea din care faceti parte :Armata

Level (minim lvl 3) :10

Primarul pe care il votati :Madalin

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Deoarece a dovedit si in fbi ca este un ,,lider" bun dar si ca player ca este un bun prieten :D

VOTATI MADALIN!

Posted

Nick-ul (in joc) : Ionut

Factiunea din care faceti parte : Armata

Level (minim lvl 3) : 26

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Mi se pare cel mai capabil dintre cei care sunt pusi la vot, cred ca are o experienta mai mare decat ceilalti canditati.

Posted

Nick-ul (in joc) :Clau

Factiunea din care faceti parte :The Triads

Level (minim lvl 3) :16

Primarul pe care il votati :raKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este capabil sa detina aceasta functie si este vechi pe server :)

Posted

Nick-ul (in joc) : bento

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi si cred 100 la suta ca se va descurca in aceasta functie

• Upvote 1
Posted

Nick-ul (in joc) : HkR

Level (minim lvl 3) : 24

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Il cunosc de mult timp si stiu ce ii poate capul . Este un tip care isi face treaba foarte bine , ar fi perfect pt. aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : bL4cK_f@Lc0n

Factiunea din care faceti parte : DNB

Level (minim lvl 3) : 21

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : E activ si am fost coleg cu el si stiu ca e de cuvant si de treaba

Posted

Nick-ul (in joc) : keNTz0r

Factiunea din care faceti parte : LeaDer La Civil GaNg

Level (minim lvl 3) : 12

Primarul pe care il votati : rujuc_dragos

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : este activ , de treaba ... si cred ca este responsabil in ceea ce priveste PRMARIA...

Posted

Nick-ul (in joc) : Amarok

Factiunea din care faceti parte :Scoleri

Level (minim lvl 3) : 16

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : In primul rand il cunosc de vro 2 ani si stiu ca are atat experienta necesara pentru a conduce statul pe un drum bun cat si un comportamend demn de un primar.

Multa bafta !

Posted

Nick-ul (in joc) : eNNduro

Level (minim lvl 3) : 3

Primarul pe care il votati : raKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi , activ , de treaba , stie stie sa vorbesca cu playerii noi si este foarte capabil pentru aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) :Nutzu

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level (minim lvl 3) :9

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este de mult pe server si cred ca este capabil pentru a conduce primaria.Succes Snoop

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...