Jump to content
Perpripiu

Votati primarul Sesiunea Octombrie

Recommended Posts

Posted

Nick-ul (in joc) : Alessyo

Factiunea din care faceti parte : Grove

Level (minim lvl 3) : 16

Primarul pe care il votati : Snoop

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player foarte bun, activ, vechi si stie sa vorbeasca cu playerii noi. Este un baiat de treaba si merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : JaLoL

Factiunea din care faceti parte : Civil

Level (minim lvl 3) : 13

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ si vechi in comunitate , si cand ii ceri ajutorul ti`l da imediat .

Posted

Nick-ul (in joc) : Cnawp

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 13

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Cel mai potrivit de pe lista asta , cel mai experimentat si poate cel mai potrivit pentru o functie de game-master.

Posted

Nick-ul (in joc) : Alfredo

Factiunea din care faceti parte : SMURD

Level (minim lvl 3) : 5

Primarul pe care il votati : Rujuc Dragos

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player vechi care consider ca s'ar descurca excelent in postura de primar si sunt sigur ca ar ajuta toti playerii de level mic care au nevoie de ajutor,

Posted

Nick-ul (in joc) : Calypso

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Level (minim lvl 3) : 15

Primarul pe care il votati :RaKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ si foarte de treaba care se tine de serviciul lui. Merita functia aceasta.

Posted

Nick-ul (in joc) : Bulls3ye

Factiunea din care faceti parte : The Mafia

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ si am fost ajutat de fiecare data la nevoie,asa ca sunt sigur ca va face o treaba buna si va si mai activ ca in timpurile trecute.

Posted

Nick-ul (in joc) : TayLorrrr

Factiunea din care faceti parte : Triads

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi, activ si stie raspunde playerilor care ii cer ajutorul. El este cel mai potrivit pt functia asta .

Posted

Nick-ul (in joc) : The_Game

Factiunea din care faceti parte : Grove Street

Level (minim lvl 3) : 18

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator vechi in comunitate,matur , serios si care cu siguranta se va descurca de minune.

Posted

Nick-ul (in joc) : Pitesteanu

Factiunea din care faceti parte : FBI

Level (minim lvl 3) : 9

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un jucator excelent,activ si cu foarte multa experienta in samp,si cred ca merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : Fantoma

Factiunea din care faceti parte : F.B.I

Level (minim lvl 3) : 14

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un playeri vechi si cred ca s-ar descurca foarte bine cu aceasta functie si o merita !

Posted

Nick-ul (in joc) : mNz

Level (minim lvl 3) : 5

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player foarte activ, cu calitati, vechi in aceasta comunitate si cred ca merita sa aiba si el aceasta functie .

Posted

ick-ul (in joc) : Jack

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Player activ,vechi, si cred ca este singurul care s-ar descurca in aceasta postura.

Posted

Nick-ul (in joc) : kvL

Factiunea din care faceti parte : The Triads

Level (minim lvl 3) : 16

Primarul pe care il votati : Derrek

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player perfect pentru postul acesta de primar , fiind o persoana care ajuta oricand pe oricine . A demostrat asta de nenumarate ori !

Posted

Nick-ul (in joc) : H3r01na

Level (minim lvl 3) : 3

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player activ,capabil,are experienta si este un player vechi.

Posted

Nick-ul (in joc) : filtzeR

Factiunea din care faceti parte : Hitman

Level (minim lvl 3) : 14

Primarul pe care il votati : raKneT

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Vechi, capabil, ambitios. Merita o sansa sa arate de ce este in stare, se va descurca de minune.

Posted

Nick-ul (in joc) :SmecheruJB

Level (minim lvl 3) : 3

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Este un player foarte bun, activ, vechi si stie sa vorbeasca cu playerii noi. Este un baiat de treaba si merita aceasta functie

Posted

Nick-ul (in joc) : GangXploR3

Factiunea din care faceti parte : DNB

Level (minim lvl 3) : 11

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte): Player vechi , de treaba si descurcaret .Cred ca se potriveste pentru aceasta functie .

Posted

Nick-ul (in joc) : ShapeShifter

Factiunea din care faceti parte : Grove St.

Level (minim lvl 3) : 9

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player activ ,vechi, cu spirit de echipa,sunt sigur ca v-a face o treaba buna .

Posted

Nick-ul (in joc) : HEdy

Factiunea din care faceti parte : Medics

Level (minim lvl 3) : 20

Primarul pe care il votati : Rujuc_Dragos

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Un player activ, gandeste limpede, are un limbaj adecvat si i s-ar potrivi aceasta functie pe server.

Posted

Nick-ul (in joc) : aNNdreI

Factiunea din care faceti parte : Civili

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :este un om foarte serios a dat dovada de cand joaca si eu zic ca isi merita aceasta functie cu brio avand in vedere ce poate sa faca

Guest Seven Souls
Posted

Nick-ul (in joc) : LoVeLess

Factiunea din care faceti parte : DNB

Level (minim lvl 3) : 22

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Eu zic ca el este playerul ce merita aceasta functie, sunt sigur ca se va descurca excelent , deoarece este activ, intelegator si capabil.

Posted

Nick-ul (in joc) : Gicisan.

Factiunea din care faceti parte : Triads

Level (minim lvl 3) : 6

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un baiat de treaba,vechi,activ,foarte intelegator si stie cum sa se comporte cu playerii de pe server.Cred ca ar putea duce acest mandat pana la bun sfarsit.

Posted

Nick-ul (in joc) : Notram

Factiunea din care faceti parte : PD

Level (minim lvl 3) : 10

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) :Este un player vechi cu multa experienta , de pe lista de mai sus consider ca el este cel mai capabil pentru aceasta functie.

Posted

Nick-ul (in joc) : DrSpeed

Factiunea din care faceti parte : Ballas

Level (minim lvl 3) : 7

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player foarte activ ,vechi nu incalca regulile serveru-lui,si cred ca merita aceasta functie fata de ceilalti concurenti !

Posted

Nick-ul (in joc) : RobyRap

Factiunea din care faceti parte : Scoala

Primarul pe care il votati : Madalin

Motivul pentru care il votati (Minim 20 de cuvinte) : Este un player vechi care se tine de cuvant,si cred ca s'ar descurca foarte bine ca primar.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...