Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

odrr

limbaj Socyz

Recommended Posts

Guest socooooo
Posted

socyz...si eu am luat pentru ceva la fel, pregateste-ti charul pt ss

dak i-au ss pt asa ceva ma las de mu:)) ii dau delete la caracter adik se vede cum omu ma ia pe mn cu lectiile lui de lb romana.... o fi profesor..... i-am zis sa se duca la maicasa nu " dute-n mata" sau alte vrajeli de genu dak si asta se considera jignire sa fim seriosi:))

adik omu ma face nab but si tot eu il deranjez pe el:)) sa fim seriosi

:clap: :clap: :clap: :clap:

Posted

Amice....in ziua aceea eu eram pe cont...iar eu ti-am vorbit frumos si doar ti-am zis sa vorbesti limba romana ....nu ti-am adresat asemenea cuvinte !

Abia astept sa vad decizia adminului ! SALUT ! :)

Scuze pentru edit , dar : Eu zic sa mai citesti de 100 de ori tot ce se vede in poza care a fost postata si apoi sa vorbesti !

Guest socooooo
Posted

Amice....in ziua aceea eu eram pe cont...iar eu ti-am vorbit frumos si doar ti-am zis sa vorbesti limba romana ....nu ti-am adresat asemenea cuvinte !

Scuze pentru edit , dar : Eu zic sa mai citesti de 100 de ori tot ce se vede in poza care a fost postata si apoi sa vorbesti !

amice totul a plecat de la chestia ca ai venit cu preluare eu ti-am dat pk

dupa care tu dai post cu faze de copii ..... Buy Sign pm Socyz....

dupa care eu ti-am zis dute si impuscate.....

dupa care ma iei tu cu limba romana

1 la mana dak te roade invidia ca nai unde creste si ti-ai luat pk lasa copilariile

2 la mana nu vad jignirea adresata pt tine sau pentru mama ta

3 la mana unde vorbeai u "frumos".... uitete in print cand ma faci but si ca sunt praf .... sau crezi ca inventez eu?

o zi buna si eu sunt nerabdator sa vad dezizia adminului

:tiphat:

Posted

Consider fair sa nu se acorde nici un suspend, primul a inceput cu nob/but/praf, adica l-a provocat iar socyz nu a adresat nici o insulta directa asupra lui, doar a pomenit de cuvantul sensibil pe linkmania, desi in contextul actual nu a jignit, multi sar sa posteze cand aud de mama. Daca eu il trimit pe cineva nesimtit la mama lui sa-l invete cei 7 ani de acasa sunt pasibil de suspend? Aiurea.

Daca fiecare statea in banca lui era mai bine.

Posted

amice totul a plecat de la chestia ca ai venit cu preluare eu ti-am dat pk

dupa care tu dai post cu faze de copii ..... Buy Sign pm Socyz....

dupa care eu ti-am zis dute si impuscate.....

dupa care ma iei tu cu limba romana

1 la mana dak te roade invidia ca nai unde creste si ti-ai luat pk lasa copilariile

2 la mana nu vad jignirea adresata pt tine sau pentru mama ta

3 la mana unde vorbeai u "frumos".... uitete in print cand ma faci but si ca sunt praf .... sau crezi ca inventez eu?

o zi buna si eu sunt nerabdator sa vad dezizia adminului

:tiphat:

"1 la mana dak te roade invidia ca nai unde creste si ti-ai luat pk lasa copilariile" ---> n-ai* , vad ca "ti-ai" ...este scris corect. :)

"dupa care eu ti-am zis dute si impuscate....." ---> du-te*

"3 la mana unde vorbeai u "frumos".... uitete in print cand ma faci but si ca sunt praf .... sau crezi ca inventez eu?" ---> uite-te.

Sooo...

1 la mana...discut cu tine prea mult si nu are rost !

2 la mana ....ti-am atras atentia cu "du-te , ti-am , etc ,etc" ...pentru ca este limba noastra , lb.romana....daca nici pe acesta nu o stim ...Let`s go in Zimbabue ! 8-|

3 la mana....indiferent de decizia pe care o ia adminul ...sper sa nu mai am tangente cu tine....Am doar de pierdut la fiecare intalnire ! =;

"Pi.eS. hasta la vista , beibi ! "

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...