qtestq Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Koox, scz ca ma bag dar am si eu o intrebare. Daca avea trade cu acel MG? De unde stii ca avea re off?
KooX Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Banuiesc ca avea si party , nu ? :) Incearca sa dai "/party" unui caracter care se alfa intr`unul si vezi ce iti zice. PS: "the user is in another party" si nu " you request has been denied "
Guest Antonio Banderas Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Koox, scz ca ma bag dar am si eu o intrebare. Daca avea trade cu acel MG? De unde stii ca avea re off? re off nu se face fara o razie cu intrebari de afk + ce a zis KooX mai sus spooK cam cat m-ai ai de gand sa fi avocat peste tot ?
qtestq Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Koox, scz ca ma bag dar am si eu o intrebare. Daca avea trade cu acel MG? De unde stii ca avea re off? re off nu se face fara o razie cu intrebari de afk + ce a zis KooX mai sus spooK cam cat m-ai ai de gand sa fi avocat peste tot ? Ce avocat ma? Nu ii iau apararea, doar nu stiam. Ms mult koox ca m-ai lamurit :P