DJDizzzY Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Numele meu în joc: DizzzY Numele EXACT celui pe care îl reclam: daniel10 Screenshot-uri: http://area52.linkmania.ro/upload/index.php/daniel10-nonfp Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Aveam contract pe el, l-am gasit langa spawn civil, am tras in el, m-a vazut si s-a bagat in esc / alt+tab . Ca sa nu-si ia d/c pentru afk mai iesea din cand in cand din esc, pana cand s-a plictisit si a dat Quit. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD Martori : Enzio_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAdu Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Nu se accepta albume de poze in plangere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJDizzzY Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAdu Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Pozele tale nu dovedesc ca s-a intamplat exact cum a spus. Nu avem certitudinea ca nu era alt+tab pana sa ajungi tu la el. Iar pt /q ... lumea mai iese din joc. Dovezi neconcludente. daniel10 nu primeste nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...