EnvY Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Am facut topicuri pe la diverse ca sa nu ziceti ca fac spam, dar avand in vedere ca nu se iau masuri am sa-l refac din nou aici.Plangerea mea este asupra lui SoulMaster si il acuz de d/c, am dovezi si e si logic.Deci SoulMaster & company ne-a dat d/c alaltaieri parca pe spot,apoi a venit colegul meu "Apocalyps" si le-a dat pk pentru ca e a3-a oara cand acelasi SoulMaster ne ia spotul din kant2 ziua prin d/c.Aici e plangerea lui SoulMaster: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422832 Pozele cu spotul postate de SoulMaster: http://imageshack.us/photo/my-images/844/screen092215500000.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/824/screen092215500001.jpg/ la ora 15:50 Daca va veti uita atent in primele poze cu spotul pe care le are SoulMaster se vad iteme picate din mobi pe jos,adica tocmai ce ne daduse d/c la toti 5 si au si dat navala pe spot,nu ma pricep la d/c-ul asta, dar cred ca inseamna ceva self-defence ala de la innocent din poza (se poate sa fi dat el d/c si sa se fi activat self). Ideea e ca unul dintre cei trei sigur a dat d/c, dar toti 3 sunt la fel de implicati (SoulMaster,Banderas si acel Innocent care nu e chiar inocent) Aici,pozele cu PK postate de SoulMaster: http://imageshack.us/photo/my-images/269/screen092215500007.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/28/screen092215510008.jpg/ Aceeasi ora 15:50. Deci cum ne-a dat d/c la toti pe spot Apocalyps a intrat fara sa mai faca un joc de glezne, daca ar fi un record la cat de repede intri dupa d/c, el ar sparge acel record, a fost in 15secunde inapoi. Il acuz pe SoulMaster,deoarece are 2antecedente numai din cate stiu eu,probabil are mai multe, dar nu am stat sa le numar ! Aici sunt topicurile peste care s-a trecut totul cu vederea,cele 2 antecedente: 1: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421419 2: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421202 SoulMaster de fiecare data e pe unde se da d/c, cu toate ca sunt de parere ca el este cel care da d/c-uri, nu numai complice la ele. Nu vreau sa inchei acest topic aducand mai multe acuzatii si explicatii ca as umple 3pagini, ceea ce vreau eu si multi alti playeri este un joc curat, sa ne relaxam,nu ca sa ne enervam. Daca nici acum nu se da 99 la cel putin unul din cei 3 si la restul un 60 ceva de atentionare pentru complicitate (Nu stiu cat se da ptr complicitate,dar cer sa fie pedepsiti si ceilalti 2) atunci promit ca nu mai fac nici un topic, ptr ca o sa fiu lamurit. SoulMaster nu se vede in aceasta magarie,dar sunt de parere ca unul dintre aceste 2caractere e charul lui secundar cu care da d/c, in loguri cand se va verifica se va vedea legatura fie intre SoulMaster si innocent fie intre Banderas si acelasi SoulMaster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qtestq Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Scz ca ma bag man, dar repune pozele :D ca nu merg linkurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu. Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 ma.. acuzatiile sunt total aiurea aduse la adresa mea ... cer sa se verifice logurile dak e ... si in plus nici nu se incarca pozele :| :error: Si daca te referi la topicul in care apocalyps sia luat 5 zile ptr pk ... nu este contul\characterul meu ci ma rugat un prieten sa postez ptr ca el nu se pricepe prea bine :) :crazy: cat despre self difence e a lui apocalyps nu a lui inocent :)) PS:Tu bati mai mult spre mine ca dau d/c sau alte porcarii ca team preluat de mai multe ori si ai ciuda pe mine nu ca as fi facut eu asa ceva :angry1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 Scz ca ma bag man, dar repune pozele :D ca nu merg linkurile. Mersi ca mi-ai spus,m-am speriat ca a sters pozele ca nu le-am salvat si ar fi scapat, le-am salvat acum pentru orice eventualitate si le-am si repus. :tiphat: EDIT: SoulMaster acuzatiile mele sunt foarte alarmante ptr aceasta comunitate, deoarece sunt foarte concludente aceste probe si chiar n-ai cum sa mai scapi.Cat despre faptul ca m-ai preluat,niciodata nu s-a intamplat, mi-ai luat spoturile de 3ori, de fiecare data cand am preluat kant2 mi-ai dat d/c, fie ca te-am preluat pe tine sau nu. EDIT2: am gasit acest post pe undeva pe la "BANATI" si m-am gandit ca a zis-o omul mai bine decat as putea sa o spun si eu: pentru ca nu am dc.. eu am postat ptr ca aveti obrazu gros nu ptr ca va vanez si mai ales tu esti cel mai nesimtit dintre toti :) gata nu mai zic nik ... o zi placuta :tiphat: De app 2 luni de cand joc peste tot aud de SoulMaster ba ca da d/c,ba ca vaneaza,ba ca da pk dar nimeni nu ia nici-o masura in privinta asta..... Te-a crescut lumea si le-ai dat 60 pt MOVE TO Esti praf fratica fara misto.... Vrei sa dovedesti ca esti mai bun ca ceilalti? dovedeste la CS nu face vanatoare// Stau si ma intreb cum drq faci tu atatea preluari si imediat iei pk pe spot 4 intr-o zi ma da-ma drq Eu nu iau d/c cu zilele ma,toti care i-ai postat am vazut ca au luat d/c Kitte inainte sa iei o decizie stai putin si gandeste:Oare SoulMaster e in regula? Oare sta si numa Vaneaza? De ce se plang toti playerii de el? Stima poti da Warn daca,crezi ca am gresit cu topicul acesta :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu. Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 acuzatiile care mi le aduci tu sunt nefondate si total neadevarate... nu am nici o legatura cu d/c-urile si nu vreau sa intelegi gresit dar toate posturile pe care leam facut eu sunt cu preluare .. nici de cum cu d/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 acuzatiile care mi le aduci tu sunt nefondate si total neadevarate... nu am nici o legatura cu d/c-urile si nu vreau sa intelegi gresit dar toate posturile pe care leam facut eu sunt cu preluare .. nici de cum cu d/c Nu stiu ce spoturi ai luat tu cu preluare, mie mi-ai luat 3spoturi care siincerr m-au chinuit unpic in sensul ca mi-a luat ceva timp sa le preiau, dimineti sa ma trezesc sa caut oameni afk, apoi alte nopti si dimineti sa le pazesc si de fiecare data ai venit tu si mi-ai dat d/c dupamiaza si nu cred ca sunt singurul care este o victima de a ta, vad ca tot mai multi au vorbit de tine in ultimele 2-3 luni, la mine in guilda si alianta toata lumea se mira ca n-ai luat bann inca de la primul d/c care l-ai dat, pentru ca erau probe foarte concludente, daca nu de faptas, cu siguranta de complice, de fiecare data ai scapat, ceva nu se leaga aici ;) Si inca odata repet : FOARTE MULTA LUME SE MIRA CUM DE TU INCA NU AI 99, E CA SI CUM AR FACE UNU CRIME SI L-AR LASA SA MAI OMOARE OAMENI (si am atatea dovezi si probe contra ta foarte concludente,incat ipotetic vorbind ca si mai devreme, daca as fi intr-o sala de judecata cu aceste probe, nici n-ar mai fi nevoie de jurati ca sa ia judecatorul decizia) :sef: Astept cu nerabdare sa se faca dreptate si sper cu toata inima sa nu dea niciodata drumu la conturi din nou pentru ca stiu ca o sa se umple serverul de oameni ca tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu. Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 cer o nefondata pentru ce ma acuza domnul adrenalina gata nu mai zic nik sa lasam moderatorii sa decida Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 In topicul asta e o simpla banuiala cum ca tu ai fi din nou in spatele acestor d/c-uri, sunt sigur ca inocent sau banderas a dat d/c-ul,dar am o banuiala ca,iar ai tu o legatura in toate astea, in legatura cu nefondata, nu cred ca apare niiciunde in printuri nickname-ul meu, eu doar am repostat pozele facute de voi, ptr ca nu este nevoie de un Sherlock Holmes ca sa se vada cat sunt de vinovati cei doi si la fel, nu este nevoie de un Sherlock Holmes ca sa se vada ca in celelalte 2topicuri care ti-au fost adresate si in care ai fost acuzat de d/c, ai fost cel putin complice la d/c. Probabil ca ija a uitat sa verifice acolo logurile, eu in acest topic doar ii reamintesc asta, inainte sa se bage iarasi Kitte. Topicurile cu cele doua despre care vorbesc sunt mai sus.Spor ! Topicul 1 in care se vede ca ai dat d/c: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421419 Topicul 2: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421202 Link to comment Share on other sites More sharing options...
s9gothic_boy Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 normal domnul ija ar trebui sa se autosesizeze si sa verifice si el logurile sa ne dumireasca si pe noi cum e posibil asa ceva... Soul Master !!! NU ESTE O NEFONDATA , SS PENTRU D/C SE DA PE BAZA LOGURILOR , DA-LE NAIBII DE PRINTURI !!!!!!!!!!!!! SI MAI TERMINA CU SPAMM-UL!!! ENVY VREA DOAR SA II ATRAGA ATENTIA LUI IJA !!! DACA SE VA DOVEDI NEVINOVATIA TA VA SUFERI CONSECINTELE DAR PANA ATUNCI TERMINA CU PROSTIILE TALE DE NEFONDATA,ADMINISTRATORII SI MODERATORII STIU BINE CE TREBUIE SA FACA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 normal domnul ija ar trebui sa se autosesizeze si sa verifice si el logurile sa ne dumireasca si pe noi cum e posibil asa ceva... Soul Master !!! NU ESTE O NEFONDATA , SS PENTRU D/C SE DA PE BAZA LOGURILOR , DA-LE NAIBII DE PRINTURI !!!!!!!!!!!!! SI MAI TERMINA CU SPAMM-UL!!! ENVY VREA DOAR SA II ATRAGA ATENTIA LUI IJA !!! DACA SE VA DOVEDI NEVINOVATIA TA VA SUFERI CONSECINTELE DAR PANA ATUNCI TERMINA CU PROSTIILE TALE DE NEFONDATA,ADMINISTRATORII SI MODERATORII STIU BINE CE TREBUIE SA FACA !!! n-am ce consecinte sa sufar, am postat sa-i atrag atentia la ija ca nu a dat un verdict la nici unul din cele 2topicuri in care a fost postat soulmaster cu echipa lui ptr d/c, unii din echipa aia a lui au deja ss-uri, doar el si mai 2 au ramas,iar acum dupa ce cei 2ne-au dat d/c a venit si el la spot.Asta poate sa insemne ca e in spatele acestui incident de-asemenea, cer doar verificare logurilor tale in cazul de acum 4zile cand s-a dat d/c si logurile celor 2:inocent si banderas (repet, am o banuiala ca unul din cele 2char este al tau).Daca nu asta e, dar tot vreau verdict ptr cele 2topicuri care au ramas un "mister" . Asa ca hai sa terminam cu spamul si sa asteptam logurile in liniste si sa speram ca nu se va mai trece cu vederea si de data asta.Enjoy the silence ! :boohoo: :boohoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu. Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 ma scuzati ca revin dinou acuma am vorbit cu prietenii mei... vreau sa se verifice logurile la acuzatiile aduse la adresa mea eu in perioada aia am fost plecat la tara... am fost adus pe spot cu sumon... PS:acuma mia spus |BKS| eu nici nu stiam de posturile acelea :| thx .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted September 25, 2011 Author Share Posted September 25, 2011 ma scuzati ca revin dinou acuma am vorbit cu prietenii mei... vreau sa se verifice logurile la acuzatiile aduse la adresa mea eu in perioada aia am fost plecat la tara... am fost adus pe spot cu sumon... PS:acuma mia spus |BKS| eu nici nu stiam de posturile acelea :| thx .. minciuna mai mare nu cred ca puteai sa spui,daca eu te-am vazut cum te miscai cum sa spui asa ceva?!Si ipotetic vorbind sa zicem ca intr-una din plangeri ai fost adus cu summon (improbabil) si in cealalta plangere tot cu summon ai fost adus? Si ceilalti playeri care se mira pe server cum de nu ai 99 pana acum,ptr ca de fiecare data iti iei pk deoarece dai d/c si lumea se enerveaza si decat sa-ti lase spotul tie mai bine iau ss 5 zile ptr pk.Mai sa fie,mai baiete vezi-ti de treaba...lasa adminu sa rezolve si nu mai veni cu copilarii dinastea,acum mai nou o dati cu "summonul" in loc de "eram in trecere" ?!SI BKS ala e complicele tau la d/c,va stiti echipa:tu bks dracu cryss,in fine nu ma pun acuma sa vorbesc de fiecare topicuri ca ma apuca anul nou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 scuze ptr double-post, dar vad ca iarasi ignora ija acest topic si iar se duce in jos si iar nu se rezolva nimic si eu nu ma pot juca de fun ca probabil iar voi lua d/c cum prind spot bun de la acelasi om. Mersi, astept... ! (IAR) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted September 30, 2011 Author Share Posted September 30, 2011 scuze ptr double-post, dar vad ca iarasi ignora ija acest topic si iar se duce in jos si iar nu se rezolva nimic si eu nu ma pot juca de fun ca probabil iar voi lua d/c cum prind spot bun de la acelasi om. Mersi, astept... ! (IAR) de 5zile astept logurile alea...vi-am dat mura-n gura, se vede cum ne dau d/c mai sus la toti, se vad itemele pe jos se vede minutu in care au facut poza cu spot si in care am revenit noi, mai mura-n gura de atat nu se poate. Daca nu as fi dar si al 3lea post consecutiv a-ti fi lasat topicul sa se duca in jos si sa se faca uitate ca celelalte 2, de data asta nu-i mai las sa scape nepedepsiti. Cu stima, astept logurile. :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sergiu! Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 daca sti sa faci cu cap, nu te prinde nime:), poti sa dai 1000 de d/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted September 30, 2011 Author Share Posted September 30, 2011 daca sti sa faci cu cap, nu te prinde nime:), poti sa dai 1000 de d/c si prin a da d/c cu cap inseamna sa dai d/c la ora 3dupamiaza, faci poza cu spotu "gol" cu itemele pe jos cum au fost de la noi, apoi intram in 15sec inapoi si cica ei erau doar in trecere :))) In fine, daca nici acum n-am dovezi ma las de jocul asta =)) Mersi de sfat, dar rog sa nu mai posteze dupa mine decat ija sau alt moderator care are acces la loguri, multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu. Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 terminati cu tot spamul asta si lasati domnii modearotori sa se ocupe de caz ... :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnvY Posted October 2, 2011 Author Share Posted October 2, 2011 terminati cu tot spamul asta si lasati domnii modearotori sa se ocupe de caz ... :violent: Astept de 2luni sa se ocupe de caz :crazy: Ma refer la cele 2 si la asta ce am luat acu cateva zile d/c de 2sapt aproape,vezi undeva ca au luat 99? Eu nu vad, te rog sa nu te mai bagi unde nu-ti fierbe oala, ca n-ai nici o treaba aici, nu te-am acuzat pe tine SIlviu.Spor si poate primesc si eu logurile alea dbul asta,ar fi ceva :whistle: Link to comment Share on other sites More sharing options...