Parazitu' Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 buna. si felicitari ptr rr la baza de date :) acu imi zice si mie careva cum se poate crea un nou cont?as vrea sa intru si eu un pic sa vad care e atmosfera.care e faza cu gmail. nu stiu d'astea.. daca ar putea careva sa imi explice cum pot crea un nou cont as fi incantat. va multumesc anticipat :) @ WARN ME DOWN UN MOD GLOBAL de asemenea :)
Guest AdrIaN-TM Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419973 :closed:
Kitte Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 ATENTIE! Pagina pentru crearea conturilor in jocul MU este temporar suspendata! Nu exista o data anume pentru relansarea ei, vom permite crearea de conturi noi dupa rezolvarea anumitor probleme (care nu ar trebui sa mai dureze mult timp). Va rugam insistent sa NU mai deschideti topicuri in aceasta privinta, in caz contrar veti fi pasibili de sanctiuni! Atunci cand va vom reda dreptul de a va crea conturi in-game, vom anunta pe forum, la informatii! Va multumim pentru intelegere, Staff-ul LinkMania Sa ai o zi frumoasa.