Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ambee

//gt Flemor

Recommended Posts

#-o

Sa traesti colegu :D chiar va rog sa verificati!! Nu folosesc gt :D

Oricum din prin nu reiese nik decat ca-s pe spot :D :))

Mai ai timp sa retragi pana nu-ti iei nefondata. :)) Imi pare rau ca ti-am sctricat socotelile cu preluarea da oricum era si Scandurica si Dr@Cy on. :))

Bafta!!

:tiphat:

P.S. eu nu fac poze pe drum cand merg... dar daca stiam faceam :)) am cal care merge repede

eu zic sa asteptam logurile. trebuia sa continui preluarea ambee nu are voie sa raspunda la preluare din moment ce nu era pe spot.

Daca in timpul in care dumneavostra sunteti plecat de pe spot si un alt player face incepe o preluare nu mai aveti dreptul la spot si nici nu aveti voie sa-l intrerupeti.

In acest caz doar cei care au ramas pe spot in momentul sosirii lui au voie de a intrerupe aceasta preluare, raspunzandu-i.

eu zic sa asteptam logurile. trebuia sa continui preluarea ambee nu are voie sa raspunda la preluare din moment ce nu era pe spot.

Daca in timpul in care dumneavostra sunteti plecat de pe spot si un alt player face incepe o preluare nu mai aveti dreptul la spot si nici nu aveti voie sa-l intrerupeti.

In acest caz doar cei care au ramas pe spot in momentul sosirii lui au voie de a intrerupe aceasta preluare, raspunzandu-i.

Da eu nu l-am intrerupt. :) putea sa continue. Nu e problema mea ca nu a continuat. Oricum Scandurica era on si mi-a spus ca nu incepuse preluarea decat fix cand am venit eu. Probabil asta l-a deranjat. :|

Si nu inteleg unde e vina mea aici... Din punctul meu de vedere puteti veifirica logurile pentru caracterul asta de la inceputul jocului si pana acum. Oricum ss pentru nefondata tot is ia! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...