Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest [biili]

reevalaure

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422835

Poftim? poftim?

Kitte nu vreau sa te jicnesc dar tu te uiti ce zice el acolo sus in poze?

Uite aici niste discutii ce si cum si cum se lauda el dimineata :

http://guilds.5.forumer.com/uploads/guilds/post-48-1316774775.jpg

"Am 4 dintr-un foc" hai ca ne apucam acu sa vanam si noi si facem ce face el e ok? sa stiu nu de alta

Discutia in legatura cu acele insulte :

http://guilds.5.forumer.com/uploads/guilds/post-48-1316775107.jpg

http://guilds.5.forumer.com/uploads/guilds/post-48-1316775112.jpg

http://guilds.5.forumer.com/uploads/guilds/post-48-1316775118.jpg

http://guilds.5.forumer.com/uploads/guilds/post-48-1316775128.jpg

http://guilds.5.forumer.com/uploads/guilds/post-48-1316775134.jpg

SI zimi si mie undei insulta ? Zdreanto? sau care ca nu inteleg?

Suspendul pe contul Silphy pe forum de ce? pentru "dute drq?"

Hai sa fim seriosi

@de ce am primit suspend in acel topic daca nu s-a dat un verdict final? Vreau sa stiu si eu asa ca fapt divers. A plus disconect imediat ai drq de punctuali suntei mai nou , alte charruri stau cate 5-6-7-10 ore pana sa ia d/c (pot dovedi prin poze) si eu iau d.c dupa 2 minute . Cum de?

Posted

cand am zis ca am 4 dintrun foc ma refeream ca ati pasit gresit 4 intro zi... <_<

si cat despre"zdreanto" zii mamei tale te rog nu mie MS o zi buna

I-auzi sa vedem kite un suspend acestui individ.

Ma distrusule eu nu m-am luat de familia ta asa ca te rog sa nu te iei nici tu.Daca nu faci diferenta intre joc si realitate sinucidete.

@aboslut au calcat 4 asa vezi doamne fix din hh . Ma crapa inima in voi ca nu aveti sanse la cs si nah ciuda e mare.

Posted

poi daca eu am luat ss tu de ce nu ai lua mama?

Posted

pentru ca nu am dc.. eu am postat ptr ca aveti obrazu gros nu ptr ca va vanez si mai ales tu esti cel mai nesimtit dintre toti :) gata nu mai zic nik ... o zi placuta :tiphat:

Da vere .

Kiteeeee hai cu suspedu.

Guest BaZaC1986
Posted

pentru ca nu am dc.. eu am postat ptr ca aveti obrazu gros nu ptr ca va vanez si mai ales tu esti cel mai nesimtit dintre toti :) gata nu mai zic nik ... o zi placuta :tiphat:

De app 2 luni de cand joc peste tot aud de SoulMaster ba ca da d/c,ba ca vaneaza,ba ca da pk dar nimeni nu ia nici-o masura in privinta asta.....

Te-a crescut lumea si le-ai dat 60 pt MOVE TO

Esti praf fratica fara misto....

Vrei sa dovedesti ca esti mai bun ca ceilalti? dovedeste la CS nu face vanatoare//

Stau si ma intreb cum drq faci tu atatea preluari si imediat iei pk pe spot 4 intr-o zi ma da-ma drq

Eu nu iau d/c cu zilele ma,toti care i-ai postat am vazut ca au luat d/c

Kitte inainte sa iei o decizie stai putin si gandeste:Oare SoulMaster e in regula? Oare sta si numa Vaneaza? De ce se plang toti playerii de el?

Stima poti da Warn daca,crezi ca am gresit cu topicul acesta

Posted

SoulMaster va fi verificat in seara aceasta pentru acuzatiile care i se aduc.

Este o plangere separata si nu va influenta decizia in celelalte situatii.

SoulMaster - 10 zile pe forum - referirile de acest gen la parinti sunt interzise.

Credeti ca noi nu stim cum "rezvolvati" in joc? Procesele civile cum crezi ca se rezolva "in afara instantei de judecata"?

Va reevalua un coleg, ca sa fii linistit ca iti meriti suspendul.

Posted

Kite daca ala ma suna pe telfon si imi spune sa ii dau x x x x iteme pentru a nu ma posta porma imi zice in game ca ai vb cu luci nus ce alea alea.

Eu ce sa ii zic ma ? Ca iti dau luna de pe cer sa nu ma postezi?Da uiatate pe poze ce scrie baiatu ca el e vulpoi batran ca nu cade in plase deastea. Dar dumneata observi ca azi acesi persoaa a postat 4-5 charz din HH?

Posted

' date='23 September 2011 - 16:44' timestamp='1316785498' post='5986432']

Kite daca ala ma suna pe telfon si imi spune sa ii dau x x x x iteme pentru a nu ma posta porma imi zice in game ca ai vb cu luci nus ce alea alea.

Eu ce sa ii zic ma ? Ca iti dau luna de pe cer sa nu ma postezi?Da uiatate pe poze ce scrie baiatu ca el e vulpoi batran ca nu cade in plase deastea. Dar dumneata observi ca azi acesi persoaa a postat 4-5 charz din HH?

pai omule, v-a pus el sa ii dati pk ?de tot plangeti pe aici ca ala e vanator ca ala e nush ce ,din moment ce stiti ca ati fost afk mai dati si pk si mai si veniti cu tupeu pe forum ca voi sunteti vanati. vi-ati facut-o cu mana voastra nu v-a vanat ,el doar v-a preluat si si-a luat pk de la voi asta inseamna vanatoare?

+ ca forumul a fost off si de asta v-a postat deodata pe toti

Posted

white dute cautati de lucru. Nu e vorba de pk , ci e vorba de santaj aici din care sa ajuns la acea "insulta" . EU am laut aici 5 zile bonus .

Posted

Fii dragut si nu imi vorbi cu "ma". Eu nu m-am adresat asa.

Genul asta de "santaj" nu este pedepsit de regulament.

Antipatiile dintre diverse guilde nu sunt pedepsite cat timp regulamentul este restectat. A postat mai multi din aceeasi guilda. Pana acum plangerile au fost fondate.

Pana la verificarea logurilor, din poze si plangeri, partea vatamata a fost SoulMaster. Chiar daca se dovedeste ca el a incalcat regulamentul, asta nu scuza faptele voastre.

O "crima" nu justifica alta.

Nu mai postati. Asteptati reevaluarea.

Posted

Dahh cum doresti sa mi te adresez? Dumneavostra , domnia ta , maria ta? Dupa ce ca imi dau un suspend numa maria ta stie cum , imi suspenzi si contul de pe forum sa nu imi pot sustine reevaluarea. Acolo de ce am laut 10 zile? Sau dadea bine 10 cu 10?

Guest socooooo
Posted

Kitte scuzama pt bagarea in seama dar la ce ai zis referitor la tipul de " santaj" daca eu gasesc un player ... fac preluare sau il prind cu macro si ii dau pm " vere nu vrei ss dami set x y z " e totul ok??

asta nu se considera santaj doar spaga ca sa fie totu ok nu???

ca sa fie ca in real life nu?? :tiphat:

Posted

intrebarea e s-a uitat macar peste pozele care le-am pus acolo? Ca daca se uita isi dadea seama ca e o problema dar nah..

Posted

Dupa o discutie cu ija, concluzia este : Oferirea unei intelegeri pentru a evita postara unor plangeri NU este provocare pentru insulte. Puteai spune simplu "nu".

Mai sunt alte nelamuriri pentru acest suspend?

Posted

Da tanti de ce am ss pe contul Silphy pe forum?Vrei sa spui ca eu acu daca ma duc si le fac alarola preluare si imi dau pk pot sa le zic sa imi dea x iteme ca altfel ii postez?

Posted

Iti spun ca aceste intelegeri in joc nu sunt impotriva regulamentului actual.

Daca doresti sa o auzi direct de la ija sau ody, nu am absolut nimic impotriva. Nu depinde de mine daca asta se va intampla maine dimineata, peste 3 zile sau niciodata.

Eu am transmis ce am avut de transmis.

Posted

Deci in concluzie pot sa santajez pe cine vreau?

SI zimi maria ta de ce am suspend pe contul de pe forum Silphy , [biili] ????

Posted

Exista topic pentru intrebarile tale referitoare la usere. Nu mai face aici spam.

[biili] are suspend pe forum pentru limbaj si atitudine. Banuiesc ca stii ca sunt interzise conturile clona. De ce insisti sa se suspende si asta?

Permite-mi sa iti atrag atentia ca se scrie "zi-mi" si "maria ta" se pune intre virgule. Asta ca tot te dai expert in limba romana.

Nu iti pot raspunde pentru Silphy, sunt unele functii ale forumului cazute. Dar pot sa extrapolez destul de usor.

In concluzie daca X incalca regulamentul poti sa ii propui ce intelegeri aveti voi chef. In acest moment nu este impotriva regulamentului. Cand va fi, vei afla si tu.

Astfel de intelegeri le aveti inainte de a posta. Duap ce s-a deschis topic cu o plangere, doar un moderator poate decide daca accepta sau nu retragerea.

Nu se pot retrage decat plangerile de insulte, pk/ks.

Cand s-a facut plangerea, este INTERZISA stergerea pozelor!

Closed. Aici ne-am lamurit.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...