RazoR Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Numele meu în joc: Cypsa Numele EXACT celui pe care îl reclam: Burlacu Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Se intelege din poze ! Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nimeni Martori: Hydravision Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wampy Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Burlacu' a avut m4 de la event-ul lui old_man,a ramas ultimul cu Amarok,iar el a primit slap si a iesit din " cusca " Vanator mai esti. # no warn plz,incerc sa ajut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazoR Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 Burlacu' a avut m4 de la event-ul lui old_man,a ramas ultimul cu Amarok,iar el a primit slap si a iesit din " cusca " Vanator mai esti. # no warn plz,incerc sa ajut. Din pacate pt. tine nu sunt vanator , nu era nici un admin on pe servar ! De unde sa stiu eu ca are de la eventu lu Old_Man ???? :violent: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAdu Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Data viitoare sa te interesezi putin de unde avea... puteai sa il intrebi chiar pe el... poate i-o daduse vreun mafiot (care fusese la eventul lui oldman). Daca old_man nu intervine Burlacu nu primeste nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...