RazoR Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Numele meu în joc: Cypsa Numele EXACT celui pe care îl reclam: Burlacu Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Se intelege din poze ! Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nimeni Martori: Hydravision
Wampy Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Burlacu' a avut m4 de la event-ul lui old_man,a ramas ultimul cu Amarok,iar el a primit slap si a iesit din " cusca " Vanator mai esti. # no warn plz,incerc sa ajut.
RazoR Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Burlacu' a avut m4 de la event-ul lui old_man,a ramas ultimul cu Amarok,iar el a primit slap si a iesit din " cusca " Vanator mai esti. # no warn plz,incerc sa ajut. Din pacate pt. tine nu sunt vanator , nu era nici un admin on pe servar ! De unde sa stiu eu ca are de la eventu lu Old_Man ???? :violent:
BAdu Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Data viitoare sa te interesezi putin de unde avea... puteai sa il intrebi chiar pe el... poate i-o daduse vreun mafiot (care fusese la eventul lui oldman). Daca old_man nu intervine Burlacu nu primeste nimic.