Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AnGeEl

despre conturi

Recommended Posts

Guest sergiuchu123
Posted

mi`e dor de mu :P

haoleo armyboy is back ?! :)) hai cu ArmyMen

m`o lovit doru` de mu :crybaby:

ArmyMen revine ? Cand se va da drumu` la pagina de conturi vreau si eu in ArmyMen >:) app Ryphez_Mg de pe 97d here >:) Mwhaha

Posted

Aproximativ sau nu....nu stiu sigur :)

Asteptam ultimele modificari si se da drumu la pagina de facut conturi.

Nici noua nu ne convine deloc situatia...

Si de ce nu a avut nimeni geniala idee de a inchide serverul pana la remedierea problemei?

Posted

mi`e dor de mu :P

haoleo armyboy is back ?! :)) hai cu ArmyMen

m`o lovit doru` de mu :crybaby:

Iti vand un cont eu ? :rofl1: ca eu nu mai joc, intra wind la invazii pe a meu numa :))

Posted

Tot am mai tras cu ochiul pe aici sperand ca o sa se rezolve ceva.Multi aveau de gand sa se apuce la rr db,dar acum,poate tot atat de multi au renuntat la gandul asta.Trebuia sa se lase mai mult timp pagina de conturi deschisa,tinand cont ca s-a dat rr db,vara asta,vara...concediu,cine mai sta in casa ca sa urmareasca deschiderea serverului si sa-si faca un cont rapid?Dupa mult timp,mi-ar fi placut sa ma reapuc chiar daca vad atatea magarii,hack-uri s.a.,cel putin jucam de placere.Acum nu mai am niciun gand,poate pe urmatorul db,daca mai rezista mult serverul asta

Posted

Pe 97d cand s-a inchis pagina de conturi nu s-a mai deschis pana la rr-db ,nu va mai agitati atata ,problema se va remedia la urmatorul rr db

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...