Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Konvict

Sugestie PK pe spot

Recommended Posts

Posted

ar trebui un interval mai mare de timp,din momentul pk'ului, si nu neaaparat nickul si un /time ar fi de ajuns.

Banuiesc ca se va trezi cineva sa seteze a scrie /time si poza:D

Asa cu numele e mult mai personala treaba.

Posted

ar trebui un interval mai mare de timp,din momentul pk'ului, si nu neaaparat nickul si un /time ar fi de ajuns.

Banuiesc ca se va trezi cineva sa seteze sa scrie /time si poza:D

Asa cu numele e mult mai personala treaba.

da, e mai usor de setat sa dea /time dar poti sa dai /time si sa fii obligat sa scrii pe normal chat data si ora din mesaj.

e bine oricum ca va ganditi la sugestie.

Posted

Si cat de greu credeti ca ii este lui Old sa modifice ca atunci cand primeste pk sa faca un beeeeeeeeeeeeeeeeeep mare sa-l scoale si pe tataia de la tara din somn si sa scrie numele + print... :)

Posted

Si cat de greu credeti ca ii este lui Old sa modifice ca atunci cand primeste pk sa faca un beeeeeeeeeeeeeeeeeep mare sa-l scoale si pe tataia de la tara din somn si sa scrie numele + print... :)

pai old sa-si tina jucaria doar pentru el si apropiati eventual. a crezut ca face un bine cand a dat programul la toata lumea si uite in ce hal a ajuns serverul.

daca vor avea doar o mana de oameni, vor fi si ei usor de prins ca-l folosesc si sanctionati drastic.

Sunt relativ bune sugestiile, dar incurajeaza pk-ul pe spot. Daca se implementeaza, atunci cel care da pk are sanse mari sa scape nepedepsit.

cu ce incurajeaza? inainte de afk tools nu era la fel? esti on faci print, nu-somn de voie, lasa pe altul.

Posted

sa scrie numele celui care a dat pk si sa faca print :) asta nu o sa poata face nici un program de afk

pai dak faci cum ai facut azi dimi 06:43 daka nu ma insel dp Ellite pe ultimu k6 cu bug expolit in care nu aparea murder nu isi mai are rostu propunera ta

Guest CeausescuPresedinte
Posted

sincer , ideea este buna , dar sa ne gandim ca este 5 dimineata si esti terminat de somn , si vine un oarecare si iti da castana .. iti mai arde tie sa si scri ceva pe langa ca faci print ... hm nu prea cred

Posted

sincer , ideea este buna , dar sa ne gandim ca este 5 dimineata si esti terminat de somn , si vine un oarecare si iti da castana .. iti mai arde tie sa si scri ceva pe langa ca faci print ... hm nu prea cred

daca esti on si vrei ca respectivul sa plateasca, iti va arde.

Posted

Sunt relativ bune sugestiile, dar incurajeaza pk-ul pe spot. Daca se implementeaza, atunci cel care da pk are sanse mari sa scape nepedepsit.

poi daca dormi in post normal ca are sanse

Urmatoarea formula ar fi si mai ok

In poza cu PK sa scrie frumos PK , ajunge zic eu sunt 2 litere apropiate usor de tastat , si rapid. Sa nu ne complicam cu nume si /time si mai stiu eu ce...

Programu respectiv citeste culoarea rosie deci ii v-a fi greu sa faca acel program sa scrie Pk +poza la orice scris rosu , pentru ca ar fi usor de dectat.

Posted

Nu e OK sa scrii un cuvant fix, stiut dinainte pentru ca asa se modifica programelul destul de usor. Daca trebuie sa scrii nick-ul celui care ti-a facut PK e mai greu ca programul sa citeasca cine ti-a dat PK, sa retina si sa si tasteze singur nick-ul.

Posted

Nu e OK sa scrii un cuvant fix, stiut dinainte pentru ca asa se modifica programelul destul de usor. Daca trebuie sa scrii nick-ul celui care ti-a facut PK e mai greu ca programul sa citeasca cine ti-a dat PK, sa retina si sa si tasteze singur nick-ul.

da, asta cu nick-ul e mai buna, e greu sa faca cod pentru asa ceva.

Guest Interzisa
Posted

Programu lu Old face print doar cand "Vede rosu coltu stanga sus" nu e setat pe nick si nici n-o sa poata seta vreodata acel program sa scrie nick-ul exact ceului ce da pk-ul (cum ar fi in cazu asta), ce e asa greu daca tot esti on si faci printu cu pk-ul sa faci si print din safe zone cu intr-un minut cu nick-ul celui ce ti-a dat pk pe guild/chat normal sau global? Cat de somn ti-ar fi, tot ai face si al 3-lea print ca doar e in interesul tau sa il faci sa plateasca pe cel ce ti-a dat pk-ul. Cum am mai zis aceasta sugestie + micile dtelatii aduse in acest topic ar fi benefic pentru jucatorul de pe Mu linkmania si in acelas timp si pentru admini/moderatori, nu rare ori a fost cand s-a vazut intr-o plangere ca s-a folosit "programelul minune", acele plangeri a creeat nenumarate controverse la adresa adminilor, aceste controverse partial vor disparea daca aceasta propunere de sugestie va fi adoptata in stilul care il vad eu. N-o sa se mai spun ca adminu (X) n-a vazut ca (Y) jucator (dintr-o anumita guilda) a folosit programelul minune.

Am sa va dau un exemplu: Acesta

Userul acela trebuia sa aiba 99 pentru cheat!

Posted

oricum se va putea folosi programul.. daca esti acasa si auzi cand suna ca ai luat pk poti scrie numele celui care a dat pk :)

Absolut :) Dar nu toti il lasa sa sune pentru ca dupa 2-3 nopti cazi din picioare. Marea majoritate au doar auto print.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...