Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Konvict

Sugestie PK pe spot

Recommended Posts

Pentru a evita situatiile de genul http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422667 mi-a venit o idee. Ce ar fi ca de acum in momentul cand cineva ia pk pe spot pe langa printul cu pk sa mai faca un print prin care sa dovedeasca ca este on, sa scrie orice(in limita bunului simt)..sa puna space..etc.

sugestia e buna, ar insemna sa se faca un print fara nimic scris cu rosu, insa nu cred k va dura mult pana knd old va adapta programul dupa noua regula :))

Guest Interzisa

sa scrie numele celui care a dat pk si sa faca print :) asta nu o sa poata face nici un program de afk

Asa e cel mai bine, dupa ce cineva a luat pk pe spot, sa faca un print dupa pk-ul pe spot la cateva secunde si sa posteze printu cu spotu, printu cu pk-ul si printul acela facut la cateva secunde dupa pk (cu numele celui ce a dat pk). Asa cred ca nici un program din lume poate imita acel print.

Deci PRO (fara discutie) daca parerea noastra conteaza. :)

sa scrie numele celui care a dat pk si sa faca print :) asta nu o sa poata face nici un program de afk

pana scrii numele esti deja in safe zone, daca are nick gen F3nTz0su.

totusi cea mai buna solutie ramanea blocarea din guard , restul sunt improvizatii.

pana scrii numele esti deja in safe zone, daca are nick gen F3nTz0su.

totusi cea mai buna solutie ramanea blocarea din guard , restul sunt improvizatii.

scrii fentzosu.. si tot se intelege nickul cui ai vrut sa il scrii. pana la blocarea lui din guard, ce sa facem improvizam si noi asa e romanu :))

PRO...cu 2 conditii

1. sa se accepte numele aproximativ....sa nu trebuiasca sa ma uit pe poza sa vad ce nick ciudat avea si un timp rezonabil....1 max 2 min intre poze ( poate iei pk in min x si 59 sec....nu mai ai timp sa scrii in acelasi minut numele)

2. prima modificare sa fie corelata cu modificarea regulamentului privind preluarea....sa fie acceptata orice intrebare prin care poti demonstra ca respectivul e afk.

degeaba se modifica regulamentul la pk spot daca nu se modifica si la preluare spot.....uneori pk este singura solutie pentru evitarea programului de afk....asa spun unii :whistle:

:tiphat:

Maine apare o "pisica" care da /time + print :D

Interesanta sugestia, o propun sa vedem ce zice lumea de la mine.

http://imageshack.us/photo/my-images/194/s3700139.jpg/

Ai grija ce spui ca deja se fac eforturi de dresaj :photo:

=))

de maine incerc sa`mi invat cainele sa stea on :))

voi chiar nu va ganditi la ce va urma

programul se poate modifica in fel si chip , indiferent cum se va actualiza regulamentul, vi se pare imposibil? eu zic ca nu

probabil ca varianta noua o vor avea doar cei din partyul lui old : mai exact Jafar aka Obi Wan , asa ca pt mai multe detalii despre program contactati-l

Guest Interzisa

Sugestie acceptata :). Vom cauta o formulare adecvata si o vom implementa curand

Cateva idei..care poate va ajuta.

Deci plangerea cu pk-ul pe spot sa fie ceva de genu:

Print spot.

Print PK.

Print de pe safe zone cu nick-ul celui ce a dat pk in termen de 1 minut (De ce 1 minut? Simplu, cel ce a luat pk-ul sa nu poata fi sunat si anuntat telefonic ca a luat pk pe spot)

Acum eu am sugerat cum as vedea acesta noua regula in postarea pk-ului, sper ca v-am fost de ajutor. Mai simplu de atat nu se poate.

P.S Ma bucur ca ati acceptat aceasta sugestie.. incet incet scapam si de "afk tools"

Sugestie acceptata :). Vom cauta o formulare adecvata si o vom implementa curand

Print spot.

Print PK.

Print de pe safe zone cu nick-ul celui ce a dat pk in termen de 1 minut (De ce 1 minut? Simplu, cel ce a luat pk-ul sa nu poata fi sunat si anuntat telefonic ca a luat pk pe spot)

Acum eu am sugerat cum as vedea acesta noua regula in postarea pk-ului, sper ca v-am fost de ajutor. Mai simplu de atat nu se poate.

P.S Ma bucur ca ati acceptat aceasta sugestie.. incet incet scapam si de "afk tools"

ar trebui un interval mai mare de timp,din momentul pk'ului, si nu neaaparat nickul si un /time ar fi de ajuns.

Guest Interzisa

Print spot.

Print PK.

ar trebui un interval mai mare de timp,din momentul pk'ului, si nu neaaparat nickul si un /time ar fi de ajuns.

Nu Marius, daca era on cand a luat pk-ul si a facut printu cu pk-ul, de ce n-ar face print-ul al 3-lea din safe zone (intr-un anumit timp)?. Asa ar fii sugestia pe degeaba, stii destul de bine ca colegii de party dau repede beep sau suna cand e razie sau cand se ia pk, deci in al 3-lea print sa fie neaparat inclus un spatiu de timp (1 minut de la pk pentru facerea printului din safe zone), parerea mea. :)

P.S Iti ia o secunda, 2, 3 sa faci un print, un minut e prea mult spus ..dar na sa fie un interval pauzibil. :)

Nu o sa scapam niciodata de afk tools. Pentru ca altii se trezesc cand ii intrebi de afk.

Scapam, am cateva idei pentru inlaturarea acelui program, sa vedem daca o sa fie deacord staff-ul Mu linkmania, am sa le postez in una din zilele acestea.

voi chiar nu va ganditi la ce va urma

programul se poate modifica in fel si chip , indiferent cum se va actualiza regulamentul, vi se pare imposibil? eu zic ca nu

probabil ca varianta noua o vor avea doar cei din partyul lui old : mai exact Jafar aka Obi Wan , asa ca pt mai multe detalii despre program contactati-l

Of... invidia asta :)

@Interzisa - formulam si postam. Buna si ideea cu 1 min ca sa nu poata fi sunati.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...