Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest BursucJr

Pk Pe SPot

Recommended Posts

Guest BursucJr

http://imageshack.us/photo/my-images/90/screen091903130000.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/827/screen091904370001.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/546/screen091904440010.jpg/

membri Royal sunt cei mai nesimtiti dupa linkmania,LUATI MASURI ,nu e prima data !

DrakulaMG

SoulMaster

onap21

http://imageshack.us/photo/my-images/845/screen091904570011.jpg/

Si Inca Continua cu nesimtirea ,verificati log-urile ,si ss si pt. nesimtire daca se poate incadra,invatati cumva minte pe acesti "gameri"

Guest BursucJr

Imi pare rau dar nu am nici o legatura cu cei implicati in poza..eu cautam sa fac preluare si am gasit spotul gol..

ma lasati ma pe mine cu porcariile astea..membri Royal Si Ang3liK...si spui tot.. dau topic on tuturor care sunt nemultumiti de nesimtirea guildului Royal..va trageti din HH si veti muri exact cum sunt cei din HH..acei gameri care nu stiu decat hack ,pk spot, etc. ;)

Guest BursucJr

imi pare rau sa va dezamajesc dar eu am fost sunat si chemat la pt si nu cred ca colegii mei de pt ar avea vreo legatura cu acel pk.... O seara placuta in continuare

Inainte cu 10 min. ai venit sa faci preluare ,te-au trezit din somn colegi,nu ? :( Voi nu faceti nimic... ala a dat pk pe spot ca sa il lase gol ca nu suporta membri Ruthless,nu ?! Care e relevanta ? :o

P.S. Vad ca esti vedeta pe forum... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422561

Dragi GM dati d/c caracterelor cu suspend,ocupativa de server daca tot sunteti Admini / Modelatori ...

O Zi Buna Va Urez :peace:

Up !

Guest AdrIaN-TM

Cateva printuri aditionale :

Va rog frumos o scurta verificare de log-uri daca se poate face, sa vedem si noi cine s-a conectat pe acel RaZVi_DL sau cum l-o mai chema, pentru ca nesimtirea este mult prea mare la ora asta.

60 placut HellFire

http://imageshack.us/photo/my-images/51/screen091903570003.jpg/

Uploaded with http://imageshack.us

DjDizzzy surprisa :nanana:

degeaba ai sterst tu pozele ca io le-am salvat .. :right:

http://www.imagebam.com/image/e6d6cb150072202

Scuza-ma ca te deranjez, dar mi se pare mie sau voi sunteti putin cam vanatori?

Vad ca e plin forumul de voi, si ma refer la persoanele in cazua in general. Ati postat pe toata lumea, kenedy tu ti-ai luat suspend si vad ca tii cu tot dinadinsul sa arzi si tu pe cineva...

Nu cred ca am deranjat pe nimeni pana acum, dar ce sa-i faci asta-i viata. Eu imi accept pedeapsa daca este, dar voi sunteti vanatori. Se vede clar asta pe forum si chiar si in game.

Voi ati postat..si ne acuzi pe noi ca suntem vanatori :)) :naughty:

Pai ia da si tu un search pe aici si vezi cam cate topicuri aveti deschise in care acuzati lumea de fel de fel de hack-uri si numai stiu eu ce nebunii pe acolo, iar pe langa asta se vede clar ca voi cautati scandal si cearta cu toti. Stim ca e greu sa ajungeti inapoi acolo sus, din pacate oamenii care jucau odata in Royal numai joaca acum, iar voi nu faceti altceva decat sa faceti numele ala de ras si chiar intr-un stil mare. Sa stiti ca partea asta cu eliminarea competitiei nu merge asa bine.

Toate gramada mie imi suna a vanatoare. Sa decida un moderator.

Eu consider un pk mult mai grav decat elitele sincer

Sa dai un pk la grup de oameni sa ei un spot e nesimtire si o lasitate care da pk e un las in forma agravanta

ROYAL fac ce vor ei aici pe server,au 2plangeri pe forum care sunt foarte plauzibile de complicitate la d/c, dar au scapat,credeti ca nu au sa scape si acum?!Va inselati,iar daca cautati dreptate pe acest server, sa cautati in continuare,asta este parerea mea,s-ar putea sa ma insel,dar ma indoiesc.

Sa dai un pk la grup de oameni sa ei un spot e nesimtire si o lasitate care da pk e un las in forma agravanta

ROYAL fac ce vor ei aici pe server,au 2plangeri pe forum care sunt foarte plauzibile de complicitate la d/c, dar au scapat,credeti ca nu au sa scape si acum?!Va inselati,iar daca cautati dreptate pe acest server, sa cautati in continuare,asta este parerea mea,s-ar putea sa ma insel,dar ma indoiesc.

Se stiu toate lucrurile astea stai lin..., asa sunt de cand s-a infiintat Linkmania si asa or sa fie pana v-a luat sfarsit.

Daca a da PK denota lasitate, de ce a mai fost inventat? PK este o functie a jocului, nu mai aburi lumea aici. Ai incercat de nenumarate ori sa-mi dai PK pe spot prietene. :)

Guest BursucJr

Daca a da PK denota lasitate, de ce a mai fost inventat? PK este o functie a jocului, nu mai aburi lumea aici. Ai incercat de nenumarate ori sa-mi dai PK pe spot prietene. :)

Jucati corect,ca toti ceilanti,folosim elite unii din noi dar avem bun simt sa stam on si sa preluam cinstit...nu e normal sa stau eu on de la 21:30 pana la 4:30 si sa iau pk de la niste nesimtiti care fac conturi de pk sau folosesc hack-uri de d/c ...nu e frumos,nu vreau sa ma candesc la caracteru vostru din RL daca intr-un joc esti asa pe "japca"

Up!

Jucati corect,ca toti ceilanti,folosim elite unii din noi dar avem bun simt sa stam on si sa preluam cinstit...nu e normal sa stau eu on de la 21:30 pana la 4:30 si sa iau pk de la niste nesimtiti care fac conturi de pk sau folosesc hack-uri de d/c ...nu e frumos,nu vreau sa ma candesc la caracteru vostru din RL daca intr-un joc esti asa pe "japca"

Up!

Ce corectitudine man? Aici nu au fost in stare sa ia o decizie, o lasa sa se duca in jos, poate mai trece timpu si tot asa. Asa s-a intamplat mereu pe linkmania. Nu se grabesc sa ia decizii in cazuri clare, dar imediat dau suspenduri usoare.

i3cbhe.jpg

Ce sa mai zici..., toti il folosesc, prostia mea ca nu stiam ca merge dezactivata prostia aia cu meet player, asta e..., nu ma omor dupa un joc, dar deciziile voastre lasa de dorit.

Luati mai repede o decizie ca deja devine prea ordinara situatia.

ma lasati ma pe mine cu porcariile astea..membri Royal Si Ang3liK...si spui tot.. dau topic on tuturor care sunt nemultumiti de nesimtirea guildului Royal..va trageti din HH si veti muri exact cum sunt cei din HH..acei gameri care nu stiu decat hack ,pk spot, etc. ;)

Vorbesti prostii!

Te rog sa incetezi cu "membrii Royal" ! Vino cu dovezi atunci cand acuzi "toti membrii Royal" ca joaca necurat. Esti frustrat, atata tot.

Vorbesti prostii!

Te rog sa incetezi cu "membrii Royal" ! Vino cu dovezi atunci cand acuzi "toti membrii Royal" ca joaca necurat. Esti frustrat, atata tot.

Membri royal sunt postati cu cele mai multe pk si d/c cati cu 60 aveti?

Guest BursucJr

ba prea multa palavrageala serios dak vreti sa spamati spamati in alt topic ... cer warn ptr cei neimplicati Asteptati ca domnii admini sa dea un verdict.. :lamer: :lamer: :lamer:

:)) cum poti sa ceri warn pe topicu` meu ? :))

Si app.nu sunt frustrat amice,doar realist,citeste la plangeri si vezi cati membri Royal sunt..

Up !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...