Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tsu125

Info - ip

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422198&view=findpost&p=5976282 Topicul cu Gunit si raspunsul lui Ody.

Daca e acelasi IP nu vad cu ai putut intra pe Sica de pe un calculator diferit, adica laptop, in timp ce cu gunit erai pe alt calcluato

Nu ma pricep foarte bine la partea de IT, dar daca eu am un net, un singur cablu, de la rds sau orice alt provider si eu il impart la doua sau n calculatoare folosind un server sau un router nu e normal ca toate calculatoarele sa aiba un singur ip la iesire, dar sa aiba fiecare un ip individual in mini-reteaua respectiva? Eu asa stiu de pe vremea cand eram intr-o retea de cartier si cand am luat filtru pe link, niciunul nu s-a mai putut conecta.

Cum am zis, nu sunt un as in IT, dar astept raspunsurile si parerile voastre, cu cat mai putin flame, cu atat mai bine.

P.S. sper ca ss-ul s-a dat pe dovezi nu pe istoricul lui Gunit, nu?

Posted

of avocatule ce s-ar face Hash Hash fara tine? asta cu IP oricum n-are nici o importanta dupa mine , el avea caracter lasat acolo special ca sa ia spotul in timp ce altii orchestrau operatiunea "disconnect"

ai uitat de Boddom care zicea asa pe guild : "Ai prins spot?","g?"

Daca nici asta nu arata premeditare atunci ....ca sa nu mai zic de Barosanu care apare in cateva printuri pe acolo , se vedea clar ca statea la panda dupa spot

Posted

da ma care e faza dadea unu d/c prin kanturu3 si am mers si eu sa gasesc un spot. asa cum si mie mi s`a dat d/c de 2 ori pe spot si nu a luat nimeni ss din cei care au venit din intamplare sau nu si au luat spotul nici nu le`a verifica ip-ul nici nimic. dar mie imi verifica tot istoricul. faza cu reconectarea pe cont in 4 secunde am explicat`o destul de bine pe pm dar vad ca daca nu vede publicul nu va pasa

pe wireless-ul de la router am acelasi ip care il am si la cablu. deci pe laptop conectat la wireless am acelasi ip care il am si pe PC.

http://img8.imageshack.us/img8/183/screen091613390004.jpg

http://img521.imageshack.us/img521/7844/screen091613390003.jpg

acelasi ip, charactere diferite, diferenta 2 secunde intre printuri.

IP la momentul acela: 79.119.1.28

voi va laudati ca sunteti impartial dar nu sunteti. ca sa le demonstrati celor care zic ca "tineti cu HH" voi imi dati suspend pt orice porcarie. gasiti un mod sa o interpretati cum ca eu as fi vinovat apoi chiar daca nu exista nici o regula impotriva asta aplicati regula atot-cuprinzatoare

Important!:

In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant.

cu mine e tot timpul situatie neprevazuta nu? pe restu de ce nu ii verificati? klass ala o luat vreo 4-5 spoturi asa cu d/c si magus & co. cand au pierdut ultimul k3 de vreo 2-3 ori au dat d/c dar nimeni nu a zis nimic.
Posted

Eu cred ca ar trebui povestea asta sa se inchida.

Nu au fost suficiente dovezi pt 99, dar suspendul primit este fondat.

Pentru moderatori povestea este incheiata.

Gunit, sa recunosti nu m-as astepta. Dar complet nevinovat nu esti. Nu suntem toti nici prsti si nici pro sau anti nu stiu ce char/guild/alianta.

Haideti sa gasim si alte subiecte.

Daca Gunit este vu\inovat de mai mult decat am concluzionat noi ori si-a primit avertismentul si nu vor mai fi incidente ori nu s-a invatat minte si va repeta si atunci nu va mai exista indulgenta.

Repet, complet nevinovat nu este. Dovezile nu sunt in directia nevinovatiei.

Sper sa va linistiti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...