Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

=Cashis=

reevaluare

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422273

in primul rand nu imi pasa ca am luat ss pentru pk pe spot....dar as vrea sa stiu si eu...dc nu a cerut ija restul de printuri de la soul master cand se vede clar....ca el era afk si printul cu pk-ul a fost facut de catre magicul programel de afk

singurul on dp acel spot era bks...care putea sa faca print si culmea....nu a facut

printul la facut tot soulmaster care era afk ... iar dupa pk au revenit toti dupa 5minute...cu exceptia lui bks care a revenit primul

restu de poze de la 02 la 09 as vrea si eu sa le vad......si vad ca se da ss pentru filter la anumiti playerii ...prea ceas sa imi bag....

p.s oricum dupa primul reply topicul va fi inchis

p.p.s nu vreau nici un avocat innafara de 1 admin si soul master cer ca restul care se bag in seama sa primeasca warn

Posted

Tu trebuie sa pui pozele care arata ca ai dreptate, nu invers.

Daca le ai, desfasoara-te.

Topicul avea pozele regulamentare, nu avea ija motive sa ceara alte poze.

Ai grija la atitudine, nu te tragi de sireturi cu ija.

Posted

kitte...chiar nu am de gand sa stau sa imi bat capul cu tine...intelege..esti depasita de aceasta chestie...si nu o spun in rautate chiar daca un admin imi va da warn up la ce ti-am zs tie acum dar nu conteaza

nu vezi...ca e clar ca era afk?...si avea programelul magic? dasta am si facut aceasta panarama de reevaluare....cu dorinta de a pune restu de printuri ....

ca altfel nu ai cum sa iei un spot acum decat prin pk pentru ca 90% dintre jucatorii dp link in acest moment folosesc programul de afk...si e imposibil sa iei 1 spot...

Posted

Cred ca e exagerat ce zici tu.

Daca eu sunt depasita, ija de ce nu vede aceleasi lucruri ca tine? Suntem toti depasiti?

Daca il banuiai ca are programel de afk trebuia sa ii pui diverse intrebari si se vedea din raspunsuri daca e afk sau nu.

Ai dat pk. Ti-ai asumat riscul.

Nu are motive sa puna acele poze care le ceri tu.

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...