Lord Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 UNDE VEZI TU PE POZA ALA "INSULTE" ???? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422383&st=0&gopid=5978052&#entry5978052 dai 5 zile suspend pentru ca i`am zis ca`i prost ? [odata]????? :violent: :violent: :violent: :violent: :violent:
nemesis113 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ce ziceai ? Ca nu iei suspend ? Exact cum a zis kitte, einstein nu ti se potriveste. Se da suspend pentru injurii repetate. M-ai facut de 2 ori prost. Ca bonus mi-ai zis si copil fara viitor. Nu stiu cati dintre noi nu s-ar fi suparat pentru asemnea insulta. Daca tu esti deja in aceasta faza nu trebuie sa imi zici si mie ca sunt la fel ca tine. :tiphat:
Lord Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Ce ziceai ? Ca nu iei suspend ? Exact cum a zis kitte, einstein nu ti se potriveste. Se da suspend pentru injurii repetate. M-ai facut de 2 ori prost. Ca bonus mi-ai zis si copil fara viitor. Nu stiu cati dintre noi nu s-ar fi suparat pentru asemnea insulta. Daca tu esti deja in aceasta faza nu trebuie sa imi zici si mie ca sunt la fel ca tine. :tiphat: 1x am scris ca esti prost + copil fara viitor decand este jignire ???? :banghead: Kitte aci este o plangere asemanator : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419290 Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat. NICI ACOLO NU AU DAT SUSPEND ! Sau cum merge asta la voi ???? :violent:
nemesis113 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Uita-te mai sus in primele randuri. Ai scris rpost care este acelasi lucru cu prost doar ca din graba ai scris gresit. Deci este jignire repetata.
Lord Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Uita-te mai sus in primele randuri. Ai scris rpost care este acelasi lucru cu prost doar ca din graba ai scris gresit. Deci este jignire repetata. daca am gresit asta este , daca scriu tie de 2-3 ori rpsot atuncia iau ban ??? si cuvantul "noob" am scris de 3ori .... si n`am primit suspend in celalalt plangere . + nu mai vreau avocati ! + nemesis repune poza ala sa`l vedem bine si primul rand de la exp :) ca e modificat poza acela ;) EU ASA STIAM CA NU LUATI IN CONSIDERARE DACA POZA ESTE MODIFICATA :violent:
nemesis113 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Poza este asa de la windows mode, nu da vina pe mine da vina pe cei care au facut jocul. Nu este niciun edit. In plus te bate grav romana, cu siguranta nu esti einstein :) "ca e modificat poza acela". Foarte amuzant. 5 cuvinte 7 greseli :clap:
Lord Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Poza este asa de la windows mode, nu da vina pe mine da vina pe cei care au facut jocul. Nu este niciun edit. In plus te bate grav romana, cu siguranta nu esti einstein :) "ca e modificat poza acela". Foarte amuzant. 5 cuvinte 7 greseli :clap: windows mode ???? =))))
nemesis113 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Poza este asa de la windows mode, nu da vina pe mine da vina pe cei care au facut jocul. Nu este niciun edit. In plus te bate grav romana, cu siguranta nu esti einstein :) "ca e modificat poza acela". Foarte amuzant. 5 cuvinte 7 greseli :clap: windows mode ???? =)))) Se vede ca esti paralel cu jocul acesta. PS: poate intra un admin si ii da odata d/c de pe caracter.
Kitte Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Prost * 2 + copil fara viitor = insulte repetate Noob nu se compara cu ce ai spus acum. Toti am fost incepatori. Sa ii spui cuiva prost si copil fara viitor nu intra in aceeasi categorie.