Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest CagunA

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422336&st=0&gopid=5977074&#entry5977074

1. Elite este interzis. Si ca clicker si ca ce vrei tu.

2. Scanul nu minte.

3. Toti spuneti ca sunteti nevinovati.

Closed.

Asta a fost raspunsul pt un suspent dat fara nici un fel de dovada.

1. Unu din admini a spus ca elite e ok daca e folosit doar ca cliker , fara move , fara pick, acu altu zice ca e interzis.

V-as sfatui sa faceti un regulament de comun acord care sa il stiti toti.

2. nush ce scan ati facut, dar daca ar fi un scan sa vedeti cine are elite si cine nu .. ar trebui sa dati ss la 50% din userii de pe server daca nu si mai mult.

3. Daca stiu ca sunt nevinovat, doar nu ai vrea sa spun ca sunt vinovat si sa accept o pedeapsa pt ceva ce nu am facut. Am cerut dovezi concrete si am primit: "Closed".

Da-mi dovezi concrete ca sunt vinovat de ceva si atunci iti dau dreptate si suport consecintele, "Scanul nu minte.", arata si mie ce ti-a spus scanul in privinta mea, cu ce m-a gasit.

Posted

Aici am sa postez caracterele care folosesc 1 hh/autokill si alte prostii care ies la iveala in urma scan-ului.

CagunA_DW

Unde scrie un admin ca elite este permis?

Poate nu sunt la curent. Te rog, da-mi un citat.

Daca se vede intr-o poza un mesaj de la elite se da 60 de zile. Fara intrebari, daca l-a folosit ca cliker, ca move, ca pick. Deci eu inteleg ca e interzis complet.

Scanul a preluat faptul ca s-a activat o functie de la elite si anume 1HH/autokill. Ca ai activat-o tu, ca nu ai activat-o tu, nu prea ne intereseaza. Tu ai pus elite-ul, deci vina iti apartine.

Posted

Unde scrie un admin ca elite este permis?

Poate nu sunt la curent. Te rog, da-mi un citat.

Nu pot sa iti arat nimic in legatura cu asta ... eram in joc si vorbea adminu pe global, era o discutie despre elite si a spus " nu vrem sa va lasam de tot fara clickere, atata timp cat e folosit doar ca si clicker".

Cu scanul nush ce sa va spun , dar eu sunt 100% sigur ca nu am activat si nu s-a activat accidental , pt ca nu era nimeni acasa cat am fost eu plecat in ziua respectiva, si cand am ajuns acasa am vazut clar ca nu era activat.

Posted

Scanul nu a mintit niciodata pana acum. Nu il banuiesc ca minte acum.

Nu este dat zilnic, poate l-ai activat alta data.

Daca un GM v-a spus ca elite este permis in orice forma, s-a exprimat gresit.

Posted

Mda , in concluzie am luat ss pe nimic .. asta e .. nu mai joc mu.

Acum poti inchide topicul!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...