Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Judge4

[Rezolvat][Plangere] RaggaD - a tras in mine fara wanted

Recommended Posts

Numele meu în joc: Judge

Numele EXACT celui pe care îl reclam: RaggaD

Screenshot-uri: http://tinypic.com/r/28hecmb/7 , http://tinypic.com/r/mwcm04/7

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): se vede din ss, cum trage in mine fara sa am wanted

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): -

Link to comment
Share on other sites

Poi dupa cum a spus si sayid in postul lui sotrax, ne-ati urmarit si nu m-ati lasat sa dau licentele. Plus ca se vede in primul ss dc trag in tn. Ne-ai accidentat masina intr-una iar nici macar dupa ce te-am somat, imi pare rau ca nu am facut ss cand te-am somat, dar eu nu sun vanator ca tine si ca sotrax, asa ca am tras in tine cateva focuri in speranta ca vei pleca. Oricum akm se vede cat de vanatori sunteti.

Link to comment
Share on other sites

Imi cer scuze. No warn va rog, dar am destule poze cand imi bubui barca fata wanted, si daca se vede ca esti din ng, oricare om al legii dadea cop atack daca era ca tine, tu de ce nu ai dat si ai continuat sa tragi in noi fara sa avem wanted, si in plus in pozele lu judge eu nici nu apar cum ca as face DB sau alte chesti !

Link to comment
Share on other sites

Am inversat ss ai tras in mine si eu am pierdut controlul asa ca am intrat in tine.Nu ai facut nici o somatie , nu am voie sa urmaresc pe cineva e ilegal? Ai tras in mine fara wanted alt cv nu pot sa mai zic. Si in legatura cu licentele nu te-am incurcat cu nimic.

Link to comment
Share on other sites

iar imi cer scuze ca ma bag si asta e daca imi iau warn dar deja nu mai suporti mincinosii si vanatorii de voi .Lol frate cat puteti mintii , cum nu va-ti bagat cand dadeam licentele , omg...Cred ca intr-o ora am rezolvat testele ,deja m-i se pare lipsa de bun simt .In plus cererea care ai facut-o tu aici nu trebuia postata la plangeri ci la raporteaza un membru armata , chiar aici : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408639&st=275

EDIT : am vazut ca ai postat dupa ce te-am atentionat , ma bucur ca ai fost atent vanatorule...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...