alexneo2 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Poze spot: http://imageshack.us/photo/my-images/36/screen091516190001.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/651/screen091516190002.jpg/ Poza PK fara a intreba pe NIMENI daca e afk, http://imageshack.us/photo/my-images/225/screen091516280001.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/99/screen091516280003.jpg/ Poze participanti la "Preluare": http://imageshack.us/photo/my-images/189/screen091516330005.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/685/screen091516330007.jpg/ Poze PK iar: http://imageshack.us/photo/my-images/689/screen091516340011.jpg/
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Faptul ca ti-am dat PK dupa 3 minute nu inseamna ca n-am facut preluare. Hai cu nefondata!
Eagles Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Nu inteleg de nu le da 60 cand vin print cu pk?? Si exista preluare.
Uber Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Rog admini sa nu inchida postu sa ma inteleg cu oameni ca a fost o neintelegere :)
Kitte Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Va las 2 ore. Daca ma puneti sa ma uit la toate cele 20 de poze, cineva iese supspendat. Imi pierd 20 de minute din viata sa ma uit si sa analizez atatea poze. Poate pe viitor nu va mai postati inainte sa va asigurati ca aveti si dreptate.
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 V-am mai spus ca nu retrag nici o plangere sau in cazul de fata cand am postat contra-argumente pentru o plangere impotriva mea. Nu a fost nici o neintelegere, a postat crezand ca nu i-am facut preluare. Cum ar zice englezu' : Shit happens! :) Kitte poti sa dai verdictul. Hai cu nefondata! ;)
Kitte Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Shit happens! Subscriu... Ce nu pricep eu : la 16 si 19 ai poza singur pe spot- nici nu era tot party-ul acolo. La 16 si 19 incepe el preluarea. Ai facut poza, ati facut party-ul complet si ati adormit toti ? Instant? In asa fel in cat in acelasi minut sa inceapa preluarea? Nu dau verdict pana nu ma lamuresc. Revin diseara pe topic. Lamuriti-ma va rog. Doar cei implicati. Avicatii de orice fel iau suspend de la 3 zile in sus.
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 La 16:19 erau 5 pe spot nu 2 persoane, probabil are alt fus orar.
alexneo2 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Eu stiam ca atunci cand faci o preluare...o faci pana la capat,nu vi....intrebi daca-s toti afk,pleci de pe spot si te intorci dupa 30 min (cu exagerarea de rigoare),daca observi din printul meu cu F4 max tastam pe P.M. cuiva (faceam un trade),deci daca veneai sa ma intrebi "Death AFK?" iti raspundeam,nu crezi ?.Asa vin si eu peste tine,va fac printuri,plec,ma intorc peste 30 min si va dau pk.....ce sa-ti spun...preluare. Hai sa-ti dau un alt exemplu...poate nu intelegi conceptu: Eu stau singur pe spot,plec pentru 3 minute (spotu ramane gol),ma introc...si te gasesc pe tine si-ti dau PK.....pt ca era spotu meu,tu ma postezi,iar eu vin cu argumeste ca eram acolo cu 3 minute inainte sa vi tu....doar ca am plecat,ce hotarare crezi ca ia adminu ? cine are dreptate ?
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 =)) N-am fost plecat de pe spot nicidecum, am asteptat sa vina elfa sa va pot da PK , elfa la care i-ai dat tu PK :) Unde 30 de minute? Uite aici cand v-am dat PK, se vede SELF DEFENSE-ul : In ultima instanta, demonstreaza-mi tu ca am fost plecat de pe spot 30 de minute dupa ce am facut preluarea, am venit inapoi, v-am dat si PK. Si mie mi se pare ciudat ceasul, ai print in acelasi minut in care am inceput eu preluarea si erati doar 2 in poza ta si 5 in a mea , pacat ca n-am print in minutul 28 cand v-am intrebat de sunteti on se vede in primul print cu F4 "on?", ce fus orar ai? Uite aici, eu sunt dupa ora serverului :
alexneo2 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Subscriu... Ce nu pricep eu : la 16 si 19 ai poza singur pe spot- nici nu era tot party-ul acolo. La 16 si 19 incepe el preluarea. Ai facut poza, ati facut party-ul complet si ati adormit toti ? Instant? In asa fel in cat in acelasi minut sa inceapa preluarea? Eram toti,doar ca nu aveau toti party,s-a nimerit cam ciudat.....intr-adevar,de adormit clar nu,dar din cate se vede...individu intreba pe toti daca-s afk in 5 secunde si-o taia,ramanea doar un elf acolo (Noela) care mi se parea ca aduna iteme de pe jos (luase un Scrool+7),cred ca asta e si strategia lor defapt,"preluari" dubioase. =)) N-am fost plecat de pe spot nicidecum, am asteptat sa vina elfa sa va pot da PK , elfa la care i-ai dat tu PK :) Unde 30 de minute? Uite aici cand v-am dat PK, se vede SELF DEFENSE-ul : In ultima instanta, demonstreaza-mi tu ca am fost plecat de pe spot 30 de minute dupa ce am facut preluarea, am venit inapoi, v-am dat si PK. Si mie mi se pare ciudat ceasul, ai print in acelasi minut in care am inceput eu preluarea si erati doar 2 in poza ta si 5 in a mea , pacat ca n-am print in minutul 28 cand v-am intrebat de sunteti on se vede in primul print "on?", ce fus orar ai? Uite aici, eu sunt dupa ora serverului : Am dat PK cand am vaz ca sare SD-u din mine,nu m-am uitat in cine dau (alta dovada ca NU eram afk),iar cate despre cele 30 min...citeste mai bine ce-am scris in paranteza (cu exagerarile de rigoare) iar in poza http://www.imagebam.com/image/cb33fe149642712 Vad ca ArchAngel spune ca suntem ON iar tu zici : "Shhh ca ii preluam",deci asta e clar magarie,nu te mai victimiza atat. Nu inteleg de nu le da 60 cand vin print cu pk?? Si exista preluare. Tu de ce nu-ti vezi de ciorba ta ?
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Elfa nici nu era acolo in timpul preluarii, uitate mai bine in print-uri in party-ul nostru. Cat despre, eram toti, uitate la print-ul asta, se distinge clar un DL pe cal si o elfa, nimic mai mult: http://img651.imageshack.us/img651/2853/screen091516190002.jpg Cine aduna iteme de pe jos ca nu te inteleg? Preluari dubioase? Argumenteaza ce ti se pare dubios in preluarea postata de mine? Nu erai afk ca te-ai trezit pe urma, dar in timpul preluarii de ce nu ai raspuns atunci? Vanatoare? Ceasu la mine e xx:xx , pot sa zic si eu. Vad ca ArchAngel spune ca suntem ON iar tu zici : "Shhh ca ii preluam",deci asta e clar magarie,nu te mai victimiza atat. El prelua alt spot in Tarkan insula, dar tu batman. Oricum n-ai poze incriminatorii impotriva mea oricat bati din gura, eu inca tot nu-s lamurit cu ceasul ala.
alexneo2 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 eu inca tot nu-s lamurit cu ceasul ala. IDEM Eu sunt din cta....deci "alt fus orar" 100% nu e :> Elfa nici nu era acolo in timpul preluarii, uitate mai bine in print-uri in party-ul nostru. De ce minti ? cu cateva momente inainte sa incepi cu PK-u a venit doar elfa....care am zis ca aduna iteme si nu i-am zis nimic.
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Elfa nici nu era acolo in timpul preluarii, uitate mai bine in print-uri in party-ul nostru. N-am fost plecat de pe spot nicidecum, am asteptat sa vina elfa sa va pot da PK , elfa la care i-ai dat tu PK Eu nu mint, cred ca tu citesti printre randuri. Nu-i o problema, sa se verifice log-urile sa vedem cine nu are ceasul bun :))
alexneo2 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Eu nu mint, cred ca tu citesti printre randuri. Nu-i o problema, sa se verifice log-urile sa vedem cine nu are ceasul bun :)) Da;) P.S. Daca zici ca nu ai plecat....si etc,de ce in poza nu apare nimic scris ? ca totusi....dureaza ceva pana dispare scrisu http://imageshack.us/photo/my-images/225/screen091516280001.jpg/
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Don't ask me, dar presupun ca din minutul 24 cand am terminat ultimul set pana in minutul 28 cand v-am dat PK a trecut ceva vreme si a disparut scrisul. :dontknow: Sau ai avut F2 apasat sa nu-ti apara in F4 :dontknow: Nu stiu, nu e treaba mea sa deslusesc asta. Gata, eu am terminat discutia asta, pe tine te vad un disperat ce incearca sa caute nod in papura sa scape de o nefondata, de aici nu mai raspund, astept decizia unui moderator/admin.
alexneo2 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Don't ask me, dar presupun ca din minutul 24 cand am terminat ultimul set pana in minutul 28 cand v-am dat PK a trecut ceva vreme si a disparut scrisul. :dontknow: Sau ai avut F2 apasat sa nu-ti apara in F4 :dontknow: Nu stiu, nu e treaba mea sa deslusesc asta. Gata, eu am terminat discutia asta, pe tine te vad un disperat ce incearca sa caute nod in papura sa scape de o nefondata, de aici nu mai raspund, astept decizia unui moderator/admin. Aha,deci ai intrebat daca suntem afk,si abea dupa 4 minute ai inceput cu PK,asta da preluare,e bine ca ai recunoscut macar. Mai disperat ca tine 100% nu-s copilas,eu n-am facut o preluare de cand ma joc,n-am spot.....fac un trade ceva,tu traiesti pt jocu asta.....asa ca lasa maraitul cu "disperarea" ;) :crazy: Orice ai latra...si-ai incerca sa te scoti nevinovat printul asta zice TOT ! si anume : http://imageshack.us/photo/my-images/225/screen091516280001.jpg/ 1. Eram CLAR ON cand ai dat PK 2. Nu ai intrebat daca suntem afk (cu 4 minute inainte zici tu....da bine ca nu ne-ai intrebat cu 2 ore inainte,eu stiam ca dupa un anumit nr de minute in care intrebi daca-s afk pers,DUPA ultima intrebare "Esti afk",dai PK,nu la 4 minute dupa ce ne-ai intrebat ultima data "Esti afk?" vi la PK,dupa cum ziceam.....bine ca n-ai venit dupa 2 ore) Si orice admin isi da seama clar de asta,indiferent ce "ocolisuri" ai gasi tu (ca nush ce are ceasu,ca....poza e prea patrata,etc),este un caz foarte simplu de "preluare" manarita ;)
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Aha,deci ai intrebat daca suntem afk,si abea dupa 4 minute ai inceput cu PK,asta da preluare,e bine ca ai recunoscut macar. So what? Unde scrie ca trebuie sa golesc spotu imediat dupa ce e gata preluarea. Secretul e sa nu parasesti spotul. Mai disperat ca tine 100% nu-s copilas,eu n-am facut o preluare de cand ma joc,n-am spot.....fac un trade ceva,tu traiesti pt jocu asta.....asa ca lasa maraitul cu "disperarea" Ignor ce ai zis aici, nu are rost sa ma cobor. Orice ai latra...si-ai incerca sa te scoti nevinovat printul asta zice TOT ! si anume : http://****.us...1516280001.jpg/ 1. Eram CLAR ON cand ai dat PK Si eu am preluarea deci spotul era al meu si iti pot da PK cand vreau eu.Am zis eu ca nu erai? Prostia ta e ca nu erai on cat am facut preluarea. 2. Nu ai intrebat daca suntem afk (cu 4 minute inainte zici tu....da bine ca nu ne-ai intrebat cu 2 ore inainte,eu stiam ca dupa un anumit nr de minute in care intrebi daca-s afk pers,DUPA ultima intrebare "Esti afk",dai PK,nu la 4 minute dupa ce ne-ai intrebat ultima data "Esti afk?" vi la PK,dupa cum ziceam.....bine ca n-ai venit dupa 2 ore) De ce sa va intreb, daca odata v-am preluat deja? Daca stateam acolo 2 ore si ma uitam la voi tot pe spotul meu erati si va puteam da PK si dupa 1 zi. Conditia e sa nu parasesti spot-ul ca atunci ai pierdut orice drept asupra lui. Pe spot nu e obligatoriu sa ataci. Si orice admin isi da seama clar de asta,indiferent ce "ocolisuri" ai gasi tu (ca nush ce are ceasu,ca....poza e prea patrata,etc),este un caz foarte simplu de "prealuare" manarita Demonstreaza afirmatia. Pot sa zic si eu ca pamantul e patrat, daca nu am dovezi degeaba. Te dai rotund ca am gresit o litera, de typing error nu ai auzit?
alexneo2 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Aha,deci ai intrebat daca suntem afk,si abea dupa 4 minute ai inceput cu PK,asta da preluare,e bine ca ai recunoscut macar. So what? Unde scrie ca trebuie sa golesc spotu imediat dupa ce e gata preluarea. Secretul e sa nu parasesti spotul. Mai disperat ca tine 100% nu-s copilas,eu n-am facut o preluare de cand ma joc,n-am spot.....fac un trade ceva,tu traiesti pt jocu asta.....asa ca lasa maraitul cu "disperarea" Ignor ce ai zis aici, nu are rost sa ma cobor. Orice ai latra...si-ai incerca sa te scoti nevinovat printul asta zice TOT ! si anume : http://****.us...1516280001.jpg/ 1. Eram CLAR ON cand ai dat PK Si eu am preluarea deci spotul era al meu si iti pot da PK cand vreau eu.Am zis eu ca nu erai? Prostia ta e ca nu erai on cat am facut preluarea. 2. Nu ai intrebat daca suntem afk (cu 4 minute inainte zici tu....da bine ca nu ne-ai intrebat cu 2 ore inainte,eu stiam ca dupa un anumit nr de minute in care intrebi daca-s afk pers,DUPA ultima intrebare "Esti afk",dai PK,nu la 4 minute dupa ce ne-ai intrebat ultima data "Esti afk?" vi la PK,dupa cum ziceam.....bine ca n-ai venit dupa 2 ore) De ce sa va intreb, daca odata v-am preluat deja? Daca stateam acolo 2 ore si ma uitam la voi tot pe spotul meu erati si va puteam da PK si dupa 1 zi. Conditia e sa nu parasesti spot-ul ca atunci ai pierdut orice drept asupra lui. Pe spot nu e obligatoriu sa ataci. Si orice admin isi da seama clar de asta,indiferent ce "ocolisuri" ai gasi tu (ca nush ce are ceasu,ca....poza e prea patrata,etc),este un caz foarte simplu de "prealuare" manarita Demonstreaza afirmatia. Pot sa zic si eu ca pamantul e patrat, daca nu am dovezi degeaba. Te dai rotund ca am gresit o litera, de typing error nu ai auzit? De ce sa va intreb, daca odata v-am preluat deja? Daca stateam acolo 2 ore si ma uitam la voi tot pe spotul meu erati si va puteam da PK si dupa 1 zi. Conditia e sa nu parasesti spot-ul ca atunci ai pierdut orice drept asupra lui. Pe spot nu e obligatoriu sa ataci. Ce scrii tu aici seamana cu "rezervare de spot",asa prind si io unii afk,pe fac printuri.....si peste 2-3 zile cand eu nu mai am spot....merg si le dau PK direct....ca doar ce dracu....i-am preluat,hai ba copile fi serios....cauta dracu alte scuze ;) Deja mirosi a frica,si parca nu mai postai nimic aici.
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Nu-mi plac acuzatiile nefondate, acu chiar ca e CLOSED din partea mea.
alexneo2 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Nu-mi plac acuzatiile nefondate, acu chiar ca e CLOSED din partea mea. Nici mie nu-mi plac,dar ce-ai facut tu e magarie. Vi,intrebi oamenii daca-s afk,le dai PK si gata.....nu ce-ai facut tu....vi,intrebi,pleci,vi iar,dai pk. Dupa cum am scris si aici: De ce sa va intreb, daca odata v-am preluat deja? Daca stateam acolo 2 ore si ma uitam la voi tot pe spotul meu erati si va puteam da PK si dupa 1 zi. Conditia e sa nu parasesti spot-ul ca atunci ai pierdut orice drept asupra lui. Pe spot nu e obligatoriu sa ataci. Ce scrii tu aici seamana cu "rezervare de spot",asa prind si io unii afk,pe fac printuri.....si peste 2-3 zile cand eu nu mai am spot....merg si le dau PK direct....ca doar ce dracu....i-am preluat,hai ba copile fi serios....cauta dracu alte scuze ;) Kitte.....o sa ai ceva de lecturat :)) sorry :D
Uber Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Magnum ai cam uitat cand lam iertat pe ambee la rugamintea ta. Se pare ca voi nu dati dovada de acelasi bun simti. O zi buna. app eram pe spot deci no suspend
Crissie Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Nu are treaba Magnnum aici, mi-o transmis doleantele tale dar iti zic si tie ce i-am zis si lui: Nu retrag nimic!
alexneo2 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Nu are treaba Magnnum aici, mi-o transmis doleantele tale dar iti zic si tie ce i-am zis si lui: Nu retrag nimic! Retrage-te de tot prin impuscare,scapi mai repede. P.S. Parca IAR nu mai scriai nimic pe aici :)) :)) :))
Kitte Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Mai intai ca nu a facut preluare DELOC, apoi ca a facut, dar nu corecta. Te cam contrazici matale. Nu mi-ai raspuns la intrebare, dar consider ca poza e facuta cu x timp inainte de preluare, asa pare si asa au pozele logica. Death - nefondata - 5 zile Nu as fi dat suspend daca recunoasteai ca ai gresit.