Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest KA7AS7ROFA

DECI ESTE O NESIMTIRE...

Recommended Posts

Guest KA7AS7ROFA
Posted

este deja 15 septembrie 2011.... iar despre conturi singuru lucru gasit este despre un admin care a zis din august k se va rezolva in cateva saptamani... am vazut mai sus ca mai este 1 topic despre conturi dar deja a mai trecut o saptamana d cand a scris domnishoara:))) chiar nu va intereseaza deloc playerii?? NU MAI ESTE CE A FOST LINKMANIA ODATA acum este doar.....NEPASARE!!! si cu asta inchei.

Posted

Si cu acest topic crezi ca se grabesc lucrurile? Iti spun eu ca nu, nu ai facut decat sa te alegi cu alt cont suspendat. O sa vina scuza, dragos lucreaza si el cu poate...etc.IceMan a spus ca nu exista o data anume pentru rezolvarea problemei, poate sa fie azi poate sa fie maine..poate sa fie cand toata lumea o sa ia 60 de zile pentru elite :))

Posted

Si cu acest topic crezi ca se grabesc lucrurile? Iti spun eu ca nu, nu ai facut decat sa te alegi cu alt cont suspendat. O sa vina scuza, dragos lucreaza si el cu poate...etc.IceMan a spus ca nu exista o data anume pentru rezolvarea problemei, poate sa fie azi poate sa fie maine..poate sa fie cand toata lumea o sa ia 60 de zile pentru elite :))

ai dreptate angel,dar trebuie sa vezi si cealalta parte a paharului nu numai partea cu timpul liber a lui vdragosh,nu crezi ca deja cum spune si cel de mai sus ca situatia devine un pic fara obraz ?

Posted

situatia a devenit fara obraz cam de cand sa inchis 97d si a aparut s1,s2 :)) asta e nimeni nu are ce face, nu puteti decat sa stati si sa asteptati :( faptul ca se deschid mai multe topicuri cu aceias intrebare nu vor grabi lucrurile, si mie imi pare rau ca nu se pot face conturi si ca se folosesc hackuri..etc. dar ar trebui sa vedem si cealalta jumatate a paharului, parerea mea perosnala este ca daca se deschide acum pagina de creat conturi multi isi vor face N conturi de pe care vor da d/c, vor injura etc. sa speram ca va merita asteptarea.

Posted

vad ca nici pana acum nu s-a rezolvat...si am lipsit 2 saptamani ....maine poimaine o sa vedem la stirile de la ora 5,playeri care se arunca de la balcon cu tot cu calculator ca nu mai dau drumu la conturi...ai de capu si de zilele noastreee....

Posted

vad ca nici pana acum nu s-a rezolvat...si am lipsit 2 saptamani ....maine poimaine o sa vedem la stirile de la ora 5,playeri care se arunca de la balcon cu tot cu calculator ca nu mai dau drumu la conturi...ai de capu si de zilele noastreee....

Daca atat va duce mintea , n-aveti decat .

Posted

aterizare placuta...

iar initiatoru topicului cam are dreptate, intelegem ca nu aveti timp de MU etc aveti o viata bla bla...dar daca chiar deloc nu aveti timp ptr mu...dc nu cautati oameni care totusi sa aibe putin timp si ptr asta? eu nu cred ca sunteti 24 din 24 busy si nu aveti vreme sa modificati una alta..iar deja e cam 1 luna de cand ati inchis conturile! ati bagat guard asta la ce folos? imi roade tot procesoru , macar daca ar bloca hack-urile dar vad ca e degeaba...spuneti-ne si noua ce face guardu asta mai exact. ce blocheaza? ptr ca din cate vad eu ne va bloca procesoarele noua cat de curand. o zi buna

Guest drumstein
Posted

al n-lea topic lasat in bataia vantului ..

Guest faraonzeus
Posted

Eu de abia astept sa intru ,toti prietenii mei joaca iar eu zilnic intru sa vad daca pagina de conturi e activa.

Cel mai nasol lucru posibil mai ales ca stiu ca ei joaca si eu nu pot.

Respectatii si voi pe cei care au jucat nopti intregi pe serverul vechi macar si pentru asta o sa fiti si voi respectati .

Va pierdeti increderea mai ales ca nu sunt singurul care crede ca e un server de incredere si serios linkmania.

Stiu ca un server serios si nu ca altele private inchide totul pana la rezolvarea serverului si anunta prin email toti jucatorii vechi care au jucat pe server ca se da drumul la server pe data de .... si se da drumul la server exact pe data respectiva,nu ceilalti care au apucat sa faca cont joaca si la ora actuala iar noi ne gandim oare cand intram si noi,dupa ce au altii full jwls si altele in joc .....

Posibil ca sunt codati pe server si de aceea ati inchis ,daca e vorba de asta puneti pe cineva sa stea zilnic sa caute pe cei codati si sa ia ban automat ,ce e asa greu.Pana la urma m-am enervat si am cautat un server pe care sa joc " PANA SE DA DRUMUL LA LINKMANIA" ca oricum linkmania e serverul meu preferat si am gasit unul si mai greu pe care ar trebui sa intram toti care stiu ce e greu si misto la inceput si sper ca altii sa imi ia exemplul...mai ales ca altceva pana se da drumul la conturi nu avem ce face.

Intrati aici baieti : www.blizzardmu.com ,Sper sa nu iau ban pentru asta ca nu castigati sau pierdeti nimica . Oricum imi pot face alt cont si credetima nici nu ma mai intereseaza ,nu mai respect pe nimeni >>>HAI PA. is satul hair.gif

Posted

Poate nici nu vor sa dea drumu la conturi .. tin asa un an de zile.. dupa un an pac deschide pagina se mai apuca inca 200-300 si mai tine severu inca 2 ani:P sa o lungeasca mai mult :P

Guest sergiuchu123
Posted

Poate nici nu vor sa dea drumu la conturi .. tin asa un an de zile.. dupa un an pac deschide pagina se mai apuca inca 200-300 si mai tine severu inca 2 ani:P sa o lungeasca mai mult :P

Bai luna , tu taci acolo ca ai cont ... te doare undeva , dar noi astia restu care asteptam de 2 luni indata ? nu ii intereseaza pe nimeni ... asteptati fraierilor ca asteptati bine , cam asa e ... adminii care se ocupa de problema dak vorbea cu cativa jucatori care au timp in o sapt era gata treaba dar nah , asa e stilu romanesc , are 2 viteze , incet si foarte incet ...

Posted

este deja 15 septembrie 2011.... iar despre conturi singuru lucru gasit este despre un admin care a zis din august k se va rezolva in cateva saptamani... am vazut mai sus ca mai este 1 topic despre conturi dar deja a mai trecut o saptamana d cand a scris domnishoara:))) chiar nu va intereseaza deloc playerii?? NU MAI ESTE CE A FOST LINKMANIA ODATA acum este doar.....NEPASARE!!! si cu asta inchei.

De parca ar ajuta daca faci alt topic.

Rog un moderator sa dea T/C acestui topic ca subiectul deviaza .

Guest drumstein
Posted

De parca ar ajuta daca faci alt topic.

Rog un moderator sa dea T/C acestui topic ca subiectul deviaza .

esti un pic prost?

Posted

Daca sunt oameni care cred sincer ca nu se lucreaza sau ca avem totul gata si nu le aplicam ca suntem noi a dracu, atunci credeti asta mai departe.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...