Jump to content
Guest Interzisa

Tara in care bloggerii platesc cu viata!

Recommended Posts

Guest Interzisa

"Asta patesti daca postezi lucruri amuzante pe internet"

Imagini socante, dar si un mesaj uluitor. Este ceea ce au lasat in urma traficantii de droguri din Mexic dupa o noua actiune violenta ce, din pacate, nu mai surprinde pe nimeni.

bm0q7vy9mps2jsaixzgp.jpg

Un barbat si o femeie au fost ucisi si mutilati, iar corpurile lor atarnate de un pod pietonal la granita cu Mexicul. Alaturi, criminalii au lasat mai multe mesaje prin care avertizau ca asta e soarta pe care o vor avea toti cei care “vor posta lucruri amuzante pe Internet.”

Este o aluzie clara la faptul ca victimele postasera pe o retea de socializare informatii care denuntau activitatea cartelurilor de droguri, spun anchetatorii.

In ultima vreme, de teama unor asemenea razbunari, oamenii au ezitat sa mai vorbeasca despre traficul de droguri de la granita mexicana, chiar si autoritatile inchizand ochii in repetate randuri. Internetul devenise astfel singurul loc unde utilizatorii se simteau in siguranta sa spuna adevarul.

Metoda aleasa de criminali este binecunoscuta in randul traficantilor de droguri mexicani, acestia obisnuind sa-si spanzure victimele de poduri sau pasaje. Bloggerii care criticau aceste grupari criminale mai fusesera amenintati si in trecut, dar pana acum utilizatorii retelelor de socializare nu fusesera vizati.

Desi au trecut mai mult de 36 de ore de la descoperirea cadavrelor, acestea nu au fost inca identificate. Nu este sigur nici daca victimele postasera intr-adevar ceva pe Internet despre droguri, anchetatorii ghidandu-se numai dupa mesajele lasate de criminali, care fac referire la doua blog-uri care denunta traficul de stupefiante.

Sursa.

Link to comment

De niste d-astia avem nevoie si noi in Romania pentru anumiti bloggeri .... (nu dau nume ca se supara Zoso) .

Totul are un inceput , cand o sa vedem o chestie similara cu M. Badea (el ar fii primul vizat dupa parerea mea) , atunci putem sa dam un semnal de alarma.
Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...