Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vandsicumpar

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421037&st=25

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420749

Nu vreau sa par insistent , dar uite ca acum a aparut cazul lui Gunit , si am tot dreptul sa mai cer o reevaluare , mi se pare un caz asemanator cu al meu , dar cu pedepse mult prea diferite , complicitate , in ambele cazuri , una se pedepseste cu 99 alta cu 15 zile.Am fost deacord cu pedeapsa acordata de -ija- , dar acum vreau ca acest caz sa fie rezolvat de ody , sper sa nu deranjeze niciun moderator , dar ceea ce se intampla mi se pare mult prea aberant.Intradevar sunt un necunoscut pe langa Gunit pe acest sv , dar nu cred ca trebuie sa fiu in halul asta nedreptatit avand amandoi aceleasi cazuri!In mod normal ar trebuie ca eu sa primesc aceiasi pedeapsa ca Gunit sau Gunit aceiasi pedeapsa ca mine.Accept orice fel de critica , toate sunt bine venite , nu dati warnuri!Rog pe ody sa prea acest caz!Multumesc !La mine sa zis ca acel cont este contul meu secundar , dar la acel moment sa dovedit ca nu eu am fost cel ce am dat disconect ci Leather!Eu nu am fost conectat pe acel caracter !Si inca o mare diferenta e ca Gunit a aparut pe acel spot imediat , dar eu dupa 5 minute Leather fiind cel ce a preluat spotul dupa disconecturi !Ody rog sa verifici sa vezi ca ip`ul lui leather nu a fost logat niciodata pe contul meu mare :) el nu a intrat niciodata pe contul meu eu niciodata pe al lui!Verifica tu fara graba !

:tiphat: Stima si Respect !

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421037&st=25

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420749

Nu vreau sa par insistent , dar uite ca acum a aparut cazul lui Gunit , si am tot dreptul sa mai cer o reevaluare , mi se pare un caz asemanator cu al meu , dar cu pedepse mult prea diferite , complicitate , in ambele cazuri , una se pedepseste cu 99 alta cu 15 zile.Am fost deacord cu pedeapsa acordata de -ija- , dar acum vreau ca acest caz sa fie rezolvat de ody , sper sa nu deranjeze niciun moderator , dar ceea ce se intampla mi se pare mult prea aberant.Intradevar sunt un necunoscut pe langa Gunit pe acest sv , dar nu cred ca trebuie sa fiu in halul asta nedreptatit avand amandoi aceleasi cazuri!In mod normal ar trebuie ca eu sa primesc aceiasi pedeapsa ca Gunit sau Gunit aceiasi pedeapsa ca mine.Accept orice fel de critica , toate sunt bine venite , nu dati warnuri!Rog pe ody sa prea acest caz!Multumesc !La mine sa zis ca acel cont este contul meu secundar , dar la acel moment sa dovedit ca nu eu am fost cel ce am dat disconect ci Leather!Eu nu am fost conectat pe acel caracter !Si inca o mare diferenta e ca Gunit a aparut pe acel spot imediat , dar eu dupa 5 minute Leather fiind cel ce a preluat spotul dupa disconecturi !Ody rog sa verifici sa vezi ca ip`ul lui leather nu a fost logat niciodata pe contul meu mare :) el nu a intrat niciodata pe contul meu eu niciodata pe al lui!Verifica tu fara graba !

:tiphat: Stima si Respect !

Daca tot vrei sa ne dam cu parerea,eu te sustin,chiar daca nu te cunosc,dar mi se pare foarte corect ce ai scris mai sus si cred ca situatia ta a fost mult mai "curata",daca gunit a primit 15zile ptr asa ceva,tu ar trebui sa primesti la fel.De ce la fel?!Pentru ca e vina ta ca ai dat contul,dar in nici un caz 99,asta e incredibil din punctul meu de vedere si ce ma mira e ca sunt 2topicuri,imediat ti le dau: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421202 si http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421419

Aici se vede clar ca astea dau d/c,ti-o spun ptr ca de 2ori am luat d/c de la aceeasi si de 2ori mi-au furat spotul aceeasi oameni care au scapat fara nici o pedeapsa,daca gunit ia 15zile,astea care iau spot cu ajutorul d/c-ului,scapa iar tu iei 99 ptr faptul ca nici nu ai intrat pe cont,cred ca nu are rost sa mai spun concluzia.Asta e parerea mea,sustin ceea ce am scris mai sus,as putea sa ma insel,dar ma indoiesc.Spor :tiphat:

Posted

tu pt asta ai luat ss ma. nu pt ca ai venit tu intamplator pe spot :-j

Dupa verificari:

Disconnect a dat caracterul -Gandalf- => permanent pentru hack.

Pe -Gandalf- ca sa dea d/c a intrat Leather => permenent pentru hack.

-Gandalf- este contul secundar a lui kukytza => pernanent pentru hack.

cont: 79.116.58.7 05-Sep-2011 07:05:36 connect server #2

cont: -Gandalf- 05-Sep-2011 07:06:08 select caracter

cont: 79.116.58.7 05-Sep-2011 07:06:34 disconn server #2

cont: 79.116.58.7 05-Sep-2011 07:01:57 connect server #2

cont: Leather 05-Sep-2011 07:02:01 select caracter

Posted

Asteapta verdictul final. Nu mai va dati cu parerea.

Nu va suparati, dar eu vad altceva.

In ambele a fost aceeasi faza, d/c apoi ocupa spotul. Deci merita 99 amundoi nu doar unul singur. Ce se face aici este favorizare. Singura diferenta dintre plangeri este ca gunit a avut grija la ipuri sa nu se observe ca este contul lui sau al altcuiva cu care a facut party.

Unde sa ajuns, a ocupat spotul e apt de ss 99. Foarte urat ca tineti cont ca-i gm de alianta. Orice prost isi da seama ca il favorizati :))

Posted

E, uite ca nu stiam ca e gm si nici nu ma interesa.

Ody sau ija se vor ocupa de reevaluare.

Nu mai faceti acuzatii, nu mai va dati cu parerea.

Posted

Nu te supara dar asta e discriminare ... Pe bune .

E dreptul oricarui moderator sa rezolve atata vreme cat face parte din staf .

De ce sa rezolve Ody sau Ija ..?

Propun sa rezolve Lancelot .... cu siguranta este cel mai potrivit si lipsit de interese lucru care va duce la o decizie corecta si echidistanta .

No warn !!! mi-am exprimat o parare nevinovata :D

Posted

Einstein=Leather=d/c

Zice tot si nu e singurul caz in care au dat, aveau pt de 5..

Consider si restul ca David BubbleGum.Enstein merita la fel 99.

:happy1:

Posted

Trebuie sa ajungem la suspenduri ca sa nu mai faceti conversatie?

Dechideti la diverse si discutati si tot discutati.

uite„te la GUILDS - BaD„BOY pag 603 ce scrie smiley_real92 , spor

no warn , asta sa nu mai deschid topic la plangeri

Posted

Kitte , te rog frumos sa ma ierti dar sunt implicat , BubbleGum here.

Auzi tu eagles ia nu te mai baga cu peste tot ca musca-n supa . Te-or angajat ca si avocat stafful linkmania? Nu stii absolut nimic doar faci spam peste tot. Einstein nu este Leather desteptule is 2 persoane diferite , is vecini , si leather a dat d/c . Eu eram atlans daca tin bine minte , si am fost chemat pe spot , asa ca nu mai fa pe avocatu aiurea ca te faci de rusine :) , i-auzi dau eu d/c , doamne ce oameni rautaciosi. Te rog frumos sa iti tii gura inchisa de acum in colo si sa nu te mai bagi peste tot ca esti total aiurea :banghead: :banghead:

Posted

tu pt asta ai luat ss ma. nu pt ca ai venit tu intamplator pe spot :-j

Dupa verificari:

Disconnect a dat caracterul -Gandalf- => permanent pentru hack.

Pe -Gandalf- ca sa dea d/c a intrat Leather => permenent pentru hack.

-Gandalf- este contul secundar a lui kukytza => pernanent pentru hack.

cont: 79.116.58.7 05-Sep-2011 07:05:36 connect server #2

cont: -Gandalf- 05-Sep-2011 07:06:08 select caracter

cont: 79.116.58.7 05-Sep-2011 07:06:34 disconn server #2

cont: 79.116.58.7 05-Sep-2011 07:01:57 connect server #2

cont: Leather 05-Sep-2011 07:02:01 select caracter

Lasama Gunite ca daca acel cont are acel nume , nu inseamna ca este contul meu , sa dovedit ca Leather nu a intrat niciodata pe contul meu , la mine sa jucat doar 1 singur ip , o singura data a fost o tentativa de am sparge contul , incercand sa intre cu acelasi cont dar parola diferita , dar de logat am fost logat doar eu si de ce sa iau eu 99 si tu doar 15 ? ori si eu 15 , ori tu 99 , mi se pare total discriminare ceea ce se face !

cum sa fii asa de nesimtit sa compari cele 2 plangeri ?? a ta si a lui Gunit

uitete aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420395 :readthis:

si oi v-ati folosit de spot dupa ce a dat unu d/c cum a facut si Gunit , dar voi nu ati luat SS cum a luat Gunit .

Ok si de ce is nesimtit? De ce sa nu am dreptul sami compar plangerile cand is identice ambele cazuri ? Nu inteleg , Kitte pls nui da warn sami raspunda , chiar is curios ! :tiphat:

Posted

Nu te supara dar asta e discriminare ... Pe bune .

E dreptul oricarui moderator sa rezolve atata vreme cat face parte din staf .

De ce sa rezolve Ody sau Ija ..?

Propun sa rezolve Lancelot .... cu siguranta este cel mai potrivit si lipsit de interese lucru care va duce la o decizie corecta si echidistanta .

No warn !!! mi-am exprimat o parare nevinovata :D

E dreptul fiecarui dar uite ca Ody a vazut ceva , ija altceva!

eu pt altceva am luat 15... nu pt ca am venit pe spot dupa ce ne`a dat ala d/c ci pt ca m`am reconectat pe bk in 4 secunde dupa ce a ne`a dat d/c

Pai Gunite tata mi se pare o mare diferenta , tu dupa 4 secunde intri pe acelasi spot , zicand ca nu stiai cao sa iei disconect dar e cam imposibil sa iti intre in joc in 4 secunde , iar eu dupa 5 minute poate mai bine am aparut pe spot , printrun POST dat pe global ca , cauta oameni la party !DOar contul a facut sa para ceea ce parea trebuie sa intelegi !Tu ai luat suspend pentru ca te-ai logat dupa 4 secunde in care mudjahid care e in HH a dat disconnect altor persoane ca sa poti sa preiei spotul!

"Posted 05 September 2011 - 07:48

kukytza e nevinovat aici, am asistat cand a raspuns la post.

Pana nu se va pedepsi complicitatea la d/c, se poate verifica ca sta la cateva coordonate mai incolo si asteapta pe furis, pana atunci n-o sa inceteze treaba. Nu ajunge sa fie pedepsit cel care da d/c, conturi sunt destule si o sa profite destui in continuare. Crissie"

SI aici este un comment dat de Crissie imediat dupa topicul creat de ambee , ei fiind in acelasi guild , banandu-ma chiar inainte cu vreo saptamana , neavand niciun interes sa tina cu mine !

Posted

"Posted Today, 14:49

Praslea tu si ceilalti comparati 2 lucruri total diferite

1. contul dupa care s-a dat d/c era contul lui kukytza , de asta a luat 99 ss

2. contul Mudjahid nu e a lu gunit , dar gunit a luat ss 15 zile , poti compara cu asta ->> http://www.linkmania...howtopic=420395

unde magus,jacktherip,kukytza ... au luat un spot dupa ce "cineva" a dat d/c pe spot si au iesit curati .

gunit a prins un spot dupa ce mudjahid a dat d/c si a luat 15 zile ss .... [ asta a zis zga1ba in reevaluarea lui Gunit ]"

Cu ce am iesit eu curat tata , cu 99 zile ? ! :coffee:

Posted

cum sa fii asa de nesimtit sa compari cele 2 plangeri ?? a ta si a lui Gunit

uitete aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420395 :readthis:

si oi v-ati folosit de spot dupa ce a dat unu d/c cum a facut si Gunit , dar voi nu ati luat SS cum a luat Gunit .

Is putin mai greu de cap si defapt acum am realizat ceea ce ai scris tu in post , pai eu am 99 amice , cum sa nu iau suspend ?Dar astai adevarat nu am luat suspend cum a luat Gunit aici iti dau dreptate!Si nushtiu ce legatura ash avea eu cu disconnectarii aia ! :violent:

Posted

nu o mai face pe prostu ca nu esti ..si nici greu de cap . iti mai spun odata ce am de zis , si cum sta treaba

eu ti-am pus un link la o plabgere cum voi ... tu , magus , jacktherip stateati pe un spot unde se dadeuse d/c cu 10 secunde inainte . NU ATI LUAT SS NICIUNU .

gunit a luat un spot unde se daduse d/c , EL A LUAT SS . acum sa nu mai spui ca esti greu de cap ca nu esti , asa vrei sa pari .

Tu ai luat SS pentru o alta plangere si pentru cu TOTUL ALTCEVA .

:tiphat:

Posted

nu o mai face pe prostu ca nu esti ..si nici greu de cap . iti mai spun odata ce am de zis , si cum sta treaba

eu ti-am pus un link la o plabgere cum voi ... tu , magus , jacktherip stateati pe un spot unde se dadeuse d/c cu 10 secunde inainte . NU ATI LUAT SS NICIUNU .

gunit a luat un spot unde se daduse d/c , EL A LUAT SS . acum sa nu mai spui ca esti greu de cap ca nu esti , asa vrei sa pari .

Tu ai luat SS pentru o alta plangere si pentru cu TOTUL ALTCEVA .

:tiphat:

Interesant , eu nu fac parte din grupul "Adrian-Bk , Magus , Magic , Garone" , ma confunzi amice , n-am stat niciodata la party cu ei ! :)) Poate vorbesti de Ign0re , dar defapt eu is kukytza ! :tiphat:

Posted

Kitte , te rog frumos sa ma ierti dar sunt implicat , BubbleGum here.

Auzi tu eagles ia nu te mai baga cu peste tot ca musca-n supa . Te-or angajat ca si avocat stafful linkmania? Nu stii absolut nimic doar faci spam peste tot. Einstein nu este Leather desteptule is 2 persoane diferite , is vecini , si leather a dat d/c . Eu eram atlans daca tin bine minte , si am fost chemat pe spot , asa ca nu mai fa pe avocatu aiurea ca te faci de rusine :) , i-auzi dau eu d/c , doamne ce oameni rautaciosi. Te rog frumos sa iti tii gura inchisa de acum in colo si sa nu te mai bagi peste tot ca esti total aiurea :banghead: :banghead:

Cerere depusa pentru hh

Re: Cere de recrutare Einstein

Scris de Einstein la data de Mar 13 Sept 2011, 18:21

spooKy a scris:

Esti Frozen^? Daca da, cu siguranta pro.

Dap Froz3n^ here numa e faza ca nu mai joc pe charul ala ca il dau la un prieten care nu are account :/

Posted

S-ar parea ca nu ati inteles pe deplin diferenta intre plangeri/suspenduri.

In cazul lui Kykutza aceeasi persoana a folosit mai multe conturi pentru a da d/c si a face rost de spot. Adica a dat d/c de pe un cont si a intrat pe spot cu altul. Din cauza asta banul a fost permanent pe toate.

Situatia nu e nici pe departe identica cu cazul lui gunit, unde nu am nici o dovada ca s-ar fi inteles cu mudjadih sa dea d/c-uri. E drept ca poate fi banuit de asta si el si poate si unii dintre colegii lui, dar pana nu am o dovada clara in sensul asta nu-l pot bana permanent. Suspendul lui gunit nu a fost dat pentru complicitate la d/c ci pentru ca a profitat de faptul ca mudjadih dadea d/c-uri pt a-si face rost de spot. Din cauza asta l-am incadrat la lipsa de fair-play (nesimtire) si nu la complicitate si din cauza asta suspendul a fost mai mic.

Asta e toata explicatia, asa am gandit lucrurile

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...