tzek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Inainte de jignirea lui Skype la adresa mea "copil prost",eu nu am folosit nici un cuvant jignitor:) cu toate ca am fost provocat. Nu mi se pare normal ca sa fiu pedepsit pentru ceva ce nu a plecat de la mine. Sunt curios daca te adresezi unui GM cu "copil prost" daca ma posteaza:) pentru limbaj sau provocare (sau o sa se faca ca nu vede,ca in regulament prost nu e jignire:),poate e un alint).Totusi e bine de stiut daca pe viitor pot sa am adresez in felul urmator. Repet,mi se pare absurd ceea ce se intampla:),daca voi lua ss pentru tzaran si papusar(care sunt mai mult spune la caterinca,ar trebuii sa va uitati la alte topicuri sa vedeti insulte:) nu aici),atunci sper ca si alti sa aiba soarta mea cand ii voi posta pentru "tzaran".
VISE Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 din discutia aia numai tu continui cu chestiile alea cu codat bla bla bla , nu vad rostul pozelor alora
tzek Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 din discutia aia numai tu continui cu chestiile alea cu codat bla bla bla , nu vad rostul pozelor alora Acolo dadeam explicatii la cei din ally:),cu ceea ce se intamplase. NORMAL CA ESTI CUCOS pe forum:) odata ce nu pui toate pozele,tie frica de nefondata........de ce sa iei tu ban,nu?lasa ca sunt alti care iau degeaba.
VISE Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 scuteste'ma , sunt scarbit de generozitatea ta , si de minciuna ta nu mai comentez , lasam la aprecierea unui moderator :tiphat: