Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

EnvY

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

Rog alt moderator sa dea verdictul,bine ca la o "insulta" de genul "caut frizer" sau ce am scris acolo,imi dati 5zile,dar la dracy si echipa de d/c-isti nu le faceti nimic si stau 2topicuri de 1saptamana la plangeri.Deci asta e jignire ca am scris "te cauta frizerul prin centru" ?!Era o gluma mai adriane,nu credeam ca te superi din atat.

Gluma fiind ca am dat PM nu post,iti dadusem PM cu .... sa vad daca te prinzi ca e pm.Daca asa ceva se considera jignire dati-mi 99 ca nu mai imi trebuie sa joc.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421950

EDIT:domnule Lancelot,chestia cu herpesul genital a fost o provocare din guilda,pentru mine,daca te uiti atent am scris sa-mi dea PM mie,de ce n-ai dat si restul de poze adriane?Ca sa se vada ca nu ti-a fost adresata tie chestie cu herpesul genital,care se intampla sa fie o boala,daca vrei iti spun si prin ce se manifesta.Repet,era o provocare din guilda si am scris ca EU caut tratament.

Imi cer scuze daca te-am ofensat sau jignit cu ceva,nu a fost intentia mea,eu am vrut doar sa fac o gluma,iar chestia cu herpesul nu iti era destinata tie

Posted

Daca pentru faza cu herpesul genital am luat ss repet,nu era adresata lui adrian bk,am spus in felul urmator :"caut tratament pentru herpes genital PM",ceea ce a urmat a fost "pm adrian bk", "e pm", "cat zen crezi ca am de post".Daca are si printurile astea il rog sa le puna, ca mi-am cerut scuze,dar nu vreau sa iau ss pentru o neintelegere.

Posted

Eu nu te prea cred. La partea cu " caut tratament pentru herpes genital PM " , de aia nu ai scris in continuare PM AdrIaN-BK pentru ca nu incape , si nu ca nu i-ai fi adresat lui insulta , pentru ca se vede ca ai ras de el . Deci sa lasam povestile astea de copii mici ;)

Posted

Eu nu te prea cred. La partea cu " caut tratament pentru herpes genital PM " , de aia nu ai scris in continuare PM AdrIaN-BK pentru ca nu incape , si nu ca nu i-ai fi adresat lui insulta , pentru ca se vede ca ai ras de el . Deci sa lasam povestile astea de copii mici ;)

encoded am inteles odata cand ai postat la reevalurea lui apocalyps,nu e nevoie sa faci spam la amandoua topicuri,chestia e ca a recunoscut chiar si adrian ca dupa am spus "pm adrian bk" "era pm adriane".Asa ca...vezi-ti de ale tale.Mersi si cer warn pentru neimplicat si btw avand in vedere ca adrian a recunoscut ca faza cu herpesul nu ii era adresata,pentru chestia cu frizerul iau ss 5zile?Pe bune ? #-o

Guest AdrIaN-TM
Posted

encoded am inteles odata cand ai postat la reevalurea lui apocalyps,nu e nevoie sa faci spam la amandoua topicuri,chestia e ca a recunoscut chiar si adrian ca dupa am spus "pm adrian bk" "era pm adriane".Asa ca...vezi-ti de ale tale.Mersi si cer warn pentru neimplicat si btw avand in vedere ca adrian a recunoscut ca faza cu herpesul nu ii era adresata,pentru chestia cu frizerul iau ss 5zile?Pe bune ? #-o

Ok m-am aprins eu foarte rpd si am crezut ca mi-e mi-ai adresat faza cu herpese genital din partea mea retrag plangerea adresata tie acum e decizia moderatorului ce va face da la Apocalyps e clar ca buna ziua

Posted

nu cred ca-i va ramane ssu nici la apocalyps pentru atata lucru,nu s-a dat ss pentru chestii mult mai rele si care au fost repetate,daca se poate sa intre un moderator mai repede,ca stau de o zi cu ss ptr o neintelegere... :hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...