EnvY Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Rog alt moderator sa dea verdictul,bine ca la o "insulta" de genul "caut frizer" sau ce am scris acolo,imi dati 5zile,dar la dracy si echipa de d/c-isti nu le faceti nimic si stau 2topicuri de 1saptamana la plangeri.Deci asta e jignire ca am scris "te cauta frizerul prin centru" ?!Era o gluma mai adriane,nu credeam ca te superi din atat. Gluma fiind ca am dat PM nu post,iti dadusem PM cu .... sa vad daca te prinzi ca e pm.Daca asa ceva se considera jignire dati-mi 99 ca nu mai imi trebuie sa joc. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421950 EDIT:domnule Lancelot,chestia cu herpesul genital a fost o provocare din guilda,pentru mine,daca te uiti atent am scris sa-mi dea PM mie,de ce n-ai dat si restul de poze adriane?Ca sa se vada ca nu ti-a fost adresata tie chestie cu herpesul genital,care se intampla sa fie o boala,daca vrei iti spun si prin ce se manifesta.Repet,era o provocare din guilda si am scris ca EU caut tratament. Imi cer scuze daca te-am ofensat sau jignit cu ceva,nu a fost intentia mea,eu am vrut doar sa fac o gluma,iar chestia cu herpesul nu iti era destinata tie
EnvY Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Daca pentru faza cu herpesul genital am luat ss repet,nu era adresata lui adrian bk,am spus in felul urmator :"caut tratament pentru herpes genital PM",ceea ce a urmat a fost "pm adrian bk", "e pm", "cat zen crezi ca am de post".Daca are si printurile astea il rog sa le puna, ca mi-am cerut scuze,dar nu vreau sa iau ss pentru o neintelegere.
Encoded! Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Eu nu te prea cred. La partea cu " caut tratament pentru herpes genital PM " , de aia nu ai scris in continuare PM AdrIaN-BK pentru ca nu incape , si nu ca nu i-ai fi adresat lui insulta , pentru ca se vede ca ai ras de el . Deci sa lasam povestile astea de copii mici ;)
EnvY Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Eu nu te prea cred. La partea cu " caut tratament pentru herpes genital PM " , de aia nu ai scris in continuare PM AdrIaN-BK pentru ca nu incape , si nu ca nu i-ai fi adresat lui insulta , pentru ca se vede ca ai ras de el . Deci sa lasam povestile astea de copii mici ;) encoded am inteles odata cand ai postat la reevalurea lui apocalyps,nu e nevoie sa faci spam la amandoua topicuri,chestia e ca a recunoscut chiar si adrian ca dupa am spus "pm adrian bk" "era pm adriane".Asa ca...vezi-ti de ale tale.Mersi si cer warn pentru neimplicat si btw avand in vedere ca adrian a recunoscut ca faza cu herpesul nu ii era adresata,pentru chestia cu frizerul iau ss 5zile?Pe bune ? #-o
Encoded! Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Imi cer scuze ca am postat in ambele topicuri , greseala + netu face figuri. :P
Guest AdrIaN-TM Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Eu nu te prea cred. La partea cu " caut tratament pentru herpes genital PM " , de aia nu ai scris in continuare PM AdrIaN-BK pentru ca nu incape , si nu ca nu i-ai fi adresat lui insulta , pentru ca se vede ca ai ras de el . Deci sa lasam povestile astea de copii mici ;) encoded am inteles odata cand ai postat la reevalurea lui apocalyps,nu e nevoie sa faci spam la amandoua topicuri,chestia e ca a recunoscut chiar si adrian ca dupa am spus "pm adrian bk" "era pm adriane".Asa ca...vezi-ti de ale tale.Mersi si cer warn pentru neimplicat si btw avand in vedere ca adrian a recunoscut ca faza cu herpesul nu ii era adresata,pentru chestia cu frizerul iau ss 5zile?Pe bune ? #-o Ok m-am aprins eu foarte rpd si am crezut ca mi-e mi-ai adresat faza cu herpese genital din partea mea retrag plangerea adresata tie acum e decizia moderatorului ce va face da la Apocalyps e clar ca buna ziua
EnvY Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 nu cred ca-i va ramane ssu nici la apocalyps pentru atata lucru,nu s-a dat ss pentru chestii mult mai rele si care au fost repetate,daca se poate sa intre un moderator mai repede,ca stau de o zi cu ss ptr o neintelegere... :hail:
Kitte Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Stiu ca sunteti experti in gasirea de scuze, motive, circumstante. Il sustin pe Lancelot. Suspend corect. Gluma proasta.