Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Uncharted001

intrebare intrebatoare

Recommended Posts

Guest Uncharted001
Posted

Aici pe linkmania suspendul = 0 ? Ca nu inteleg.

M-am uitat atent si am observat ca toate caracterele suspendate raman pe server pana iau d/c singure. Nu mi se pare normal.

Inseamna ca pot sa injur cat ma tin picioarele ca am net bun si PC performant si pot sa tin si 20 zile fara probleme nu ?:))

EDIT: sa mute cineva la DIVERSE, am gresit sectiunea. Multumesc.

Posted

Aici pe linkmania suspendul = 0 ? Ca nu inteleg.

M-am uitat atent si am observat ca toate caracterele suspendate raman pe server pana iau d/c singure. Nu mi se pare normal.

Inseamna ca pot sa injur cat ma tin picioarele ca am net bun si PC performant si pot sa tin si 20 zile fara probleme nu ?:))

o sa iti dea d.c vreaun admin 100%

Guest Uncharted001
Posted

Whitebk! Luam exemplul lui kirrur care a luat suspend la ora 12. De atunci si pana acum eu intram de 30 ori sa ii dau d/c . (Este doar un exemplu nu trebuie sa va enervati :) )

Da exemplu lu Biggles dc nu-l iei?

Pur si simplu acum sa nimerit sa trec prin kanturu3 si sa il vad pe spot, iar dupa am urmarit topicurile de pe forum si am vazut ca are suspend.

Am zis ca este doar un exemplu sa nu va ofensati. Chiar nu ma intereseaza ca x e royal y hustle si z HHz.

Asta dovedeste gradul tau ridicat de prostie.

Guest AdrIaN-TM
Posted

Whitebk! Luam exemplul lui kirrur care a luat suspend la ora 12. De atunci si pana acum eu intram de 30 ori sa ii dau d/c . (Este doar un exemplu nu trebuie sa va enervati :) )

Da exemplu lu Biggles dc nu-l iei?

Pur si simplu acum sa nimerit sa trec prin kanturu3 si sa il vad pe spot, iar dupa am urmarit topicurile de pe forum si am vazut ca are suspend.

Am zis ca este doar un exemplu sa nu va ofensati. Chiar nu ma intereseaza ca x e royal y hustle si z HHz.

Asta dovedeste gradul tau ridicat de prostie.

ar trebui sa fie macar un admin care are mai mult timp decat toti sa intre pe joc sa deie disconnect la cei care isi iau suspenduri si Apocalyps si AdR3NaLiNa or primit acu ss sa vedem cat or sa steie in joc oare pana le expira cele 5 zile ? si despre spooK ala e copil pe toate topicurile se baga inseama neimplicat are 16 ani azi a chiulit de la scoala

Posted

la ss-uri mai mari de 5 zile tot timpu intra un admin si da d/c.

am vazut personal ss-uri de 60 zile urmate de vizita unui admin pentru d/c

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420145

DELA "Posted 29 August 2011 - 11:40" pana amu n`ati gasit cine era pe charul Gore ?

Cine era pe charul Gore nu merita block account pe caracter mare ???

sau -ija- nuti merge butonul de edit ?? :violent: :violent:

frozen is adrenalina! Salut,daca te uiti atent sunt 2posturi cu cei care sunt complici la d/c si care apar mereu dupa d/c pe spoturi si le iau,sunt amandoua de o saptamana si stiu sigur ca le-a vazut ija,pentru ca i-am urmarit activitatea si a rezolvat alte posturi,dar de cele 2 nu s-a atins,deci daca ala cu gore e "un wow" sa nu mai zicem de astea cu d/c de 1saptamana stau plangerile nerezolvate si au mii de vizualizari,toata lumea asteapta sa scapam de echipa de d/c-isti,dar se pare ca nu se va lua o masura. :tiphat:

Guest Uncharted001
Posted

@froz3n, envy, eagles.

M-am lamurit, se pare ca nu va abtineti nici aici.

Totusi daca imi poate raspunde un admin la intrebare ar fi ok. Macar pe viitor sa schimbati acest lucru si anume suspend urmat imediat de d/c. O seara placuta.

Posted

Iar faceti chat la plangeri. Nici nu e plangere.

Cand un moderator activeaza un suspend isi anunta colegii GM si acestia dau /dc. Poate nu e un GM on in secunda respectiva, dar se da /dc destul de rapid.

Eu cel putin nu am avut astfel de probleme cu "suspendatii" mei.

Closed.

Daca simtiti nevoia sa mai discutati, redeschideti la diverse.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...