Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

D3@7h

Intrebare in legatura cu preluarea

Recommended Posts

Posted

http://imageshack.us/photo/my-images/194/screen091016560037.jpg/

Este corecta intrebarea din preluare? sau trebuia sa il intreb FuLg3r? :tiphat:

Fara spam va rog.

Posted

Discutia a luat-o spre zari destul de indepartate.

Elementele esentiale in cazul de fata sunt urmatoarele:

- cele 5 minute la preluare sunt cerute ca sa demonstrezi ca cineva e afk; la 4 minute nu demostrezi ca sunt afk, dar la 6 minute demostrezi cu si mai multa tarie; daca esti afk 6 minute inseamna ca ai fost afk si 5 minute,

- nu scrie niciunde ca numele trebuie scris cu litere mari sau mici; ceea ce e important e ca din printuri sa reiasa ca cei intrebati de afk stiu ca li se adreseaza lor;

- cand esti intrebat de afk esti obligat sa raspunzi, scrie negru pe alb in regulament; in plus au mai fost cazuri in trecut cand cei care verificau preluari in loc sa raspunda au luat suspend; scandalul de fata nu ar fi existat daca la intrebarea "Biggles afk?" ai fi spus un simplu "nu", adica ai fi apasat 2 taste. Dar in loc sa apesi cele 2 taste ai preferat sa apesi cateva zeci de taste ca ne faci pe noi incompetenti. Imi pare rau dar te inseli.

Cei neimplicati au fost avertizati.

Citeste al 2-lea alineat.Raspunsul e acolo.

Posted

daca scriai fulg3r era corecta intrebarea.

si daca unu are numele cum il am eu la cont d3@7h cum il intreb? ca daca prinzi 5 dastia pe spot te-ai dus naibii

Posted

si daca unu are numele cum il am eu la cont d3@7h cum il intreb? ca daca prinzi 5 dastia pe spot te-ai dus naibii

si daca e cu @#$%^&*() ce? nu stii unde se gasesc semnele pe tastatura?

Posted

Nu.

@Death, asa cum eu nu m-am chinuit sa-ti scriu numele in semi-limbajul de hacker :) Poti sa faci si tu asa sau o chestie asemenatoare gen d3ath, de@th, isi da ala seama.

Posted

Tare mi-as dori sa dai de unu care sa aiba numele "L" mic si "i" mare si sa-ti zica ca nu era corect cum l-ai intrebat ca avea LL mici.

Posted

Tare mi-as dori sa dai de unu care sa aiba numele "L" mic si "i" mare si sa-ti zica ca nu era corect cum l-ai intrebat ca avea LL mici.

chiar daca faci greseli din astea, sunt acceptate, daca numele meu e Zaicooo si tu imi spui zaico afk? se intelege de la sine ca pe mine ma intrebi si preluarea e valabila. ma intelegi?

Posted

Preluare este corecta,plus nu stiu cati din voi au probleme cu tastatura de la windows de se schimba singura din alta limba in alta limba si asa @ devine & spre exemplu,trebui sa iesi din joc si sa reintri ca sa mearga cum era inainte!

Posted

este corecta .. daca eu imi pun numele la caracter sa zicem "Damn", sa va vad care mai puteti sa faceti preluare. daca e gresita o litera din nume, un simbol sau este scris cu litere mici este corecta preluarea ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...