Murdockk Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick:TheMurdockk Level:11 Factiune:Civilians De ce doriti sa va alaturati acestui club?:ca sa imi fac prieteni si imi place acest club Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0
Bassmaster Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Incepem Recrutarile in Dice Club Cei care erati deja in Dice Club mai faceti aplicatie odata,refac lista cu membrii La 10 membrii in Club voi incepe sa fac sedinte/meeting-uri
Guest DHS Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nick:Valentin. Level:6 Factiune:Civilians De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Ca sa imi fac prieteni si imi place acest club Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 1
Bassmaster Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nick:Valentin. Level:6 Factiune:Civilians De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Ca sa imi fac prieteni si imi place acest club Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 1 Acceptat Lider: BassMaster Co-Lider: - Membrii: Valentin.
nO sOuNNNd Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nick: sOuNdy Level:15 Factiune: Hitman De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sa ma distrez Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 2(afk la cai)
HsmHaOs Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Nick:HsmHaOs Level:13 Factiune:Civilians De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Imi place sa joc dice Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 0
Bassmaster Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Acceptat ------------------------ Lider: -BassMaster Co-Lider: - Membrii: -Valentin. -HsmHaOs
Bassmaster Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 L-am omis pe sOuNdy la lista cu membrii :whistle: ------------------- Lider: -BassMaster Co-Lider: - Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy
Benko Fery Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nick:SaKaLuX Level:5 Factiune:Civilians De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Ca sa imi fac prieteni si imi place acest club este nemaipomenit pt mn clubul Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): mediu spre avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da ft sigur Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : 1 (din greseala lm facut :)) )
Bassmaster Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Acceptat ------------------- Lider: -BassMaster Co-Lider: - Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX
RockStile Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nick:[RockStile] Level:6 Factiune:San Fiero Rifa De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Imi plac jocurile de noroc :) Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Avansat Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :-
Bassmaster Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Acceptat ------------------- Lider: -BassMaster Co-Lider: - Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile]
Bassmaster Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Am facut cateva invitatii Lista cu invitati : -George_Tone -Hydravision @ -Fonz. -endLessFCSB @ -whyMe. -UnBaNNN @ -RemiX. -sENNNtRy @ -Doc. @ -GoHitler -Tudose ! -UnknowNNn @ -Boomslide @ - A acceptat invitatia ! - a refuzat
Tudose_Ro Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Am facut cateva invitatii Lista cu invitati : -George_Tone -Hydravision -Fonz. -endLessFCSB -whyMe. -UnBaNNN -RemiX. -sENNNtRy -Doc. -GoHitler -Tudose merci , dar nu am timp de cluburi... bafta
Jax Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Cerere Acceptata - Dar urmatoarele doua sapt o sa fiu mai inactiv, deoarece o sa ma preocup mai mult cu factiunea.
Bassmaster Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Am nevoie de un co-lider activ care sa se ocupe de meeting-uri cand eu nu pot Se ofera cineva? ------------------- Lider: -BassMaster Co-Lider: - Membrii: -Valentin. -HsmHaOs -sOuNdy -SaKaLuX -[RockStile] -sENNNtRy -UnknowNNn -Doc. -Hydravision -endLessFCSB -UnBaNNN
ChangeNaMe Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nick:UnBaNNN Level:8 Factiune: UST De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Imi plac jocurile de noroc:) Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :Da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0 Co-lider :)
Bassmaster Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 nu trebuie neaparat sa faceti aplicatie doar sa ziceti daca sunteti interesati si o sa aleg eu dintre voi :D mai astept cereri de co-lider