SkateRZ Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Ma impresioneaza dezinteresul vostru fata de acest club.A fost on doar unu' care nici nu stia ca aveam meeting Nu ma mai ocup de club..il puteti scoate la licitatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Clubul va fi scos la licitatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihnea Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Clubul este preluat de Jairoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Dice Club este un club dedicat exclusiv jocului de barbut si jocurilor de noroc ce implica zarurile. Informatii : Dice-urile le puteti lua de la orice 24/7 prin comanda /buy 4. Vor fi meeting-uri si sedinte. La Meeting-uri o sa ne intalnim intr-o zona stabilita de mine si o sa jucam barbut si alte jocuri. La sedinta vom discuta problemele / sugestiile referitoare la club si nu numai. Lipsa la sedinta de pedepseste cu Avertisment Vom facem runde in 2 sau 3 jucatori . Minim level 5 pentru a aplica. De 4-5 ori pe saptamana o sa stabilim Meeting-uri si odata pe saptamana o sedinta. Fiecare castigator este premiat cu o suma de bani. O sa jucam si pentru bani dar si pentru distractie. Regulament : La fiecare intalnire trebuie sa aveti un limbaj decent. Nu aveti voie sa va certati sau sa va atacati/omorati sub nici o forma. Trebuie sa aveti minim 50.000$ in banca. La Meeting trebuie sa aveti Dice. Nu este permis sa va injuratii daca pierdeti sau sa incepeti sa va ofticati. Model de aplicatie : Nick: Level: Factiune: De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : Dice club recruteaza!!! Caut un co-lider , cine este interesat sa imi dea PM Lista cu invitati -Sayid -Darius14 -Gusty -White -Perry -The_Game -Hanzo -Just.me -DumYx -Scaramoce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CristiaNNNN Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Accept :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayid Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Accept invitatia, mersi :bananadance2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry • Sayid Dice Club recruteaza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Imi pare rau , trebuie sa refuz deoarece numai am timp de cluburi , bafta Jairoo , mersi de invitatie . # E Scaramaouche nu scaramoce :)) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Accept. # Game here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 A intrat : The_Game Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry • Sayid • The_Game Dice Club recruteaza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aion93 Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick:Luger Level:12 Factiune:Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Pentru a ma distra Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :1warn motiv deranjare event Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick:Luger Level:12 Factiune:Ballas De ce doriti sa va alaturati acestui club?:Pentru a ma distra Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :1warn motiv deranjare event Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick: Madal1n Level: 14 Factiune: UST De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sa dau 6-6 :> Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Asa cred Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : Nu am , sunt baiat cuminte . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick: Madal1n Level: 14 Factiune: UST De ce doriti sa va alaturati acestui club?: Sa dau 6-6 :> Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat): Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? : Asa cred Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] : Nu am , sunt baiat cuminte . Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 A intrat : Luger A intrat : Madal1n Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry • Sayid • The_Game • Luger • Madal1n Dice Club recruteaza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meetique Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Imi pare rau , trebuie sa refuz deoarece numai am timp de cluburi , bafta Jairoo , mersi de invitatie . # E Scaramaouche nu scaramoce :)) . e chiar ScaRaMouche si accept invitatia:D . de obicei am bulan la barbut si nu e exclus sa fac niste bani in acest club :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 A intrat : ScaRaMouche Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry • Sayid • The_Game • Luger • Madal1n • ScaRaMouche Dice Club recruteaza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fringe. Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick:Cora Level:9 Factiune:civil deocamdata De ce doriti sa va alaturati acestui club?:pentru ca este distractiv Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0 warm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick:Cora Level:9 Factiune:civil deocamdata De ce doriti sa va alaturati acestui club?:pentru ca este distractiv Experienta in acest domeniu(incepator,mediu,avansat):mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului ? :da Cate warn-uri detineti in prezent ? [ Precizati si motivele , in caz ca aveti warn ] :0 warm Acceptata Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagawa Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 accept invitatia,mersi mult. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 A intrat : Cora A intrat : Darius14 Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry • Sayid • The_Game • Luger • Madal1n • ScaRaMouche • Cora • Darius14 Dice Club recruteaza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick: Erick Level: 20 Factiune: Armata De ce doriti sa va alaturati acestui club: Ca sa va iau banii Experienta in acest domeniu: Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului: Cred Cate warn-uri detineti in prezent: 1 ( m-a demis din functia de GM ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Nick: Erick Level: 20 Factiune: Armata De ce doriti sa va alaturati acestui club: Ca sa va iau banii Experienta in acest domeniu: Mediu Credeti ca sunteti in stare sa respectati regulile clubului: Cred Cate warn-uri detineti in prezent: 1 ( m-a demis din functia de GM ) Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jairoo Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 A intrat : Erick Lista cu membri clubului: • Jairoo - Lider • Perry • Sayid • The_Game • Luger • Madal1n • ScaRaMouche • Cora • Darius14 • Erick Dice Club recruteaza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanZoOo Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 accept invitatia , multumesc !! Link to comment Share on other sites More sharing options...