ardee Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Caracterul Statza,implicit si contul este banat de pe data de 27 august,banul revocandu-se pe 29 august...suntem in data de 10 septembrie si banul nu a fost ridicat..se pare k nici nu am pe cine sa trag la raspundere ca vina sare de pe unu pe altu,eu am inteles k nu e de competenta adminilor dar spuneti-mi in 13 zile e posibil sa nu se faca un mic efort sa se scoata un ban dat eronat?Tyrexelu a intrat dupa cateva ore dupa ce a fost facuta plangerea,a dat un verdict eronat si n-a mai intrat de 2 saptamani..Oare se mai ocupa cineva de serveru asta?Situatia e patetica si puncteaza din nou o organizare iesita din comun a serverului http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419996
cyborgGod Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Caracterul Statza,implicit si contul este banat de pe data de 27 august,banul revocandu-se pe 29 august...suntem in data de 10 septembrie si banul nu a fost ridicat..se pare k nici nu am pe cine sa trag la raspundere ca vina sare de pe unu pe altu,eu am inteles k nu e de competenta adminilor dar spuneti-mi in 13 zile e posibil sa nu se faca un mic efort sa se scoata un ban dat eronat?Tyrexelu a intrat dupa cateva ore dupa ce a fost facuta plangerea,a dat un verdict eronat si n-a mai intrat de 2 saptamani..Oare se mai ocupa cineva de serveru asta?Situatia e patetica si puncteaza din nou o organizare iesita din comun a serverului http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419996 Ma eu nu inteleg dc mi-ati dat suspend pe forum cand am spus ca TyreXelu E fost Honey-ist !!!!!!!!! Adik cunoaste mai bine decat multi adresa forumului de la addicted..............DECI ERA IN CUNOSTINTA DE CAUZA !!!!!!! DAR PT ASTA TOT A INTRAT SA DEA BAN!!!!!!! Numai mnoah ....batman batman hai sa-i dam la cyborg suspend pe forum................Iar de Statza.....cand o intra *boss-ul adminilor* atunci scapa de ss . P.S. Ardee pariu ca peste 1 luna iti scot astia suspendul?:))
Kitte Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 O singura persoana poate debloca contul. Inteleg in principiu ca esti frustrat si nu te intereseaza motivele intarzierii si in esenta e mai usor sa arunci cu pietre in nevinovati decat sa astepti. Dar mai mult decat ce am facut, noi moderatorii nu putem face. Injura-ne in gand daca te face sa te simti mai bine. Tyrexel nu este vinovat de situatia creeata. Closed. Nu am uitat de tine.