Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ardee

Deja e nesimtire

Recommended Posts

Posted

Caracterul Statza,implicit si contul este banat de pe data de 27 august,banul revocandu-se pe 29 august...suntem in data de 10 septembrie si banul nu a fost ridicat..se pare k nici nu am pe cine sa trag la raspundere ca vina sare de pe unu pe altu,eu am inteles k nu e de competenta adminilor dar spuneti-mi in 13 zile e posibil sa nu se faca un mic efort sa se scoata un ban dat eronat?Tyrexelu a intrat dupa cateva ore dupa ce a fost facuta plangerea,a dat un verdict eronat si n-a mai intrat de 2 saptamani..Oare se mai ocupa cineva de serveru asta?Situatia e patetica si puncteaza din nou o organizare iesita din comun a serverului

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419996

Posted

Caracterul Statza,implicit si contul este banat de pe data de 27 august,banul revocandu-se pe 29 august...suntem in data de 10 septembrie si banul nu a fost ridicat..se pare k nici nu am pe cine sa trag la raspundere ca vina sare de pe unu pe altu,eu am inteles k nu e de competenta adminilor dar spuneti-mi in 13 zile e posibil sa nu se faca un mic efort sa se scoata un ban dat eronat?Tyrexelu a intrat dupa cateva ore dupa ce a fost facuta plangerea,a dat un verdict eronat si n-a mai intrat de 2 saptamani..Oare se mai ocupa cineva de serveru asta?Situatia e patetica si puncteaza din nou o organizare iesita din comun a serverului

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419996

Ma eu nu inteleg dc mi-ati dat suspend pe forum cand am spus ca TyreXelu E fost Honey-ist !!!!!!!!! Adik cunoaste mai bine decat multi adresa forumului de la addicted..............DECI ERA IN CUNOSTINTA DE CAUZA !!!!!!! DAR PT ASTA TOT A INTRAT SA DEA BAN!!!!!!! Numai mnoah ....batman batman hai sa-i dam la cyborg suspend pe forum................Iar de Statza.....cand o intra *boss-ul adminilor* atunci scapa de ss .

P.S. Ardee pariu ca peste 1 luna iti scot astia suspendul?:))

Posted

O singura persoana poate debloca contul.

Inteleg in principiu ca esti frustrat si nu te intereseaza motivele intarzierii si in esenta e mai usor sa arunci cu pietre in nevinovati decat sa astepti.

Dar mai mult decat ce am facut, noi moderatorii nu putem face.

Injura-ne in gand daca te face sa te simti mai bine.

Tyrexel nu este vinovat de situatia creeata.

Closed.

Nu am uitat de tine.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...