Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kukytza

REEVALUARe

Recommended Posts

Guest kukytza
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421037&st=25

KITTE TU CHIAR NU INTELEGI ? IMI INCHIZI TOPICUL SPUNANDU-MI CA "AI INTRAT PE CONT E SUFICIENT"! NU AM INTRAT EU PE CONT TU CHIAR NU INTELEGI ? EU NU AM INTRAT NICIODATA PE ACEL CONT , INTELEGE ! CUM IMI POTI SPUNE TU MIE CA " AI INTRAT PE CONT E SUFICIENT" CAND EU NU AM INTRAT NICIODATA" !

Guest VandIeftinTare
Posted

Nu vei primi o veste buna deoarece :

Contul este facut de tine, i l-ai dat lui leather pentru a da d/c.

Ai beneficiat de pe urma d/c-ului crescand pe spotul ala si poate si pe altele.

Esti un nesimtit codat si mincinos; ne iei cu vrajeli ca l-ai dat la x si juca pe el, ca si-a facut x contu asemanator cu al tau, minciuni de doi lei. Pana si tu te incurci in ele.

Daca cineva ma poate contrazice , e binevenit. :tiphat:

Guest kukytza
Posted

Nu vei primi o veste buna deoarece :

Contul este facut de tine, i l-ai dat lui leather pentru a da d/c.

Ai beneficiat de pe urma d/c-ului crescand pe spotul ala si poate si pe altele.

Esti un nesimtit codat si mincinos; ne iei cu vrajeli ca l-ai dat la x si juca pe el, ca si-a facut x contu asemanator cu al tau, minciuni de doi lei. Pana si tu te incurci in ele.

Daca cineva ma poate contrazice , e binevenit. :tiphat:

ODATA CE SE VERIFICA CA EU NU AM INTRAT PE ACEL CONT NICIODATA , ITI INCHID GURA AIA?

Guest kukytza
Posted

Esti prost tare prietene.

Deci stati sa recapitulam. Leather in party cu kukytza pregatiti sa ia spot. Leather intra pe kukytza1 si da d/c apoi kukytza se duce sa ocupe spotul. Dar totusi kukytza1 nu este contul lui kukytza. Voi va dati seama ce scuza patetica a inventat baiatul ? Cu d'astea abuream eu colegii de gradinita.

Vreau sai raspund idiotului de Vandieftintare Kitte , sry pentru inca un mesaj

1. Nu am fost cu leather in party

2. Nu am ocupat eu spotul ci Leather din spusele lui

3. Eu am fost chemat printr-un post pe acel spot

4. Esti idiot ! Citeste tot si dupa aia comentezi !

5. Daca si eu eram vinovat fi sigur ca Leather venea cu scandal aici sa i se scoata si lui banul daca mi se va scoate mie.

Posted

Daca mai postati ma obligati sa dau warn/suspend.

Aici nu e chat. Discutati cat vreti pe privat. Nu ma intelegeti gresit, dar pe mine chiar nu ma intereseaza conversatia asta si nu o mai vreau aici.

Posted

Sunt cel putine 3 ip-uri/clase de ip conectate pe ambele conturi:

79.112........

92.83........

79.112........

92.83........ cele mai multe conectari pe contul tau (banuiesc ca este ip-ul principal).

Da, a intrat Leather pe acel cont dar era contul tau (al fratelui sau ce mai ziceai tu).

Disconnect-ul a fost dat de pe contul kukytza1 si pe spot a aparul caracterul care joaca pe contul kukytza, cam multa coincidenta nu crezi?

Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. NU aveam de unde sa stiu..."

Daca era contul tau/vostru trebuia sa-l tii/tineti pentru tine/voi.

Toti amatorii de astfel de senzatii vor avea aceiasi soarta, in unele cazuri inca nu au fost gasite legaturile intre conturi/caractere iar cand se vor gasi vor plati cu totii, unele plangeri inca sunt in verificari.

Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...