Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fade

contor lipsa?

Recommended Posts

Guest ToTo-Riina
Posted

b0gz, dar cum de n-ai vazut ca Obi-Wan l-a postat la contor pe [MurDoc], sefu lui de la GMi? Asta n-ai vazut? Unde e abuzu acolo? (chiar astept raspuns la intrebarea asta!!!)

Asa ne place sa ne dam in spectacol uneori ca deh, suntem romani :)

N-ai nici cea mai vaga idee cati scapati acum la inceput de contor pt ca desi se fac cate 500 - 700 printuri la o razie, se intampla sa nu fiti prinsi atacand in unul din cele 2 minute. Caz in care nu luati contor.

PS: Asa mi-a fost norocul. Pe DBul trecut eram cu DLul in tarc de BK, cu Rudy la razie. Cu 10 secunde inainte sa-mi faca printul din min 5 si sa iau 5 zile ss mi-a cazut curentul. Atunci chiar a verificat ija logurile sa vada daca asa e sau daca fac GMii "manarii". Asa a fost. Deci nu va mai legati de toate prostiile si vedeti-va de jocul vostru (sau in cazul tau ca ziceai ca nu mai joci, de oricare ar fi jocul tau ;) ) si lasati GMii care isi fac treaba foarte bine (ca follyc) sa-si vada de treaba lor.

Buna seara ,

Pai tu Jafar(Obi-Wan) daca esti corect inseamna ca sunt toti ?? tu l-ai postat pe [MurDoc] , dar follyc nu te-a postat pe tine ..

nici macar nu stiti sa va ascundeti .

Guest -Jafar-
Posted

Nu. Asta inseamna ca suntem corecti si ca follyc n-a avut printuri bune, asa cum spune. Daca ar fi avut, luam contor ca orice alt player. Asa cum se face distinctia clara intre charurile de GM si cele de joc si nu se intra sa se ia spoturi cu GMul sau alte prostii, tot asa se dau si contoare atunci cand sunt prinsi afk pe charul de joc.

Haideti sa terminam cu prostiile astea. Eu inteleg ca adminii ies imediat in fata ca asa ne place noua sa urmarim pe unu, pe altul dar Jafar e un char de joc, char ca oricare altul de pe server. Si cand o sa fie prins afk si o sa aiba printuri bune, o sa ia contor/suspend.

In fine, ce am avut de spus am spus. De aici va las pe voi cu off topicurile si cu auto persecutia.

Sanatate :tiphat:

Posted

Jafar(Obi-Wan) tu cu ce tupeu mergi sa faci razie? cand si tu la randul tau stai afk pe hartile cu contor.

Luati exemplu dela -ija- care pe old(nu stiu dc acuma are caracter de joc) nu a stat niciodata afk(sa atace).Am fost cu el in aly si stiu sigur ca nu statea,lucru de apreciat.

Voi care aveti si caractere de joc,ziceti ca nu are legatura GM cu charul,dar nu este asa,pt ca tot tu esti.

Asa cum un potist este politist si in civil,asa sunteti si voi GM si cu caracterele voastre de joc.

In ce priveste pe follyc,eu sunt 99% ca te-a protejat.

Daca nu te proteja avea el pastrate printurile si le punea acuma.

follyc sa-ti fie rusine,dc faci chesti din astea si da-ti demisia dc nu esti in stare sa fi un GM bun.

Posted

Jafar(Obi-Wan) tu cu ce tupeu mergi sa razie? cand si tu la randul tau stai afk pe hartile cu contor.

Luati exemplu dela -ija- care pe old(nu stiu dc acuma are caracter de joc) nu a stat niciodata afk(sa atace).Am fost cu el in aly si stiu sigur ca nu statea,lucru de apreciat.

Voi care aveti si caractere de joc,ziceti ca nu are legatura GM cu charul,dar nu este asa,pt ca tot tu esti.

Asa cum un potist este politist si in civil,asa sunteti si voi GM si cu caracterele voastre de joc.

In ce priveste pe follyc,eu sunt 99% ca te-a protejat.

Daca nu te proteja avea el pastrate printurile si le punea acuma.

follyc sa-ti fie rusine,dc faci chesti din astea si da-ti demisia dc nu esti in stare sa fi un GM bun.

Voi credeti ca eu fac printurile cum faceti voi la preluare ( sa se vada nick ul) dupa ce fac acele printuri le verific dupa le triez si eventual daca am dovezi clare le postez.

Cei cu atata galagie nu inteleg eu daca consider ca n'am destule dovezi nu postez

Vad ca deja Topicul asta parca e o telenovela fara sfarsit...

Va dati toti expertii in tot terminati cu prostiile

Posted

Jafar(Obi-Wan) tu cu ce tupeu mergi sa faci razie? cand si tu la randul tau stai afk pe hartile cu contor.

Dar tu cu ce tupeu iti permiti sa vorbesti asa? Cand o sa gasesti charul Obi-Wan vreodata afk, atunci mai discutam. Pana atunci, invata sa respecti.

Multumim b0gz pentru sesizare. Ti s-a explicat. Rog un coleg moderator sa rezolve (inchida) problema. Multumesc :tiphat:

Posted

Dar tu cu ce tupeu iti permiti sa vorbesti asa? Cand o sa gasesti charul Obi-Wan vreodata afk, atunci mai discutam. Pana atunci, invata sa respecti.

Multumim b0gz pentru sesizare. Ti s-a explicat. Rog un coleg moderator sa rezolve (inchida) problema. Multumesc :tiphat:

Tu trebe sa-ti castigi respectul dela playeri.

Posted

Tu trebe sa-ti castigi respectul dela playeri.

1. Si pana atunci, fiecare poate vorbi cum vrea?

2. Eu nu trebuie sa castig nimic. Playerii trebuie sa invete sa respecte staff-ul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...