gealatu Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 salut as fi curios daca m-ar putea spune cineva cam cat trafic genereaza un joc (de ex. fifa 2005, AOE, etc) daca joc online, pe site-ul producatorului. Aproximativ stiu ca nu se poate da o cifra exacta Multumesc
Yves Larock Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 :huh: Faci o proba.. joci o ora si vz cat trafic faci cu jocu respectiv :D
fanyx21 Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Vreau sa te intreb si eu daca ai versiune originala FIFA . Daca nu uite id meu de msg fanyxx21 vreau sa vorbesc si eu cu tine :D
gealatu Posted November 21, 2004 Author Posted November 21, 2004 din pacate nu am fifa 05 original dar ma gandesc sa imi cumpar. se poate juca fara a avea cd-ul original? eu astept baietii de la rds sa vina sa imi puna net-ul si de aceea am intrebat ce trafic ar putea face ca sa vad daca merita sa dau banii pe cd-ul original sau nu. daca sti alta metoda de a juca trimite0mi un mail pe florinciprian2003@yahoo.co.uk. Ma gandeam ca a mai incercat cineva abonat la rds sa joace vreun joc on-line, nu neaparat jocurile enumerate de mine sa imi spuna cam ce trafic se face intr-o ora, aproximativ, sa imi fac o idee. merci
Sicone Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 am vazut ca Fifa 2005 nu merge online cu serialu' crackuit cred ca trebuie sa ai jocul original -.-