Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

ms kittie ca mi-ai inchis topicu nu era nevoie

Recommended Posts

Posted

Raspunsul lui Kittie sau cum ii zice

Aveti o obsesie cu HH.

E doar un guild, nu ii mai divinizati atat.

Sunt oameni. Merg la scoala/serviciu, fac pisu si beau apa.

Closed.

de ce nu se ia o masura impotriva tuturor ce folosesc hack ( mergi cu speed la goldeni te faci cu bok.. )

sa se faca cv.. a luat 99 dar itemele si tot ce a facut rost cu ajutorul hackuli le are inca in posesie ca lea mutat repede:)

In fine tsu iara vi cu aberati eu am dat exemple din hh ca acolo am vazut cele mai multe si vor mai fi?

nu mai fi tu avocatu lor te rog:P

Posted

Nu are rost sa va tot plangeti, 85 % din playeri folosesc "cate ceva" pentru o ascensiune rapida in topuri. Si pana cand nu se va gasi o solutie pentru asta, se va continua indiferent de tipul sau durata suspendului.

Aici e vorba si de respect. Respect fata de ceilalti jucatori de pe server, respect fata de guilda si alianta de care apartii , si chiar fata de admini.

Din cauza certurilor si a metodelor neortodoxe folosite de jucatori, multe guilde( HH, Royal, etc) si`au pierdut RESPECTUL. . Mai nou , in loc sa`ti faci prieteni, iti faci dusmani. :clap:

Inca mai trag speranta ca va fi o atmosfera mai placuta pe server. :beer:

Posted

am jucat de o gramada de ani mu! mereu sa folosit speed hack etc si mereu se va folosi! orice joc indiferent de cat de securizat va fi ! vor fi persoane care vor gasii solutii sa ii favorizeze, asa ca nu mai plangeti atat!

SI DOMNI ADMINI, VDRAGOS SAU CINE SE OCUPA CU MUGUARDU VA ASIGUR CA SI DUPA CE VETI REZOLVA "PROBLEMA CU D/C" TOT SE VA DA D/C TOT SE VA FOLOSI 1HH SPEED HACK BINE CA NU EXISTA FLY HACK =)))) CA EXISTA ARIPI !.

scuzati pentru caps dar asta e adevaru... si cui nu`i convine ma doare undeva.

Posted

Raspunsul lui Kittie sau cum ii zice

Aveti o obsesie cu HH.

E doar un guild, nu ii mai divinizati atat.

Sunt oameni. Merg la scoala/serviciu, fac pisu si beau apa.

Closed.

de ce nu se ia o masura impotriva tuturor ce folosesc hack ( mergi cu speed la goldeni te faci cu bok.. )

sa se faca cv.. a luat 99 dar itemele si tot ce a facut rost cu ajutorul hackuli le are inca in posesie ca lea mutat repede:)

In fine tsu iara vi cu aberati eu am dat exemple din hh ca acolo am vazut cele mai multe si vor mai fi?

nu mai fi tu avocatu lor te rog:P

mai are rost sa-mi bat capul cu tine? TI-am explicat care e faza cu filtru pe ip, ti-am dat exemplul lui boom, revino-ti.

Si.. da, era nevoie ca acel topic sa fie inchis.

P.S. cu avocatura, se pare ca am avut dreptate in unele cazuri :-"

Posted

Eu avocatul HH? Sa nu cad de pe scaun de ras.

Closed si aici. Nu are nici un rost discutia!

S-a raspuns de fiecare dat individual.

Obsesia cu HH o aveti doar voi. Mie imi e indiferent cine din ce guild e. Nici nu ma uit cand rezolv o plangere. Nu imi pasa!

Singurul guild care ma preocupa cu ceva e cel al Game Masterilor. Ei au alt statut.

Si dupa cum ziceam, closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...