Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

cei cu 99 pt hack mai au acees pe link?

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=417675 aicea Andrei200 ia 99 pt hack

http://www.linkmania.ro/s2/status/index.php?ord=0&selectpagina=1&strCauta=Andre!2000&x=48&y=12

aicea apare din nou cu alt nume putin schimbat nare nimic ca a folosti hack e din HH ? si are lvl 397 :) in cate zile lea facut iara?:P 21 de zile uni nu au trecut nici de 350 in 21 de zile in fine

nu cred ca este corect dar na astept parerile voastre

inca un exemplu -HHunterZ- http://www.linkmania.ro/s2/caractere-suspendate.php?nr=3 speed hack = 99

stie toata lumea a cui era caracteru ala si nu s-a facut nici un fel de verificari de ce = hh ?

sa ma mai pun sa mai caut alte topicuri de genu din hh?

era bku ala dublecriem care a fost iertat de auto pick :) apoi pestecateva zile a fost prins cu cu auto kill prin arena

sau sa mai spun de ITI ?

cad mai am vreme voi cauta si alte topicuri de genu vreau ca cei ce folosesc hackuri sa nu mai poata juca deloc pe link e simplu cred sau va astept pe voi cu alte exemple de genu ms

Posted

da pe Andrey2000 recunosc am folosit speed pt asta am fost pedepsit am ramas fara un cont acuma ce vrei sa nici nu joc pe link ca am folosit speed care tu cel sfant nai folosit nimika niciodata!

cat pe Andre!2000 sunt 24/24 exp aida2 se poate verifica si nu folosesc nimika daca tu nu joci ca si mine nu ma intere pe mine cum joci tu activ daca vrei sa sti si pe old db am avut 90 si ceva rr cum leam facut ? pe 97d 115 rr alea cum leam facut cu hack? desteptule :whistle:

Sunt doar activ invata sa joci daca vrei sa fi ca mine

Admini pot verifica ca am fost in joc 24/24 aida 2pe spot rar cate 1 invazie :tiphat:

Posted

da pe Andrey2000 recunosc am folosit speed pt asta am fost pedepsit am ramas fara un cont acuma ce vrei sa nici nu joc pe link ca am folosit speed care tu cel sfant nai folosit nimika niciodata!

cat pe Andre!2000 sunt 24/24 exp aida2 se poate verifica si nu folosesc nimika daca tu nu joci ca si mine nu ma intere pe mine cum joci tu activ daca vreis a sti si pe old am avut 90 si ceva rr cum leam facut ? pe 97d 115 rr alea cum leam facut cu hack? desteptule :whistle:

Sunt doar activ invata sa joci daca vrei sa fic a mine

Admini pot verifica ca am fost in joc 24/24 aida 2pe spot rar cate 1 invazie :tiphat:

daca ai folosit hack parerea mea e ca nu mai meriti sa joci pe link

Posted

Nu esti in gradul sa fi judecator si cum ma inpiedici sa nu joc pe link? ban ip? imi schimb ip si tot asa si ma joc cu nick ascuns si cine stie cas eu? :dontknow: Trezeste!

Posted

Nu esti in gradul sa fi judecator si cum ma inpiedici sa nu joc pe link? ban ip? imi schimb ip si tot asa si ma joc cu nick ascuns si cine stie cas eu? :dontknow: Trezeste!

sa intelg ca nu e nimica grav ca ai folosit speed ce are fac alt cont caracter.. si folosesc si pe asta hack poate nu ma prinde

Posted

Mi se pare inormal cand folosesti hack sa iti iei ban direct pe Ip da cum mai nou rds si alti provideri de internet au ip-uri mobile asta ar insemna sa dai ban pe o anumita clasa.... si din cauza asta si alti colegi pot fi banati ...

Posted

Acces pe link sa ai , dar toate conturile logate pe ip'ul tau sa fie banate , ca altfel nu te inveti minte.

Posted

sa intelg ca nu e nimica grav ca ai folosit speed ce are fac alt cont caracter.. si folosesc si pe asta hack poate nu ma prinde

nu-i vina lor,ci a celor care se ocupa de serv!

Guest Interzisa
Posted

Buna, ban pe clasa IP nu se poate da, fiindca poate nimeresc si am si eu acelas provider de net automat nu pot intra, nu?

Tot timpu ziceti HH in sus HH in jos, mai uitati-va si in gradina voastra si daca un membru al aliantei HH foloseste un hack, asta nu inseamna ca toata alianta foloseste, aici nu se aplica legea celor trei muschetari (toti pentru unu si unu pentru toti).

Cat de blocarea a tuturor conturilor de pe acelas IP, ar fi o chestie.

Rahann, iar e devina Staff-ul ca voi folositi elite si hack? :-j

Toti suntem sfinti atat timp cat nu suntem prinsi, nu? Eh...

Posted

Fetele, acum cu ip=uri dinamice s-a dus treaba cu ban pe clasa de ip, doar daca nu vreti ca orase intregi sa ramana incet incet fara acces pe link.

A folosit, a luat ssul meritat, nu este nici primul, nici ultimul (exemplu: boom pe db-ul trecut -_-) care incepe un nou caracter dupa ce in prealabil a luat 99

Imi place cum vezi doar ce vrei, uita-te si la ultimul spot k3 si cu bugul de d/c cand pierde Magus spotul -_-

P.S. asa cum unii in 21 de zile nu au nici lvl 350 (cum sunt eu), asa unii in 21 de zile au 3 rr. Pe logica ta creata, MagicSm a luat ss la primul rr si acum are 3 rr, clar a folosit speed, nu? Inainte sa deschizi gura, gandeste. Ms.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...