Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vandsicumpar

Reevaluare

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421037&st=25

Ok ija , iti respect decizia , dar te rog , mai verifica odata , acel cont , kukytza1 , este dat unui amic de cand sa inceput db-ul , pe acel caracter nu am intrat niciodata , se poate verifica ca nu am intrat niciodata pe acel caracter.De ami da ban pe contul mare nu mi se pare cea mai inteleapta decizie , Mudjahid , vau trebuit 3 sau 4 suspenduri de 99 pana sai blocati toate conturile.Nu am folosit niciodata hackul de disconect sau elite sau alte rahaturi , chiar in acea dimineata aveam un spot kanturu 3 pe care lam pierdut tot prin disconect , in mod logic daca aveam asa ceva , hackuri sau nu mai stiu eu ce ,nu era normal ca ma duceam exact pe acel spot sa mil recuperez , sau plecam undeva kanturu 3 sa iau spot?Dupa cum va spus si Leather , nu am nicio legatura cu aceste disconecturi , el a strigat pur si simplu pe global dupa oameni si eu mam dus , daca eram pe acel spot asta inseamna ca eu am dat disconect ?Oricine isi poate spune parerea aici , si bune si rele , critici , orice , toate va sunt ascultate si binevenite.Nu dati warn nimanui.Cer reevaluare , si sper ca voi cei din staff sa imi scoateti acest suspend dupa mine , nemeritat ! :tiphat:

PS : Ma uitam in lista cu caracterele suspendate si eu is trecut cu 99 " Hack " , cum ma poti trece pe mine cu Hack , asta chiar mi se pare absurd!

Posted

Si tu ai patit-o cu din astia "da si mie contu' sa joc ca nu fac prostii".

Eu m-am invatat de pe old :)) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=281259&hl=tcm03&st=0

Dar totusi daca e sa fim corecti pana la capat ar trebuie blocate toate conturile si celor care au folosit speed, de exemplu, pentru ca tot hack se considera. Ma intreb, oare, caracterul secundar al cui este -HHunterZ-, asa ca fapt divers (nu o luati in nume de rau cei din HH, am luat un exemplu cu speed inainte sa se blocheze inregistrarile).

Si da, sunt de acord cu tine, unii s-au folosit de mai multe conturi pentru a face rau, probabil s-au gandit mai mult inainte (traiasca netul mobil).

Posted

Da asai TCM , dar nu am cerut blocarea altor conturi , eu doar imi vreau contul meu inapoi , pentru ca stiu ca nu am gresit si sunt sanse sa mi se scoata acest blocked account nemeritat.Daca eram vinovat stateam in banca mea crede-ma!In plus am muncit foarte mult la el , poate am iteme ce nu au multi de pe acest server ! :violent:

Posted

Scuze ca ma bag , Eagles i-a si lasa-ma tu pe mine in pace si sa iti vezi de treaba ta. De ce sa iau eu ban pentru acel D/C in kanturu 2 ma? Te doare capul , ai febra? Nu am facut nimic , am fost chemat pe spot. Pune tot staff-ul sa ma verifice . Nu am folosit odata in viata mea autopick sau orice alte functii ajutatoare. De d/c ce sa mai zic , nici nu stiu cu ce se mananca , dar imi place ca stii sa acuzi , nesimtitule :)

Posted

Da ambee asa ziceau ca sunt corectii ca nu dau d/c

kukytza ,david.BubbleGum.,Einstein,au beneficiat de pe urma d/c zimi ca nu stiati de ele :))))

De fiecare data cum ziceati ce vina eu daca am trecut pe langa spot si era gol :)))))))))

Din royal mai da d/c SoulMaster sm lui ignore gm de acolo va dati seama daca gm de guilda da d/c ce fac restul.

Posted

asa zicea si kukytza si leather =)))

Astept sa intre ija , sati demonstreze ca eu nu am intrat niciodata pe acel cont , a fost dat unui amic , nushtiu ce a facut cu el , si dupa iti voi inchide gura aia pe veci! :tiphat:

Posted

Adik tu vrei sa zici ..ca s`a dat d.c de pe alt cont..si pe acel cont avea numele kukytza1?..pentru asta s`a dat 99?Cam absurd dak e asaBangHead.gif

Posted

Da Juny , din cauza ca acel cont , nushtiu cine "kukytza1" , pe care ste un singur caracter al unui amic , -Gandalf- , pe care nu am intrat niciodata si asta se poate verifica, mi sa dat si pe contul meu , spunandu-se ca kukytza1 este contul meu secundar.Acum astept sa vedem ce parere are ija!

Nu de asta mie ciuda Juny , dar sunt zeci de oameni care au dat disconecturi de pe conturile lor secundare cu adevarat si nu au fost pedepsiti si pe celelalte mari!Eu care nu sunt vinovat , si o spun cu mana pe inima , am fost taxat.Daca eram vinovat , nus genul de omsa nu recunosc , terminam cu tot stiam ca nu amscapare si incetam discutiile si imi meritam soarta dar asa sunt nevinovat!

Posted

I`mi fac si eu cont secundar cu Marian1 sau Alxx1 si dau d.c..le dati si lor 99?21.gif..Nu`i corect domnle mai verificati odata si da`ti ss corectqleft1.gif

P.S:no warn plss..dar e ridicol sa se dea 99 pe un cont,doar ca de pe acel cont ce s`a dat d.c era un caracter cu nume asemanator cu al lui kukytza

Guest kukytza
Posted

pai probabil i la dat prietenu alalalt a meu , ca ei se cunosc :dontknow: intrebatil pe el.

Ambee de ce as face un cont pe care sa nu intru niciodata dar sa am un caracter pe el de probabil peste lvl 250! imi poti explica si mie ?tiam spus o sa verifice ija sa vada ca nu am intrat niciodata pe acel char ! :naughty:

Guest VandIeftinTare
Posted

I`mi fac si eu cont secundar cu Marian1 sau Alxx1 si dau d.c..le dati si lor 99?21.gif..Nu`i corect domnle mai verificati odata si da`ti ss corectqleft1.gif

P.S:no warn plss..dar e ridicol sa se dea 99 pe un cont,doar ca de pe acel cont ce s`a dat d.c era un caracter cu nume asemanator cu al lui kukytza

Esti prost tare prietene.

Deci stati sa recapitulam. Leather in party cu kukytza pregatiti sa ia spot. Leather intra pe kukytza1 si da d/c apoi kukytza se duce sa ocupe spotul. Dar totusi kukytza1 nu este contul lui kukytza. Voi va dati seama ce scuza patetica a inventat baiatul ? Cu d'astea abuream eu colegii de gradinita.

Guest bertytarr
Posted

total deacord cu juny, rugam pe ija sa verifice daca kukytza s-a conetat la contu acela,acu si daca acel cont avea numele acestuia nu demonstreaza ca el este acela care i la dat lui leather....thx

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421037&st=25

Ok ija , iti respect decizia , dar te rog , mai verifica odata , acel cont , kukytza1 , este dat unui amic de cand sa inceput db-ul , pe acel caracter nu am intrat niciodata , se poate verifica ca nu am intrat niciodata pe acel caracter.

Ai intrat pe cont. E suficient.

Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. NU aveam de unde sa stiu..."

Orice cont care contine in inventar/vault iteme dupate/iteme obtinute prin exploatarea unor bug-uri va fi BLOCAT!

Orice incercare de a folosi hacks duce la blocare cont.

Asta e riscul cand dai un cont sau cand intri pe contul altuia.

Ti-ai facut-o cu mana ta.

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...