Jump to content
AngeL

Razbunare în stil mafiot la Fetesti.

Recommended Posts

Doi barbati au fost arestati de magistratii Judecatoriei Fetetti dupa ce au tras cu un pistol mitraliera si o carabina, din strada, în casa si masina unei persoane cu care au avut un conflict.

În seara zilei de 4 septembrie, Gheorghe Neagu si Florin Dogaru, pe fondul unui conflict anterior cu A.G., au mers la locuinta acestuia din Fetesti înarmati cu un pistol mitraliera si o carabina, tragând foc pe strada în timpul deplasarii, dar si asupra casei si autoturismului acestuia, se arata într-un comunicat de mar?i al Parchetului Înaltei Curti de Casatie si Justitie.

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime, ci doar degrad?ri ale casei si autoturismului, a precizat sursa citata.

Procurorii Parchetului Judecatoriei Fetesti au propus instantei, luni, arestarea preventiva a celor doi barbatii, pentru uz de arma letala fara drept, ultraj contra bunelor moravuri si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Magistratii Judecatoriei Fetesti au admis cererea procurorilor si au dispus emiterea unor mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile pe numele inculpatilor.

Armele si munitia au fost ridicate de politisti, iar cercetarile continua pentru lamurirea cauzei sub toate aspectele.

Sursa.

Link to comment

Hahaha =)) ma amuza faptul ca avem si noi in Romania mafioti...insa nu la fel de inteligenti ca cei din alte tari :-"

Sper ca ai postat cu gandul de a amuza pe cineva, altfel .. nu`mi explic.

Link to comment
Guest Interzisa

Hahaha =)) ma amuza faptul ca avem si noi in Romania mafioti...insa nu la fel de inteligenti ca cei din alte tari :-"

Sa nu te amuze, sa te ingrijoreze, ca poate mergi dupa o paine si vin baietii veseli si te ciuruiesc pentru banii aia, sau nu le convine fata ta, etc.. etc.

Ce trebuie sa tratam cu seriozitate, nu tratam, radem..ce e de ras? ca eu nu inteleg. Mai avem mult de mancat ca sa atingem maturitatea in gandire.(Nu toti)

Link to comment

Ati omis acel ceva "special" al acestei stiri care o diferentiaza de celelalte.

In mai putin de 48 de ore toti suspectii sunt in custodie pentru 29 de zile. Un lucru destul de bun , daca e sa comparam cu alte cazuri.

si dupa 29zile uita lumea de toata treaba asta si aia 2 se plimba linistiti cu pistolul pe strada

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...