Guest CristianaCryss Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Ti-am mai spus si va spuso si Leather nu eu am dat disconect , ci el ! :tiphat: Vorbeam de cel care a deschis topicul... Nu de tine kuky
EnvY Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Ti-am mai spus si va spuso si Leather nu eu am dat disconect , ci el ! :tiphat: Vorbeam de cel care a deschis topicul... Nu de tine kuky A,deci eu dau d/c? :))))))))))) =))) Mare-i gradina domnului...De ce nu vreti oameni buni sa asteptati logurile si sa nu mai o dati in spam?Pe bune acum...sper sa intre vreun moderator sa va calmeze,pana vine ija cu verdictul :whistle:
EnvY Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Mai e un topic despre acelasi lucru cu aceiasi oameni?Ce dureaza atat,as vrea stiu si eu,asteptati sa uitam sau... ?Astept verdictul sa stiu daca mai joc sau nu,daca se fac favoritisme si lasati pe server niste "d/c-isti" atunci care e rostul sa mai jucam?Sunt 2topicuri(REPET) si in amandoua se vede clar cum vin pe spot dupa d/c,va bateti joc de serverul asta si de noi,vreau sa joc de fun nu sa ma enervez pe niste oameni care fac jocul incorect. Astept warnul pentru double-post si verdictul(care il astept de zile bune) :sef: :sef:
Kitte Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Closed pana la verdict. Nu toti moderatorii rezolva toate tipurile de plangeri. Logurile pot fi verificate doar de cateva persoane. Ocazional acestia sunt ocupati cu altceva. Rabdare.